FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Imaju tezak raspored mi imamo puno laksi!! Naravno da se uozbiljimo i igramo kao sto znamo!!
Da deremo sviju!! A onda dolazi i medusobni susret!!! Nije nista izgubljeno!!
Jer kada deres protivnike sa pet i vise golova razlike!!! Ulazi svima panika pod kozu!!
Pa tako i BVB-u!!!
Da deremo sviju!! A onda dolazi i medusobni susret!!! Nije nista izgubljeno!!
Jer kada deres protivnike sa pet i vise golova razlike!!! Ulazi svima panika pod kozu!!
Pa tako i BVB-u!!!
Haman cemo mi skupo naplatiti pobjedu protiv Hoffe. Kako mi kolega javlja iz Minkena, jucer su se,doduse lakse, povrijedili Gomez, Robben i Boateng. Jos nista nije pouzdano da li ce ili nece igrati protiv FCB-a... No, neki mi mali iskonovac govori da je to mala patkica pred susret u utorak :-/ Nadam se jos jednoj petardi (meni o i Ciri dovoljno pet komada, a oni uvale sedam
)
Sent from my Philips Smart TV.
Doktore, igrat će sva trojica....
Ne zavaravajte se da baš imamo lakši raspored, ima tu nezgodnih protivnika dosta, a i naredna utakmica jako teška u BuLi. A sjetite se i gdje smo sve prosipali bodove na strani. Ozbiljnost do kraja.....
Sedmica istine dobro počela, ali još nije završila.....Veliki zadaci pred nama...
Ne zavaravajte se da baš imamo lakši raspored, ima tu nezgodnih protivnika dosta, a i naredna utakmica jako teška u BuLi. A sjetite se i gdje smo sve prosipali bodove na strani. Ozbiljnost do kraja.....
Sedmica istine dobro počela, ali još nije završila.....Veliki zadaci pred nama...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- schweinsteiger
- Kontakt:
[quote="Saurman"]
Trenutak na koji smo dugo čekali :
hvala.
da li i vi imate utisak da ce Muller ispast iz prvog tima nakon Schweinievog povratka,posto je Alaba bio i vise nego dobar u posljednjim utakmicama?
Trenutak na koji smo dugo čekali :
hvala.
da li i vi imate utisak da ce Muller ispast iz prvog tima nakon Schweinievog povratka,posto je Alaba bio i vise nego dobar u posljednjim utakmicama?
#miasanmia
Nije isključeno, iako se ja nadam da će se Muller što prije vratit u pravu formu...A evidentno je da nikako da izađe iz te krize, forma mu je i dalje kritična.schweinsteiger je napisao/la:
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Andrea Petković jučer donijela sreću Bayernu. Naime ona je bila na stadionu zbog Schweinsteigera, čija je dobra prijateljica. Nek Andrea dođe i protiv Basela......
Ko ne zna, napomena da je Andrea Petković jedna od najboljih njemački teniserki i nalazi i među top ten na svijetu, a inače je rođena u Tuzli. Kao još jako malo dijete je otišla u Njemačku.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Prosla sezona
12.3.2011 Bundesliga Bayern - HSV 6:0
15.3.2011 Liga prvaka Bayern - Inter 2:3
Nadam se da se nismo ispucali protiv Hoffenheim i da se nece ponoviti slicni scenarij kao prosle godine kad smo trebali po prilikama razbit Intera, a na kraju ispali,a imali smo i prednost iz prve utakmice i jos vodili 2:1...
12.3.2011 Bundesliga Bayern - HSV 6:0
15.3.2011 Liga prvaka Bayern - Inter 2:3
Nadam se da se nismo ispucali protiv Hoffenheim i da se nece ponoviti slicni scenarij kao prosle godine kad smo trebali po prilikama razbit Intera, a na kraju ispali,a imali smo i prednost iz prve utakmice i jos vodili 2:1...
To su prosla vremena!! Svabo je svabo,necemo mi dopustiti da se ponovi ista greska.
Isti dan igramo mi i Inter,samo sto oni ispadaju,a mi ako Bog da prolazimo!!!
Isti dan igramo mi i Inter,samo sto oni ispadaju,a mi ako Bog da prolazimo!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Baselasi se pravo uzdigli i daju neke neprimjerene izjave, pa tako trener Vogel kaze da se Basel ne boji Bayerna ni po kom osnovu dok stoper Dragovic veli da svi znamo da Gomez nije veliki igrac. Mozda su i jedan i drugi u pravu ali ni jednog trenutka ne smiju zaboraviti ko je Bayern i kakav im je mentalitet, pogotovo sto se tice Europe.
Preporucio bih im da pogledaju nekoliko utakmica od prije dvije sezone, kao npr. onu protiv Juventusa ili dvomec sa Unitedom.
Dragovic ce se siguran sam sutra uvjeriti s kim ima posla.
Preporucio bih im da pogledaju nekoliko utakmica od prije dvije sezone, kao npr. onu protiv Juventusa ili dvomec sa Unitedom.
Dragovic ce se siguran sam sutra uvjeriti s kim ima posla.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ljudi vi kako hocete al ja sam sanjao da cemo proci i to rezulatatom 6-1
Ali sto je cudno u regularnom toku je bilo 1-0 pa su se igrali produzeci,Gomez zabija pred kraj utakmice
U prvom produzetku Kroos zabija jos 2 puta te Gomez jos jednom,i onda u drugom produzetku jos jednom Muller i jedan autogol Basela,strelca za njih se ne sjecam

Ali sto je cudno u regularnom toku je bilo 1-0 pa su se igrali produzeci,Gomez zabija pred kraj utakmice
U prvom produzetku Kroos zabija jos 2 puta te Gomez jos jednom,i onda u drugom produzetku jos jednom Muller i jedan autogol Basela,strelca za njih se ne sjecam
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Zanimljiv ti san, samo što bi nam ovakav razvoj situacije dobro pokidao živce a onda nas odveo u ekstazu...van gall je napisao/la:Ljudi vi kako hocete al ja sam sanjao da cemo proci i to rezulatatom 6-1![]()
![]()
![]()
![]()
Ali sto je cudno u regularnom toku je bilo 1-0 pa su se igrali produzeci,Gomez zabija pred kraj utakmice![]()
U prvom produzetku Kroos zabija jos 2 puta te Gomez jos jednom,i onda u drugom produzetku jos jednom Muller i jedan autogol Basela,strelca za njih se ne sjecam![]()
![]()
E radije onda potpisujem 2:0 u regularnom toku nego ovih 6-1 nakon produžetaka
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
The Fun Starts Here!!!
[youtube][/youtube]
Nije bitno hoće li se san ispuniti ili ne, po meni dosta 3:1, da bude ono malo trilera, živaca i puno slavlja na kraju
[youtube][/youtube]
Nije bitno hoće li se san ispuniti ili ne, po meni dosta 3:1, da bude ono malo trilera, živaca i puno slavlja na kraju
Sent from my Philips Smart TV.
Uffff!!! Mislim da smo dovoljno iskusni,i nadam se pobjedi,ako BOG da!!!
Ko ce cekati do sutra!!!!!!
Ko ce cekati do sutra!!!!!!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Samo da ne bude kao protiv Intera prosle godine, Bayern igra bolje x puta i na kraju izgubi,stvarno tesko bi se podnijelo jos jedno ispadanje od objektivno slabijeg kluba.Zato sutra Bavarci zdusno navijajte.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hajmo okrenut temu u pravom smjeru, pustite se tih diskusija, tako to sad može ići u nedogled....
Inače na treningu je Gomez sudjelovao punom parom i trebao bi sutra nastupit...
Za sad se špekuliše da li će Schweinsteiger igrat od početka, ali u svakom slučaju ako utakmicu započne i na klupi, njegovo će prisustvo u kadru biti opet psihološki značajno, a onda bi priliku dobio poslije, ako ne bi sve išlo po planu...
Inače ni Jupp ne želi otkriti sve karte....
Nama treba brz pogodak, velika agresivnost i pritisak od samog starta i onda zime nema
Inače na treningu je Gomez sudjelovao punom parom i trebao bi sutra nastupit...
Za sad se špekuliše da li će Schweinsteiger igrat od početka, ali u svakom slučaju ako utakmicu započne i na klupi, njegovo će prisustvo u kadru biti opet psihološki značajno, a onda bi priliku dobio poslije, ako ne bi sve išlo po planu...
Inače ni Jupp ne želi otkriti sve karte....
Nama treba brz pogodak, velika agresivnost i pritisak od samog starta i onda zime nema
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
@damir_bvb ,,malo se vadis s tim da si ti htio postici nesto ko fol da nam porucis da ovakve stvari ne radimo heh
,a vise si to postavio da nama Bavarcima napakostis i narugas,smatram da se slika treba obrisati,potrazio sam na fb ovo ali nema nista,volio bi znati gdje se ova slika pojavila,uzasno je to kako se neki ljudi mogu saliti na ovakav nacin (mislim na sliku),, 
VOLIM BAYERN
-
Bundesliga
- Kontakt:
@ Damir_BvB sve cool
@ Effe
Prema mome skromnom misljenju Schwenini bi ipak trebao da udje nekada kasnije ili mozda ukoliko nedaj boze rezultat bude nepovoljan onda ga ranije ubaciti, jer imao sam osjecaj kada je usao protiv Hoffenheima da je ipak usporio igru,sto je vjerovatno proisteklo iz njegove nesto duze povrede. Tako da Stavio bih Kroosa i Gustava na sestice i kao sto kazes treba ganjati brzi gol , medjutim morat ce se takodjer velika paznja posvetiti odbrani da se slucajno nebi primio kakav gol iz kontre. Basel ce se braniti to treba da svima bude jasno, tako da bit ce jako tesko ali ipak se nadam pobjedi i prolazu Bayerna.
@ Effe
Prema mome skromnom misljenju Schwenini bi ipak trebao da udje nekada kasnije ili mozda ukoliko nedaj boze rezultat bude nepovoljan onda ga ranije ubaciti, jer imao sam osjecaj kada je usao protiv Hoffenheima da je ipak usporio igru,sto je vjerovatno proisteklo iz njegove nesto duze povrede. Tako da Stavio bih Kroosa i Gustava na sestice i kao sto kazes treba ganjati brzi gol , medjutim morat ce se takodjer velika paznja posvetiti odbrani da se slucajno nebi primio kakav gol iz kontre. Basel ce se braniti to treba da svima bude jasno, tako da bit ce jako tesko ali ipak se nadam pobjedi i prolazu Bayerna.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.