A imas li ti uopste ikakvu predstavu koja je prirodna pozicija Seje Salihovica?ahmic je napisao/la:Salihovic brate kad su tu svi,tesko da ce igrrat kod Safeta..iako ga jako cijenim,pored LUlica i PApca ,tesko..
Medunjanin je to sto treba pored Rahimica il Zahirovica,on je taj koji uzima loptu ,zapocinje akcije i sl..
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Priordna pozicija Seje Salihovica je upravo ono sto nam nedostaje. Igrac sredine terena malo vise lijevo orjentisan, u formaciji sa jednim napadacem Idealan za drugog "zadnjeg veznog" malo ofanzivniji od Rahimica npr. Na toj poziciji on i Medjedunajnin se ne mogu porediti jer Salihaga radi cijelu utakmicu kao krtica na svakoj nasoj utakmici bio je medju dva-tri igraca sa najvise pretrcanih km. U najboljim danima Hofenhajma igrao je malo ofanzivnije od ovoga, i imao fantasticne lopte koje su izbacivale same Vedu, Ibrahima i Obesija tako da od njega i tu mozemo imati koristi. Ponizenje, ali bas veliko ponizenje za Saliha je sto da Medjed igra ispred njega makar i na golmanskoj poziciji, Koja je to Medjedova pozicija kada je u zadnji "sto godina" odigrao cijelih utakmica na prste jedne ruke plus stosu ga ishutali iz Spanskog drugoligasa a evo i iz jednog IzraelaDushi_Rob je napisao/la:A imas li ti uopste ikakvu predstavu koja je prirodna pozicija Seje Salihovica?ahmic je napisao/la:Salihovic brate kad su tu svi,tesko da ce igrrat kod Safeta..iako ga jako cijenim,pored LUlica i PApca ,tesko..
Medunjanin je to sto treba pored Rahimica il Zahirovica,on je taj koji uzima loptu ,zapocinje akcije i sl..

Upravo tako. Grijeh je ako repka poput nase bude drzala Salihovica na klupi. Takav nam tip igraca najvise treba, a mi trpamo jos jednog poput Medunjanina kad je vec previse takvih igraca u prvih 11 sa Pjanicem i Misketom.baboitata je napisao/la:Priordna pozicija Seje Salihovica je upravo ono sto nam nedostaje. Igrac sredine terena malo vise lijevo orjentisan, u formaciji sa jednim napadacem Idealan za drugog "zadnjeg veznog" malo ofanzivniji od Rahimica npr. Na toj poziciji on i Medjedunajnin se ne mogu porediti jer Salihaga radi cijelu utakmicu kao krtica na svakoj nasoj utakmici bio je medju dva-tri igraca sa najvise pretrcanih km. U najboljim danima Hofenhajma igrao je malo ofanzivnije od ovoga, i imao fantasticne lopte koje su izbacivale same Vedu, Ibrahima i Obesija tako da od njega i tu mozemo imati koristi. Ponizenje, ali bas veliko ponizenje za Saliha je sto da Medjed igra ispred njega makar i na golmanskoj poziciji, Koja je to Medjedova pozicija kada je u zadnji "sto godina" odigrao cijelih utakmica na prste jedne ruke plus stosu ga ishutali iz Spanskog drugoligasa a evo i iz jednog IzraelaDushi_Rob je napisao/la:A imas li ti uopste ikakvu predstavu koja je prirodna pozicija Seje Salihovica?ahmic je napisao/la:Salihovic brate kad su tu svi,tesko da ce igrrat kod Safeta..iako ga jako cijenim,pored LUlica i PApca ,tesko..
Medunjanin je to sto treba pored Rahimica il Zahirovica,on je taj koji uzima loptu ,zapocinje akcije i sl..![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ako ces sad da vidis,nayeb'o siCartman je napisao/la:Hoce to kad imas posla sa djavolom. Sam je izabrao. Sad cemo da vidimo je li Susic covjek od rijeci. Ako jest, Medunjanina nece bit na spisku za Irsku i Meksiko. A stvarno mi nije jasno kako on moze igrat ispred jednog Salihovica, kao protiv Brazila.

A onda bi pozvao iz ho si mina lige ili prebijem te lige posto smo jedino tamo schtandardni.
Salihovicu niko nije kriv sto od desetak meceva kvalifikacija uboba jednu i po tekmu.Govoris covjek od rijeci a spominjes Salihovica koji kako vec rece isto tako ne igra ni u timu svom vec sedmicama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
i sta je sad'? zli jevreji , da ne spominjem pogrdne nazive kojima ih "patriote" caste, otjerali dobrog bosnju iz ekipe?
sigurno su ljubomorni
sigurno su ljubomorni
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 10 mar 2012, 13:40, ukupno mijenjano 3 puta.
Sent from my Commodore 64
Ne. Zli cionisti suspendovali umisljenog prosjecnog igraca.nihco je napisao/la:i sta je sad'? zli jevreji , da ne spominjem pogrdne nazive kojima ih "patriote" caste, otjerali dobrog bosnju iz ekipe?
sigurno su ljubomorni
@Haris: Sejo ce svakako igrat vise od Medunjanina, i svi znamo da on ne igra standardno u zadnje vrijeme zato sto ne zeli produzit ugovor. Na ljeto ce nac drugi klub u BL i ponovo redovno igrat. Uostalom, otkad ti branis Mudonju?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Da li je dobar ili ne pitajte Arsena Vengera 

ja sam već jednom napisao da jednog moramo izbaciti iz trojke pjanić,misimović,medunjanin jer 3 kreatora igre su previše za nas ekipu koja se vrlo loše brani...na neki način ovo je i dalo odgovor koji od njih će izgubiti mjesto u prvih 11..protiv Brazila je bio jedan od najlošijih,a sa ovom novom situacijom će biti za nekih eventualnih 18..
Anel HAdzić,Salihović,Alispahić možda i Jahić sigurno mogu kvalitetno odigrat uz Rahimića mada ja bih najradije ubacio desno krilo a pjanića stavio na centar..
Anel HAdzić,Salihović,Alispahić možda i Jahić sigurno mogu kvalitetno odigrat uz Rahimića mada ja bih najradije ubacio desno krilo a pjanića stavio na centar..
Nista mi ne znamo,sve je to rekla kazala.Puno igraca nece da potpise pa su nezamjenjivi u ekipi.Cartman je napisao/la:Ne. Zli cionisti suspendovali umisljenog prosjecnog igraca.nihco je napisao/la:i sta je sad'? zli jevreji , da ne spominjem pogrdne nazive kojima ih "patriote" caste, otjerali dobrog bosnju iz ekipe?
sigurno su ljubomorni
@Haris: Sejo ce svakako igrat vise od Medunjanina, i svi znamo da on ne igra standardno u zadnje vrijeme zato sto ne zeli produzit ugovor. Na ljeto ce nac drugi klub u BL i ponovo redovno igrat. Uostalom, otkad ti branis Mudonju?
Mudonja kakav god supak bio ,tako je jedan od petorice u repci najzasluzniji sto smo sve do zadnje tekme bili u sansi da idemo kao prvi na veliko prvenstvo.Sejkana nije bilo ni na mapi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sejad Salihovic je dao reprezentaciji BiH vise nego 20 medjeda da se sastave, jos od mlade reprezentacije preko Cirinih kvalifikacija pa sve do utakmice sa Brazilom ukljucujuci i prijateljske utakmice na koje se javljao pa i povrijedjen. Nikako mu se nije smjelo napraviti da ne igra protiv Brazila posebno sto su na "njegovim pozicijama" igrala dva dezertera i izdajnika. Igracke kvalitete Salihovica i Medunjanina je smijesno porediti, Saihovic jeste trenutno u nemilosti u svome klubu, ali Medunjanin nije standardan jos od vremena kada je igrao za Tvente a to je haman bilo dok je jos bio Holandjzanin.harishp je napisao/la:Nista mi ne znamo,sve je to rekla kazala.Puno igraca nece da potpise pa su nezamjenjivi u ekipi.Cartman je napisao/la:Ne. Zli cionisti suspendovali umisljenog prosjecnog igraca.nihco je napisao/la:i sta je sad'? zli jevreji , da ne spominjem pogrdne nazive kojima ih "patriote" caste, otjerali dobrog bosnju iz ekipe?
sigurno su ljubomorni
Mudonja kakav god supak bio ,tako je jedan od petorice u repci najzasluzniji sto smo sve do zadnje tekme bili u sansi da idemo kao prvi na veliko prvenstvo.Sejkana nije bilo ni na mapi.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
nekima je mozak dezertir'o ocigledno
Mudonja je doveden da zamijeni Muratovica i bude u tandemu sa Rahimicem,sto je u velikoj mjeri to i ucinio.baboitata je napisao/la: Sejad Salihovic je dao reprezentaciji BiH vise nego 20 medjeda da se sastave, jos od mlade reprezentacije preko Cirinih kvalifikacija pa sve do utakmice sa Brazilom ukljucujuci i prijateljske utakmice na koje se javljao pa i povrijedjen. Nikako mu se nije smjelo napraviti da ne igra protiv Brazila posebno sto su na "njegovim pozicijama" igrala dva dezertera i izdajnika. Igracke kvalitete Salihovica i Medunjanina je smijesno porediti, Saihovic jeste trenutno u nemilosti u svome klubu, ali Medunjanin nije standardan jos od vremena kada je igrao za Tvente a to je haman bilo dok je jos bio Holandjzanin.
Jeste sve ono sto si naveo,ali posto nam je takav grah pao.Valja nam ga poslije kusati.
Da je srece bilo pa da je Salihovic bio vise u repci i kvalifikacijama.Mozda bi to na bolje ispalo ali tako je kako je.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma igro je negdje tamo uteraj mu...Groninge,Tvente,Roda ili tako nesto, posle ga nije bilo ni na mapi.bagrcavi je napisao/la:@baboitata kad je to Medo igrao u Twenteu![]()
Igrao je u AZ-onji pa onda u Sparta(k) bez k.Nije Suboticki a niti je Praska Sparta:mrgreen:baboitata je napisao/la:Ma igro je negdje tamo uteraj mu...Groninge,Tvente,Roda ili tako nesto, posle ga nije bilo ni na mapi.bagrcavi je napisao/la:@baboitata kad je to Medo igrao u Twenteu![]()
Nego ko sjeca kad je bio u Valladolidu i kad su ga slikali sa maskotom kluba.Ostrodlaki original medjed sto bi Laka kazao.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Cincinnatus
- Kontakt:
Medunjanin napustio Izrael!
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
S'a mu je sa ugovorom???Cincinnatus je napisao/la:Medunjanin napustio Izrael!
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Gdje sta ?Cincinnatus je napisao/la:Medunjanin napustio Izrael!
- Cincinnatus
- Kontakt:
Ma neznam ni ja ali valjda i klub trazi nekako da prekine taj ugovor, mozda je ovo dobro za obe partije.harishp je napisao/la:S'a mu je sa ugovorom???Cincinnatus je napisao/la:Medunjanin napustio Izrael!
Idi na bhfudbal tacka ba
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Ne moze traziti kluba dok ne raskine(ili dok mu ne istekne) ugovor.Jer ih Cif-uti (pogotovo oni kakvi su)mogu tuziti i njega i taj klub.Cincinnatus je napisao/la:Ma neznam ni ja ali valjda i klub trazi nekako da prekine taj ugovor, mozda je ovo dobro za obe partije.harishp je napisao/la:S'a mu je sa ugovorom???Cincinnatus je napisao/la:Medunjanin napustio Izrael!
Idi na bhfudbal tacka ba
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu