ti si sigurno maskota ovog foruma.za kratko vrijeme nabiti 10 000 postova samo govori koliko volis svakom loncu poklopac biti,i kad znas i kad ne znas,bitno da se ti javis.a ne znam jesi smislen post napisao.p.s.stanceski je samo u vasim ocima bio "najbolji plejmejker lige" sto je apsurdno covjek igra zadnjeg veznog.uostalom kad su ljudi pisali da ste promasili njegovim dovodjenjem vi ste se smijali.al aj nek bude po tvom,dokaz ce pasti u srijedu.spremite se.pozdravcicBianconeri1988 je napisao/la:Ja sam čuo da im je i onaj Grahovac suspendovan od strane kluba jer odbija da produži ugovor.
Mogao bi njema Amar dovesti, ionako samo navikli da njihovi najbolji igrači nama sjede na klupi.![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vrijeme registracije 29.11.2008 i to ti kratak vremenski period?
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Za kratko vrijeme, ja registrovan 3 i po godine na ovaj forum. Bog nek' mu se smiluje.
Fakat ne kontam šta je navro na mene, svaki moj post komentariše...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SarajlijaTM
Da je ko rekao da ce svraka biti glavna tema foruma 3 dana issmijan bi bio samo tako.
Kako god,momak je iznenadio,nije bio najbolji,al je bio mnogo bolji nego inace,napravice brko od njega igraca
Kad nam svraka bude drugi kloc hahahahahahaha i ode za par miliona hahahahahaha,kad god sam mu krsio sve na kamaru,a jesam,onako,il na forumu il u sebi,jbg nisam papak da prozivam momka,a negdje mi u potsvjesti,vidjet ces kad bude drugi kloc
zamisli jos ako je bacio oko na forum,tek mu onda nije jasno nista hahahahahaha,a i ovako bio zbunjen

Kako god,momak je iznenadio,nije bio najbolji,al je bio mnogo bolji nego inace,napravice brko od njega igraca
Kad nam svraka bude drugi kloc hahahahahahaha i ode za par miliona hahahahahaha,kad god sam mu krsio sve na kamaru,a jesam,onako,il na forumu il u sebi,jbg nisam papak da prozivam momka,a negdje mi u potsvjesti,vidjet ces kad bude drugi kloc

zamisli jos ako je bacio oko na forum,tek mu onda nije jasno nista hahahahahaha,a i ovako bio zbunjen

Jos jedan u velikoj armiji, pozz svima !
Mali smiješni padaju u srijedu ne vidim potrebu da se vise raspravlja.
Svi na tekmu, bez izgovora

http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
- SarajlijaTM
dobrodosaoDirekt je napisao/la:Jos jedan u velikoj armiji, pozz svima !

znas sta je 10 000 postova?kakvih normalnih forumasa ima pa ne piskaraju toliko a sigurno imaju puno vise i pametnije reci.ma nebitno,pripremite vazelin za srijedu,posebno bianconeri,mada koliko vidim on navija za juventusTHC je napisao/la:Vrijeme registracije 29.11.2008 i to ti kratak vremenski period?
- SkyWallker
pintol_TM87 je napisao/la:Nesto kontam kako Kvesa ima isti centarsut (odličan) i lijevom i desnom nogom...
jos sam nesto primjetio da bekricu nedaju da izvede niti jedan prekid...uvijek on krene da izvede i onda ili besa ili zeba uzmu loptu a on ko malo dijete samo pogne glavu i ode..
Svaka cast

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Sto tebe boli qrac koliko je ko postova napisao.. odyebaussss maleni !fredi je napisao/la:znas sta je 10 000 postova?kakvih normalnih forumasa ima pa ne piskaraju toliko a sigurno imaju puno vise i pametnije reci.ma nebitno,pripremite vazelin za srijedu,posebno bianconeri,mada koliko vidim on navija za juventusTHC je napisao/la:Vrijeme registracije 29.11.2008 i to ti kratak vremenski period?
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
vidi ovog novog kolacica nije se ni registrovao odmah prostaci i vrijedja.aj klinjo pisare i dormire.u srijedu cete kukatiDirekt je napisao/la: Sto tebe boli qrac koliko je ko postova napisao.. odyebaussss maleni !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma stipu Fredi Krugera. Odvano sam ja njemu zapao za oko, samo ne znam zašto.

Ja sam mišljenja da Zeba nije navikao na konkurenciju i navikao je da on bude ključni i glavni igrač ekipe, protiv Širokog mi je Zeba baš nekako bio u podređenoj ulozi, bio je neprimječen, ja bih rekao i zapostavljen, izgledao je nemoćno u pojedinim trenucima. Doduše razlog je vjerovatno i loš teren. Npr. Bekrić iako je tek došao po meni je bio glavni naš igrač u prvom poluvremenu, sve se preko njega odvijalo, trčao je, vraćao se po loptu, organizovao igru, bio je pravi mozak ekipe, možda to i jeste zamisao Amara da rastereti Zebu, sad pitanje je koliko će to utjecati na Zebine igre!? Naše napadačke akcije su se uglavnom svodile na to da se preda lopta Zebi i da on pokuša nešto da uradi, dolaskom Bekrića to ne izgleda više tako. Zeba će imati mnogo manje kontakata s loptom u utakmici nego što je imao dosad.SkyWallker je napisao/la:
Svaka casti ja sam to zapazio i bas s jaranom sinoć pričam o tome, lično mislim da to veze ima sa glumljenjem autoriteta i velike zvijezde u klubu, Bekrić je u svoje vrijeme bio No.1 njegovim odlaskom njegovo mjesto je zauzeo Zeba, obojica su igračine a sad su obojica u klubu, sad su to dva najomiljenija igraca, i mislim da jedan drugom ne žele popustiti u pojedinim situacijama daj bože da grijesim sa svojom konstatacijom, ali pomalo mi se čini da je tako, Zeba jednostavno nije želio dodati Bekriću par puta mada je trebao i morao, zatim Bekrić umjesto da doda loptu Zebi na desnom boku gdje je bukvalno bio sam on dribla i na kraju je izgubi, a da ne govorim kako je Bekrića bukvalno otjerao par puta pri izvođenju slobodnog udarca, čini mi se da jedan drugog shvataju kao neku vrstu konkurencije, iskreno bi volio čuti sta kazu drugi forumaši
![]()
Ž '21!
- SkyWallker
To je toBianconeri1988 je napisao/la:Ma stipu Fredi Krugera. Odvano sam ja njemu zapao za oko, samo ne znam zašto.![]()
![]()
Ja sam mišljenja da Zeba nije navikao na konkurenciju i navikao je da on bude ključni i glavni igrač ekipe, protiv Širokog mi je Zeba baš nekako bio u podređenoj ulozi, bio je neprimječen, ja bih rekao i zapostavljen, izgledao je nemoćno u pojedinim trenucima. Doduše razlog je vjerovatno i loš teren. Npr. Bekrić iako je tek došao po meni je bio glavni naš igrač u prvom poluvremenu, sve se preko njega odvijalo, trčao je, vraćao se po loptu, organizovao igru, bio je pravi mozak ekipe, možda to i jeste zamisao Amara da rastereti Zebu, sad pitanje je koliko će to utjecati na Zebine igre!? Naše napadačke akcije su se uglavnom svodile na to da se preda lopta Zebi i da on pokuša nešto da uradi, dolaskom Bekrića to ne izgleda više tako. Zeba će imati mnogo manje kontakata s loptom u utakmici nego što je imao dosad.SkyWallker je napisao/la:
Svaka casti ja sam to zapazio i bas s jaranom sinoć pričam o tome, lično mislim da to veze ima sa glumljenjem autoriteta i velike zvijezde u klubu, Bekrić je u svoje vrijeme bio No.1 njegovim odlaskom njegovo mjesto je zauzeo Zeba, obojica su igračine a sad su obojica u klubu, sad su to dva najomiljenija igraca, i mislim da jedan drugom ne žele popustiti u pojedinim situacijama daj bože da grijesim sa svojom konstatacijom, ali pomalo mi se čini da je tako, Zeba jednostavno nije želio dodati Bekriću par puta mada je trebao i morao, zatim Bekrić umjesto da doda loptu Zebi na desnom boku gdje je bukvalno bio sam on dribla i na kraju je izgubi, a da ne govorim kako je Bekrića bukvalno otjerao par puta pri izvođenju slobodnog udarca, čini mi se da jedan drugog shvataju kao neku vrstu konkurencije, iskreno bi volio čuti sta kazu drugi forumaši
![]()

Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Zeba je mangupski odigrao pas za Bekrića, kad je Ješe spasio u zadnji čas i to je bila njihova najbolja kombinacija. A kad je Adil vratio Bekriću na 18, Zeba je ostao sam samcat na lijevoj strani brutalno izignorisan. I tu su i imali neki dijalog. I vidio sam još da je jednom u drugom poluvremenu Zeba maksuz uputio Bekrića da izvede korner, koji to nije očekivao. A danas na treningu je Stančeski đonom startovao na Bekrića i još neko ga je kasnije udario, pa ga je morao Halim snijegom oporavljat 

hoce ko prodati prva 2 broja magazina?
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
šta sve ovdje možeš pročitat bože sačuvaj ... samo ču jedno reći i javiti se na kraju sezone DUPLA KRUNA JE NA GRBAVICI (nadam se u finalu velež da i oni vide malo evrope) VOLIM TE ŽELJO cujemo se za 4 mjeseca nadam se da ćete se do tad opametiti i pisati normalne stvari 

Evo proleti mi golub pored prozora. Nosi Kerlin certifikat.
Voditelj BHT-a sa velikim ponosom saopstava Brki da Zeljo ima niz od 10 uzastopnih pobjeda u ligaskim mecevima i da su samo Braga i Real Madrid bolji sa 11 pobjeda u nizu i tom mu prilikom cestita na uspjehu, a Brko mrtav hladan se samo nasmija i kaze: "Hvala, ali mi to nista ne znaci".
Neko je ovdje rekao i to vrijedi ponoviti da ce Zeljo uvijek biti u prednosti nad protivnicima u ovoj ligi samo iz razloga sto Amar Osim nema tipican Balkanski mentalitet i razmisljanje.

Neko je ovdje rekao i to vrijedi ponoviti da ce Zeljo uvijek biti u prednosti nad protivnicima u ovoj ligi samo iz razloga sto Amar Osim nema tipican Balkanski mentalitet i razmisljanje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- SkyWallker
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Navija za Milan...Bianconeri1988 je napisao/la:Za kratko vrijeme, ja registrovan 3 i po godine na ovaj forum. Bog nek' mu se smiluje.![]()
![]()

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
ahahahahahah jao drota okrugao ahahahahahahha
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 25 gostiju.