Prosli put nije imao sansu igrat protiv Rosea, evo sad ce imati.
Cleveland Cavaliers
Re: Cleveland Cavaliers
Veceras cemo da vidimo Irvinga protiv najbolje PG-a.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Giallorossi
- Kontakt:
- adriano_leite
- Kontakt:
Nisam ni gledao, valjda bio bolestan pa nije igrao. Haha opet nije imao sansu da igra protiv Rose-a. Vjerujem da bi bio dobar okrsaj, te ja bih sigurno tekmu gledao, a ovako nisam imao snage da cekam jer sam znao da ce opet biti preko 20 razlike, pa se nisam htio nervirati ili imati laznu nadu da cemo dobiti tekmu hehe.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Dobra tekma protiv Denvera, gubimo 2 razlike, ali igramo solidno. Jamison u prvoj cetvrtini 14 koseva (5-7 sut iz igre
). Irving uzeo jedan sut i fulio, jbg. tesko pored Jamisona doci do suta haha. GO CAVS GO!!!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Poluvrijeme, 57-55 za nas, Jamison 26 poena, Irving 4 poena, 7 asista, 3 skoka i dvije ukradene, na pragu prvog double double ucinka u rookie sezoni. GO CAVS GO!!!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Kyrie Mr. Fourth Quarter, 8 poena do 4 minuta do kraja tekme, u posljednje 3 minute 8 koseva i drzi nas u egalu u tekmi za infarkta. Igra sa 4 licne posljednjih 10-tak minuta.
Edit: 10 poena za 3 minute, Kyrieeeeeeeeeeeeeee i odlicna odbrana za pobjedu. GO CAVS GO!!! Kyrie RoY, sve ostalo ce biti kradja!
Edit: 10 poena za 3 minute, Kyrieeeeeeeeeeeeeee i odlicna odbrana za pobjedu. GO CAVS GO!!! Kyrie RoY, sve ostalo ce biti kradja!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Kako se blizi trade deadline tako se i pojacavaju price o potencijalnim trejdovima. Tako procitah da nam Blazzersi nude Jamal C. + G. Wallace + 1 round pick 2013 za Jamisona i Sessionsa. Kada sam ovo procitao nisam mogao da vjerujem jer bi ovo za nas znacilo da idemo po PO i da idemo da pobijedimo sada. Za Portland opet je dobro radi oslobadjanja salary cap, a to bi njima sacuvalo oko 30 miliona te bi bez problema mogli produziti ugovor sa Batumom. Pomalo strasna ali gdje ima dima tu ima i vatre, nadam se da ce ovaj trade proci.
Druga vijest koja me obradovala je to sto ce u narednom periodu, nakon zavrsetka sezone, Big Z raditi sa Tristanom Thompsonom, sto ce svakako pomoci razvoju ovog velikog radoholicara i potencijala. Vec sada je defanzivno dobar, jos da doda par stvari iz Ilgauskasovog repertoara, skoro pa bi nam garantovalo startnog PF za buducnost.
Takodjer se spominje moguci trejd Hawksa i Cavsa, gdje bi doslo do razmjene Sessions za Marvin Williamsa plus pick prve runde sljedeceg drafta. Drugi potencijalni trejd izmedju Atlante i Cavsa je onaj u kojem bi se nasao Josh Smith.
Procitah da je prije oko mjesec dana Cleveland agresivno isao po Ericka Gordona prije povrede, ali NOH nije popustila, ali opet sada oni zele neki trejd, te je Emeka Okafor igrac kojeg se zele rijesiti zbog ruznog ugovora. Mi smo spremni uzeti Okaforov ugovor ako oni nama posalji ili svoj pick prve runde ili Minnesotin pick prve runde dolazeceg drafta.
Lijepe stvari se eto desavaju u i oko Clevelanda, sto niko nije mogao ni zamisliti nakon bolne prosle sezone. Mozemo ici u potpuni rebuilding (dati sve za pickove) ili rebuilding u letu (uzimati talenat a ne pickove).
Lijepo je biti navijac Clevelanda ove sezone. GO CAVS GO!
Druga vijest koja me obradovala je to sto ce u narednom periodu, nakon zavrsetka sezone, Big Z raditi sa Tristanom Thompsonom, sto ce svakako pomoci razvoju ovog velikog radoholicara i potencijala. Vec sada je defanzivno dobar, jos da doda par stvari iz Ilgauskasovog repertoara, skoro pa bi nam garantovalo startnog PF za buducnost.
Takodjer se spominje moguci trejd Hawksa i Cavsa, gdje bi doslo do razmjene Sessions za Marvin Williamsa plus pick prve runde sljedeceg drafta. Drugi potencijalni trejd izmedju Atlante i Cavsa je onaj u kojem bi se nasao Josh Smith.
Procitah da je prije oko mjesec dana Cleveland agresivno isao po Ericka Gordona prije povrede, ali NOH nije popustila, ali opet sada oni zele neki trejd, te je Emeka Okafor igrac kojeg se zele rijesiti zbog ruznog ugovora. Mi smo spremni uzeti Okaforov ugovor ako oni nama posalji ili svoj pick prve runde ili Minnesotin pick prve runde dolazeceg drafta.
Lijepe stvari se eto desavaju u i oko Clevelanda, sto niko nije mogao ni zamisliti nakon bolne prosle sezone. Mozemo ici u potpuni rebuilding (dati sve za pickove) ili rebuilding u letu (uzimati talenat a ne pickove).
Lijepo je biti navijac Clevelanda ove sezone. GO CAVS GO!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
1. Irvingadriano_leite je napisao/la:Kako se blizi trade deadline tako se i pojacavaju price o potencijalnim trejdovima. Tako procitah da nam Blazzersi nude Jamal C. + G. Wallace + 1 round pick 2013 za Jamisona i Sessionsa. Kada sam ovo procitao nisam mogao da vjerujem jer bi ovo za nas znacilo da idemo po PO i da idemo da pobijedimo sada. Za Portland opet je dobro radi oslobadjanja salary cap, a to bi njima sacuvalo oko 30 miliona te bi bez problema mogli produziti ugovor sa Batumom. Pomalo strasna ali gdje ima dima tu ima i vatre, nadam se da ce ovaj trade proci.
Druga vijest koja me obradovala je to sto ce u narednom periodu, nakon zavrsetka sezone, Big Z raditi sa Tristanom Thompsonom, sto ce svakako pomoci razvoju ovog velikog radoholicara i potencijala. Vec sada je defanzivno dobar, jos da doda par stvari iz Ilgauskasovog repertoara, skoro pa bi nam garantovalo startnog PF za buducnost.!
2. Craford
3. Wallace
4. Thompson
5. Varejao
+ ovi mladi igraci , Wallace je strasan igrac moze igrati i na 3 i na 4 vrlo kvaliettno , a defanzivno je medju 10 najboljih igraca lige.
Ovim ste dogodine uz dobre pickove i jos nekog free agenta kandidat za polufinale istoka
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja kad vidio sam to sinoc, prepao sam se majke mi. Kako bi se sve promijenilo bukvalno za jednu godinu, contender, dno lige, PO tim. Crawforda i Geralda nenormalno gotivim jos od ranije, a kada bi nam oni dosli to bi bilo strasno. Pogotovo sto bi Irving ima kome dodati loptu. A ako bi do ovog doslo, do ovog trejda, ja bih volio Jamala ipak kao sestog igraca, jer njemu treba lopta kao i Irvingu i mislim da bi oni ponistili jedan drugog, tako da bi meni Gee bio suter. Uh samo da dodje do ovog trejda, mada ne bih imao nista ni protiv Josha Smitha u Cavsima ili Marvina Williamsa ili da damo Sessionsa u LAL za pick i TPE. Uglavnom kako god, nakon 15. marta sigurno mozemo biti samo bolji.Kobe Bryant je napisao/la:
1. Irving
2. Craford
3. Wallace
4. Thompson
5. Varejao
+ ovi mladi igraci , Wallace je strasan igrac moze igrati i na 3 i na 4 vrlo kvaliettno , a defanzivno je medju 10 najboljih igraca lige.
Ovim ste dogodine uz dobre pickove i jos nekog free agenta kandidat za polufinale istoka
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
4 min do kraja, vodimo protiv Rocketsa, Kyrie 5 koseva, a evo sada opet izgleda ulazi u seriju i privest ce tekmu kraju. Nevjerovatno je kako moze imati losu utakmicu, ali tako igrati u odlucujucim minutama utakmicama, ovaj momak je nesto posebno! GO CAVS GO!
Edit: 7 koseva u zadnje 4 minute, strasno, jos sada baci Dragica na parket nevjerovatnim crossoverom.
Edit 2: evo tricu zabi Kyrie, 10 koseva u 4 minute.
Edit: 7 koseva u zadnje 4 minute, strasno, jos sada baci Dragica na parket nevjerovatnim crossoverom.
Edit 2: evo tricu zabi Kyrie, 10 koseva u 4 minute.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Jason Lloyd
The Cavs have been one of the most aggressive teams the past few days because they know what they want — picks and young players. But one league executive reiterated Monday night that the Dwight Howard saga in Orlando has plugged up other potential deals. Until that is resolved, nothing is imminent and the players and coaches will focus on making the postseason.
The Cavs have been one of the most aggressive teams the past few days because they know what they want — picks and young players. But one league executive reiterated Monday night that the Dwight Howard saga in Orlando has plugged up other potential deals. Until that is resolved, nothing is imminent and the players and coaches will focus on making the postseason.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Daoce Howard doci u Cavse. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- adriano_leite
- Kontakt:
Hahahahha na nasem forumu se zajebavaju ljudi a neki sanjaju da Howard dodje kod nas. Cak se i trejd ideje javljaju kako ga dovesti, ali samo ako hoce potpisati na vise godina hahahaha.BIHfan je napisao/la:Daoce Howard doci u Cavse.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Varejao, T. Thompson, Gee i pick od koga ono imate ne mogu se sjetit za Howarda. Potpisete Jamisona opet, i free agenta uzmete Erica Gordona i napadate na titulu. Petorka Irving-Gordon-Casspi-Jamison-Howard.adriano_leite je napisao/la:Hahahahha na nasem forumu se zajebavaju ljudi a neki sanjaju da Howard dodje kod nas. Cak se i trejd ideje javljaju kako ga dovesti, ali samo ako hoce potpisati na vise godina hahahaha.BIHfan je napisao/la:Daoce Howard doci u Cavse.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- adriano_leite
- Kontakt:
Hahaha NBA 2k12 hahaha. Kada bi to napisao na nasem forumu, pola bi te popljuvalo jer zele da tankiraju sezonu, a ono pola bi te gotivilo do kraja forumaskog vijeka hahaha.BIHfan je napisao/la:Varejao, T. Thompson, Gee i pick od koga ono imate ne mogu se sjetit za Howarda. Potpisete Jamisona opet, i free agenta uzmete Erica Gordona i napadate na titulu. Petorka Irving-Gordon-Casspi-Jamison-Howard.adriano_leite je napisao/la:Hahahahha na nasem forumu se zajebavaju ljudi a neki sanjaju da Howard dodje kod nas. Cak se i trejd ideje javljaju kako ga dovesti, ali samo ako hoce potpisati na vise godina hahahaha.BIHfan je napisao/la:Daoce Howard doci u Cavse.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ma kakav NBA 2K12, pristao bi Orlando na ovo, dobiju 3 mlada, dobra igraca, jedino mozda ne bi moglo radi ugovora, ne znam tacno. Plus pick taj neki vas kojeg imate od nekog drugog tima( ja mislim Kingsa), sto znaci top 10 pick. Ramona mozete trejdat za pick ako hocete Lakersa, a i ne morate. Klupa onda Gibson, Sessions, Samuels, Erden, Eyanga i onaj mali Harris. Naravno mozete i klupu nadogradit preko free agenata ja mislim, jer ce te opet imat prostora. Jamison veteranski ugovor i cao. Izbacite u polufinalu sledece godine Miami i izgubite u finalu od Bullsa i vama dosta za 2013-tu.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- adriano_leite
- Kontakt:
Hahahahahahaha Magic ne zeli trejdati Howarda, jos mu dali odrijesene ruke da ako potpise produzetak ugovora, da ce moci birati GM-a i trenera, tj. da otpusti Smitha i Stana. Cirkus zivi u Orlandu, a takodjer oni zele da uvale Hedu, tako da bi vjerovatno morali mi dati i Sessionsa a da oni ukljuce Hedu. Ma teoretksi sve je moguce, ali tesko da cemo mi haman ista napraviti. Ne prica se nista oko Cavsa, samo Jamison i Sess se spominju, a to mi jbg daje neku nadu jer prosle sezone se nije nista culo od nama kad ono bum i B-Diddy nam dodje i sa sobom dovede Irvinga.BIHfan je napisao/la:Ma kakav NBA 2K12, pristao bi Orlando na ovo, dobiju 3 mlada, dobra igraca, jedino mozda ne bi moglo radi ugovora, ne znam tacno. Plus pick taj neki vas kojeg imate od nekog drugog tima( ja mislim Kingsa), sto znaci top 10 pick. Ramona mozete trejdat za pick ako hocete Lakersa, a i ne morate. Klupa onda Gibson, Sessions, Samuels, Erden, Eyanga i onaj mali Harris. Naravno mozete i klupu nadogradit preko free agenata ja mislim, jer ce te opet imat prostora. Jamison veteranski ugovor i cao. Izbacite u polufinalu sledece godine Miami i izgubite u finalu od Bullsa i vama dosta za 2013-tu.![]()
![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- CollegeGunner
- Kontakt:
Ma adriano sta ce vama Howard kad imate Irvinga. Kako covjek igra jbt a tek mu 19 godina. Novi "Superstar" Cavaliersa. Odlican izbor uzeti njega ispred Williamsa.
Lijepo za vidjeti da je ostao neko navijati za Cleveland poslije Jamesa. Volim ove navijace "manjih" timova.
Lijepo za vidjeti da je ostao neko navijati za Cleveland poslije Jamesa. Volim ove navijace "manjih" timova.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- adriano_leite
- Kontakt:
Nakon trade deadline-a, odlazi Ramon, proklinjao sam ga iz noci u noc, dobili smo pick, morali uzeti Waltona i haman Kapona, jer njegovo ime spominju na nasem forumu, pa cu vjerovati njima da smo dobili Waltona i Kapona i pick prve runde za Sessionsa i Eyengu. Zao mi je sto Jamison nije otisao ali sta je tu je. Hollins je takodjer morao otici jer je covjek balvan.
Evo jedan post koji me je doveo do suza:
Oden on the court in a wheelchair is probably better than Hollins and Erden!
Evo jedan post koji me je doveo do suza:
Oden on the court in a wheelchair is probably better than Hollins and Erden!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Kad smo vec kod Odena izgleda da mu posao komentatora najvise odgovara . Danas je i otkaz dobio 

Nikad necu zaboraviti ovu sliku
ne znam dal plakati il se smijati

Nikad necu zaboraviti ovu sliku
ne znam dal plakati il se smijati
Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.