Mislim, da nasi nece ni sljedece sezone ici na Evropu,najranije mozda za 2 sezone,dok se jos neke stvari porade na stadionu.Iako bih iskreno volio da vec sljedece sezone imamo vece ambicije od sredine tabele,upravi kluba prvi cilj u naredne 2-3 godine je stadion, pa onda Evropa.Fatko je napisao/la:A zamislite europu na godinu ha sta kazete hehehe
Stadion Banja Ilidza je nedovrseni stadion koji se nalazi u Gradaccu,njegov kapacitet iznosit ce 8000 sjedecih mijesta VIP lozu i komentatorska mjesta.Bosanski zmaj je napisao/la:Mislim, da nasi nece ni sljedece sezone ici na Evropu,najranije mozda za 2 sezone,dok se jos neke stvari porade na stadionu.Iako bih iskreno volio da vec sljedece sezone imamo vece ambicije od sredine tabele,upravi kluba prvi cilj u naredne 2-3 godine je stadion, pa onda Evropa.Fatko je napisao/la:A zamislite europu na godinu ha sta kazete hehehe
ako je tako nekada bilo nemora i dalje vremena se mjenjaju ako tako bude onda komitet za normalizaciju i netreba trebate malo vjere imat ja sam optimista i mislim da nas klub ide pravim putem ima jos koja krtica u klubu ali rijesit cemo se mi i njih dok je nas pravih navijacaZmajjj je napisao/la:Treba stadion izgraditi do kraja i napraviti sportski objekat čime će se Gradačac ponositi. Izlazak u Evropu klubu donosi velike pare (finansijsku nagradu od UEFA koja nije mala), za svaku odigranu utakmicu dodatne premije, plus reklame od TV prenosa, prodaja igrača itd...i kad se to sabere nije ispod 400-500 000 eura.U ovoj krizi za te pare se bore klubovi kao Željo, Sarajevo, Borac, Široki, Zrinski, Čelik...Svi oni imaju svoje ljude u savezu ili komitetu koji to guraju upravo radi ti para od UEFA, a sjetimo se da je Orašje otišlo u Evropu jer je Dominković bio predsjednik saveza, Modriča je bila prva jer je Jelić bio predsjednik a njima niko nije smio ukrast ni aut. Ovo je borba za pare od UEFA jer klubovi od toga preživljavaju i zato da bi izašli u Evropu moramo biti i igrački i u savezu "jači" od ovih pomenutih klubova.
Gradacac je napisao/la:Sad cemo vidjeti koliko mi stvarno mozemo, samo I SAMO AKO SE BUDE SUDILO FER I KOREKTNO, A U TO CISTO SUMNJAM, MADA I PORED TOGA IMAM VELIKE NADE.Mislim da smo mi jedina sredina i klub koji se razvija svojim zaslugama, a ne tamo preko stare slave ili to sto si veci grad ili sto imas jake veze u savezu.TO TREBA NAGRADITI DOLAZKO NA TRIBINE.Pozdrav i samo naprijed zvijezdo
koliko sam upoznat mi juzne tribine nemamo jednao ako ne recunas šumu??? imamo istočnu ili novu i zapadnu ili staru... a nazvati nekog debilom bez razloga je bas glupo... a sto se tice europe ljubi ba stanite na loptu, razmislite malo... jos smo mi klubu u razvoju...Crvenko je napisao/la:Gospon Seven da ti ne kazem drugacije debilu jedan,losa ti je ta matematika.Prva stvar juzna tribina ima tacno 1260 mjesta ova nova tribina ima 2470 mjesta i nemoj da pricas bezveze pojma nemas..,a to sto pominjes sve ukupno koliko ce tribine brojat mjesta prvo zapadna tribina ima 16 redi sto znaci juzna tribina ce brojat 18 redi pa matematicaru izracunaj koliko ce to biti sve ukupno sjedecih mjesta .Lupas bezveze, pojma nemas!!!!![]()
Mi smo klub u razvoju i treba nastavit izgradit stadion za našu djecu da imaju uslove za treniranje, pokušat bit domaćin juniorskoj i mladoj reprezentaciji kad budu igrali prijateljske utakmuce, stvorit nekog igrača pa na njemu zaradit dok je ovakav savez kakav je sad mi smo daleko od Evrope jer su neki klubovi povlašteni ?emir_dj je napisao/la:koliko sam upoznat mi juzne tribine nemamo jednao ako ne recunas šumu??? imamo istočnu ili novu i zapadnu ili staru... a nazvati nekog debilom bez razloga je bas glupo... a sto se tice europe ljubi ba stanite na loptu, razmislite malo... jos smo mi klubu u razvoju...Crvenko je napisao/la:Gospon Seven da ti ne kazem drugacije debilu jedan,losa ti je ta matematika.Prva stvar juzna tribina ima tacno 1260 mjesta ova nova tribina ima 2470 mjesta i nemoj da pricas bezveze pojma nemas..,a to sto pominjes sve ukupno koliko ce tribine brojat mjesta prvo zapadna tribina ima 16 redi sto znaci juzna tribina ce brojat 18 redi pa matematicaru izracunaj koliko ce to biti sve ukupno sjedecih mjesta .Lupas bezveze, pojma nemas!!!!![]()
nije ti to lijepo covjek pogrijesio u par stotina stolica i ti ga nazivas debilom.takvim ko ti ja bi zabranio da pisu na zvijezdinom forumuCrvenko je napisao/la:Gospon Seven da ti ne kazem drugacije debilu jedan,losa ti je ta matematika.Prva stvar juzna tribina ima tacno 1260 mjesta ova nova tribina ima 2470 mjesta i nemoj da pricas bezveze pojma nemas..,a to sto pominjes sve ukupno koliko ce tribine brojat mjesta prvo zapadna tribina ima 16 redi sto znaci juzna tribina ce brojat 18 redi pa matematicaru izracunaj koliko ce to biti sve ukupno sjedecih mjesta .Lupas bezveze, pojma nemas!!!!![]()
kako ja znam nikad nismo osteceni bio sam dole kad smo protiv vas odigrali 1-1 i sve je bilo u redu dok druga dva puta vi ste nas razvalili tako da mislim da se ovaj nas forumas nije dobro izrazio.moje misljenje je da ce zvijezda imati sve uslove od sudenja do korektnog domacina i ako bude bolja i sretnija moze se nadati pozitivnom rezultatu.ja garantujem da cemo vam dati gol a nek pobijedi boljiKevin je napisao/la:Gradacac je napisao/la:Sad cemo vidjeti koliko mi stvarno mozemo, samo I SAMO AKO SE BUDE SUDILO FER I KOREKTNO, A U TO CISTO SUMNJAM, MADA I PORED TOGA IMAM VELIKE NADE.Mislim da smo mi jedina sredina i klub koji se razvija svojim zaslugama, a ne tamo preko stare slave ili to sto si veci grad ili sto imas jake veze u savezu.TO TREBA NAGRADITI DOLAZKO NA TRIBINE.Pozdrav i samo naprijed zvijezdo![]()
kad ste oštećeni na Pecari?
Ma možda je i bilo kvalitetne "djece" međutim nikako da se Zvijezda na vrijeme osigura pa da se da prilika tim igračima da pokažu šta znaju. Evo zadnja generacija, 1992. godište, oni su igrali završnicu juniorskog, osim Suljića nitko nije dobio ni minute za seniore, i kako da se zna koliko tko vrijedi kada nisu ni dobili priliku. A svi su pronašli poslije solidne klubove, Mujčić u Slogi, Ćosović u Iskri, Buljubašić u Zmaju, Suljić i Huskić u Omladincu,.... Znači treba im dati priliku ali kako kada uvijek Zvijezda ima imprativ rezultata a tada se slabo daje prilika mlađima, niko ne želi da rizikujezmajevac je napisao/la:Moje misljenje je da je jos rano govoriti o izlasku na evropsku scenu,iako bi se slozio da to donosi odredjena finansiska sredstva,ali isto tako trazi ogromna ulaganja prvenstveno igrackog kadra uz izgradnju stationa to nas klub trenutno nemoze da podnese tako da sredina tabele treba da za nas prestavlja veliki uspjeh.Mene zabrinjava jedna druga stvar a to je da smo mozda jedini klub u PL bez svojih igraca,i mislim da je krajnje vrijeme da uprava na tome nesto poradi.Recimo ako treba da se dovedu dva do tri provjerena trenera sa strane za rad sa mladjim kategorijama uz njih pridodati recimo nase mlade,skolovane momke poput Taletovica i Rose i krenuti u proces stvaranja igraca,koji podrzava i UEFA finansiskim sredstvima.Cinjenica da sadasnji kadar koji radi sa omladinskim pogonom snosi najvecu odgovornost sto u posljednjih 15 godina nije proizveden ni jedan kvalitetan igrac.Smatram da je se u taj proces krenulo u vrijeme Ninkovica da bi sad vec imali bar 4 nasa igraca u prvih 11.Tako da ja mislim da je to sada najveci prijoritet kluba kao sto je Zvijezda klub koji ima tradiciju 90 godina,a izgradnja stadiona se podrazumijeva jer svi klubovi koji igraju PL su u izgradnji ili renoviraju stadione.Pozdrav svim navijacima,a igracima puno uspjeha u nastavku sezone.
Ja ne znam gdje si ti Zmajevac bio do sada ,ja stalno to potenciram ,a posebno problem stvaranja mladih igraca ne kazem ja da trebamo stvoriti Zvijezde,ali mislim da mozemo napraviti sa ozbiljnim i selektivnim radom dosta dobrih igraca pribliznih kvaliteta ovim danasnjim igracima Zvjezde.Medjutim kod nas igra novac ulogu mislite vi da ovaj mali bek Nezic da bi ikada zaigrao da nema ,a vrijeme ce pokazati da on nije kvalitet ali nama drago sto je nase dijete.Mi prvo moramo imati covjeka koji ce prepoznavati talente i sa njima treba odvojeno raditi,ali i pedagog koji ce roditeljima tog djeta objasniti da je npr"Vase dijete je talentovano za fudbal i mislimo da mi mozemo od njega napraviti super fudbalera ali uz vasu pomoc ,to jeste da vi nepravite zvjezdu od njega prije reda itd .......................i samo znam dok se ova prica ne obistini mi ce mo kupovati fudbalere ,ali ce mo kupovati i one koji pojma nemaju kao dosada!!!!!sony_91 je napisao/la:Ma možda je i bilo kvalitetne "djece" međutim nikako da se Zvijezda na vrijeme osigura pa da se da prilika tim igračima da pokažu šta znaju. Evo zadnja generacija, 1992. godište, oni su igrali završnicu juniorskog, osim Suljića nitko nije dobio ni minute za seniore, i kako da se zna koliko tko vrijedi kada nisu ni dobili priliku. A svi su pronašli poslije solidne klubove, Mujčić u Slogi, Ćosović u Iskri, Buljubašić u Zmaju, Suljić i Huskić u Omladincu,.... Znači treba im dati priliku ali kako kada uvijek Zvijezda ima imprativ rezultata a tada se slabo daje prilika mlađima, niko ne želi da rizikujezmajevac je napisao/la:Moje misljenje je da je jos rano govoriti o izlasku na evropsku scenu,iako bi se slozio da to donosi odredjena finansiska sredstva,ali isto tako trazi ogromna ulaganja prvenstveno igrackog kadra uz izgradnju stationa to nas klub trenutno nemoze da podnese tako da sredina tabele treba da za nas prestavlja veliki uspjeh.Mene zabrinjava jedna druga stvar a to je da smo mozda jedini klub u PL bez svojih igraca,i mislim da je krajnje vrijeme da uprava na tome nesto poradi.Recimo ako treba da se dovedu dva do tri provjerena trenera sa strane za rad sa mladjim kategorijama uz njih pridodati recimo nase mlade,skolovane momke poput Taletovica i Rose i krenuti u proces stvaranja igraca,koji podrzava i UEFA finansiskim sredstvima.Cinjenica da sadasnji kadar koji radi sa omladinskim pogonom snosi najvecu odgovornost sto u posljednjih 15 godina nije proizveden ni jedan kvalitetan igrac.Smatram da je se u taj proces krenulo u vrijeme Ninkovica da bi sad vec imali bar 4 nasa igraca u prvih 11.Tako da ja mislim da je to sada najveci prijoritet kluba kao sto je Zvijezda klub koji ima tradiciju 90 godina,a izgradnja stadiona se podrazumijeva jer svi klubovi koji igraju PL su u izgradnji ili renoviraju stadione.Pozdrav svim navijacima,a igracima puno uspjeha u nastavku sezone.
Trenutno korisnika/ca: IvayloPetev i 3 gosta.