Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Sve je to lijepo što pišete ,ali de nam malo koliko su asistencija,golova,kako igraju u odbrani ,kakve su im ocjene pa da onda možemo zajedno reći kakav im je kvalitet.Ja kako pratim sportske portale ne pročitah baš nešto o njima.Ili je to do njih ili........
Vranjes odigrao 90 min. za Krasnodar koji je dobio Rostov 1:0
Znaci Kurtic se vraca u Palermo.No cini mi se posto je rođeni Slovenac prijeklom iz naše zemlje da će to biti jos jedan izgubljeni sin poput Vučkića.Per parlare del futuro di Jasmin Kurtic, centrocampista sloveno in forza al Varese, la redazione di Tuttomercaroweb.com ha contattato Mauro Milanese, direttore sportivo del club lombardo. "A fine stagione il giocatore tornerà al Palermo - spiega il dirigente -. Noi non possiamo riscattarlo. Sono certo che il club rosanero non si lascerà sfuggire la possibilità di riscattare il giocatore. Kurtic è cresciuto molto sotto tutti gli aspetti, sia fisici che mentali. Prima giocava come trequartista, oggi fa il mediano in un centrocampo a due. A suo favore ci sono qualità difensive importanti: ha colpo di testa e fisico
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Anel Hadžić strijelac drugog gola u pobjedi njegove ekipe na domaćem terenu protiv Kapfenberga od 3:0. Njegov 5 gol (24 utakmice) u okviru prvenstva, a ukupno 7-mi ove sezone (30 utakmica).
na 3:00 se vidi hadzicev gol
http://www.laola1.tv/de/at/fussball/aut ... 78762.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.laola1.tv/de/at/fussball/aut ... 78762.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- el-fighter
- Kontakt:
Haris Seferovic na klupi Leccea u gostima protiv Milana.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
dilaver vec petu utakmicu starter u austriji, odigrao svih 90 minuta u pobjedi od 2-1
treba reci da je u tih 5 utakmica austria primila samo 2 gola, od toga jedan iz penala a drugi iz direktnog slobodnog udarca. s time necu da kazem da je to samo zbog njega, ali je on dio jedne kompaktne i stabilne odbrane u klubu koji redovno igra u grupnoj fazi evropske lige.
treba reci da je u tih 5 utakmica austria primila samo 2 gola, od toga jedan iz penala a drugi iz direktnog slobodnog udarca. s time necu da kazem da je to samo zbog njega, ali je on dio jedne kompaktne i stabilne odbrane u klubu koji redovno igra u grupnoj fazi evropske lige.
Spartak Nalchik u ovom kolu 1:2 porazen od Amkara.Jedini gol za domace dao je u 82.minuti Jovan Golic,potencijonalni reprezentativac BiH koji je u igru usao umjesto Zahirovica 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Toni Sunjic starter za Zorya Lugansk u nastavku prvenstava ukrajinske lige koja je po jacini sigurno medju 10 liga u Evropi
stigao je da upise i jedan autogol
stigao je da upise i jedan autogol

Uskoro bi mogli dobiti novog Zmaja. Anel Hadžić, veznjak Rieda, u narednim sedmicama trebao bi vratiti bosanskohercegovački sportski pasoš, tako da bi uskoro mogao zaigrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, jer je selektor Safet Sušić potvrdio ranije da prati ovog 22-godišnjaka, te da bi već zaigrao za bh. nacionalni tim da ima naše sportsko državljanstvo.
Vijeće ministara Bosne i Hercegovine odobrilo je Hadžiću povratak bosanskohercegovačkog sportskog državljanstva, ali još se mora sačekati odluka Nogometnog saveza Austrije i UEFA. Međutim, prema riječima veznjaka Rieda ne bi trebalo biti nikakvih problema.
"Vijeće ministara Bosne i Hercegovine zvanično mi je odobrilo povratak bh. sportskog državljanstva. Ne bi više trebalo biti problema. U narednim sedmicama sve bi trebalo biti gotovo", rekao je Hadžić za Sport Centar.
Hadžić je ove sezone odigrao 29 utakmica za Ried u kojima je postigao sedam golova i upisao jednu asistenciju. Ranije je nastupao za mladu reprezentaciju Austrije, nakon čega je izrazio želju da obuče nacionalni dres svoje domovine.
Vijeće ministara Bosne i Hercegovine odobrilo je Hadžiću povratak bosanskohercegovačkog sportskog državljanstva, ali još se mora sačekati odluka Nogometnog saveza Austrije i UEFA. Međutim, prema riječima veznjaka Rieda ne bi trebalo biti nikakvih problema.
"Vijeće ministara Bosne i Hercegovine zvanično mi je odobrilo povratak bh. sportskog državljanstva. Ne bi više trebalo biti problema. U narednim sedmicama sve bi trebalo biti gotovo", rekao je Hadžić za Sport Centar.
Hadžić je ove sezone odigrao 29 utakmica za Ried u kojima je postigao sedam golova i upisao jednu asistenciju. Ranije je nastupao za mladu reprezentaciju Austrije, nakon čega je izrazio želju da obuče nacionalni dres svoje domovine.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
KOnačno nas malo sunce ogrijalo
a postigao je i go u zadnjem kolu inače kako se provlači ov atrakavica saa Salihovićem,Medunjaninom,Rahimić svakaako da će nam trebat igraca n apoziciji DM

Nije ovaj tako mlad ,20 god,Pjanke igrao u Lyionu vec..el-fighter je napisao/la:Haris Seferovic na klupi Leccea u gostima protiv Milana.
O Harisu plaho prasine nakod prvenstva s Svic ,no medjutim ,nista kokretnto na nekom velikom nivou,,,
Kad sam govorio da to U17 prvenstvo nista ne znaci i da on nista nije dokazao, neki su pisali da sam budala. Ta prvenstva su lakrdije i nista ne znace. Jedno je konkurisat sa vrsnjacima, a nesto drugo sa igracima od 18 do 40 godina.ahmic je napisao/la:Nije ovaj tako mlad ,20 god,Pjanke igrao u Lyionu vec..el-fighter je napisao/la:Haris Seferovic na klupi Leccea u gostima protiv Milana.
O Harisu plaho prasine nakod prvenstva s Svic ,no medjutim ,nista kokretnto na nekom velikom nivou,,,
Ali iskreno, ne treba puno da bi bio treci napadac u nasoj ekipi, tako da bi nam mogao bit od koristi. Meni se cini kao tipican igrac koji ce ic na posudbe 10 puta i onda se na kraju vratit u Svicarsku. Ali kako igraju Zec i kompanija, dovoljno je.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da momka od 20 godina vec pomalo otpisujeteCartman je napisao/la:Kad sam govorio da to U17 prvenstvo nista ne znaci i da on nista nije dokazao, neki su pisali da sam budala. Ta prvenstva su lakrdije i nista ne znace. Jedno je konkurisat sa vrsnjacima, a nesto drugo sa igracima od 18 do 40 godina.ahmic je napisao/la:Nije ovaj tako mlad ,20 god,Pjanke igrao u Lyionu vec..el-fighter je napisao/la:Haris Seferovic na klupi Leccea u gostima protiv Milana.
Ali iskreno, ne treba puno da bi bio treci napadac u nasoj ekipi, tako da bi nam mogao bit od koristi. Meni se cini kao tipican igrac koji ce ic na posudbe 10 puta i onda se na kraju vratit u Svicarsku. Ali kako igraju Zec i kompanija, dovoljno je.

Na zalost rijetko davaju mladim igracima sansu, takav je kod njih mentalitet.
Otpisujem ga u smislu da nece postat novi Ronaldo kao sto su neki mrtvi ozbiljni pisali. Moze postat solidan igrac naravno.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
haha ma dobro to, ima nekih osoba kojima je svaki novi mladi igrac "novi Messi" ili "novi Ronaldo", da ne govorim da im je svaki novi bosanac iz Svedske "novi Ibrahimovic"Cartman je napisao/la:Otpisujem ga u smislu da nece postat novi Ronaldo kao sto su neki mrtvi ozbiljni pisali. Moze postat solidan igrac naravno.

Nego kad pricamo o trecem napadacu, mozda bi Ahmetovic iz Volge trebao dobiti sansu na nekoj od ovih prijateljskih utakmica. Godinama igra u prvoj ruskoj ligi, znaci ima neki kvalitet, ne pratim tu ligu pa ne znam bas kakav je kao igrac. 191cm visok, cuo sam da ima solidnu tehniku... Zasto ne, ne mozemo nista izgubiti.
Bunoza strijelac u utakmici Lech-Wisla, gol postigao u 70-toj minuti a trenutno se igra 73. minuta utakmice.
Jel to onaj sto je izjavio da nece igrati za nas nego za sahovsku plocu ?
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Ne, izjavio je da ce prihvatit prvi poziv sto dobije, pa on bio od Bilica ili Susica. Realno od njega.Dushi_Rob je napisao/la:Bunoza strijelac u utakmici Lech-Wisla, gol postigao u 70-toj minuti a trenutno se igra 73. minuta utakmice.
A kako je igrao u zadnjih pola godine može dobiti jedino poziv iz suda.
Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...
- sarajlija89
- Kontakt:
Odakle sad ovaj Golic?Adi_Zepce je napisao/la:Spartak Nalchik u ovom kolu 1:2 porazen od Amkara.Jedini gol za domace dao je u 82.minuti Jovan Golic,potencijonalni reprezentativac BiH koji je u igru usao umjesto Zahirovica
Vidim iz Vlasenice, ne sjecam se da se prije spominjao u kombinacijama za reprezentaciju.
Ima i srbijansko drzavljanstvo, visok i jak, zadnjeg veznog igra. Mozda ne bi bilo lose da se proba, samo jel to medju forumasima se spominje ili ima indicija da bi ga Pape mogao zvat?...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.