La Obses10n
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
I dodaj jos da ce biti penal i crveni to su ti odlicne kvote, zajedno oko 10 kvota, sudije silje za nas zestoko, citas li uopste sta pisu ovi f(b)arsovci...oni su odlicni prognozeriLenBias je napisao/la:kec na hendikepu, ronaldo i gonzalo zabijaju, lagane pare uzet
Kapiten? wtf?Još nije poznato hoće li portugalski stručnjak Jose Mourinho ostati na klupi Real Madrida, ali Cristiano Ronaldo je uvjeren da hoće.
Unatoč tome što je Real vodeća momčad Primere sa deset bodova prednosti nad Barcelonom, mnogi Mourinhu zamjere što ne može skinuti skalp Kataloncima. Spominjao se njegov povratak na Otok, u Chelsea...
"Siguran sam, Jose ostaje s nama i nareden sezone", kazao je Mourinhov sunarodnjak i kapiten Reala Cristiano Ronaldo, dodavši:
"Sretan sam u Madridu. Čudnovat je osjećaj po kojem stalno naučim nešto novo u danom provedenom Realu. I igrački rastem iz utakmice u utakmicu. Stalno sam željan dokazivanja u Realu. Na kraja krajeva, nismo biti Mourinho i ja. Bitan je samo Real".
upitajte ovog smotu sto je pisao tekst na ssfirst je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/ronaldo ... real/76512Kapiten? wtf?Još nije poznato hoće li portugalski stručnjak Jose Mourinho ostati na klupi Real Madrida, ali Cristiano Ronaldo je uvjeren da hoće.
Unatoč tome što je Real vodeća momčad Primere sa deset bodova prednosti nad Barcelonom, mnogi Mourinhu zamjere što ne može skinuti skalp Kataloncima. Spominjao se njegov povratak na Otok, u Chelsea...
"Siguran sam, Jose ostaje s nama i nareden sezone", kazao je Mourinhov sunarodnjak i kapiten Reala Cristiano Ronaldo, dodavši:
"Sretan sam u Madridu. Čudnovat je osjećaj po kojem stalno naučim nešto novo u danom provedenom Realu. I igrački rastem iz utakmice u utakmicu. Stalno sam željan dokazivanja u Realu. Na kraja krajeva, nismo biti Mourinho i ja. Bitan je samo Real".
Teško, mada bih ga ja volio vidjeti...Baja_Zvjerka je napisao/la:Igra li sutra Benzema od prve sta mislite ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.