Sportski komentatori

Emir ZENICA
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Emir ZENICA » 08 mar 2012, 23:09

gledam bowling na eurosportu,kakav komentator :lol: :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 mar 2012, 09:40

Klasicni coban :D

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 09 mar 2012, 21:39

Eurosport 2 (Srbija) - komentator čitavu utakmicu (Štutgart - KSC) čita želje i pozdrave i predikcije raznoraznih Amela, Gorana, Nemanja, Anesa tipa: "Amel kaže biće 2-0 za Štutgart, a Goran pozdravlja sve navijače Rome" ... Pa nije ovo "Idemo Dalje" ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 mar 2012, 22:31

Genghis je napisao/la:Eurosport 2 (Srbija) - komentator čitavu utakmicu (Štutgart - KSC) čita želje i pozdrave i predikcije raznoraznih Amela, Gorana, Nemanja, Anesa tipa: "Amel kaže biće 2-0 za Štutgart, a Goran pozdravlja sve navijače Rome" ... Pa nije ovo "Idemo Dalje" ...
Ne treba da te cudi nista od onih AMATERA, a to se posebno odnosi na ona dva pokemona koja utakmicu u Nedjelju od 17.30 h. Kada vidis kako vrse izbor utakmica koje ce biti u direktnom prijenosu onda sve ti bude jasno.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 09 mar 2012, 22:59

amerosm je napisao/la: Ne treba da te cudi nista od onih AMATERA, a to se posebno odnosi na ona dva pokemona koja utakmicu u Nedjelju od 17.30 h. Kada vidis kako vrse izbor utakmica koje ce biti u direktnom prijenosu onda sve ti bude jasno.
Nemaju oni nikakvog uticaja na izbor utakmica. Sta izaberu oni u HQ-u koji se nalazi u Parizu ili Londonu nisam siguran tacno, to prenose svi "lokalni" Eurosportovi.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 10 mar 2012, 10:38

treba nekad nekog i pohvaliti,jest da nije komenatator al kao gost M.Konjicu skidam kapu,stvarno ga je milina slusati,i kaze vise pravi stvari koje pogadjau u srzz u roku od 10 min,nego neki komentatori za citavu sezonu
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 mar 2012, 12:11

Ja ne znam šta ljudi nekad imaju protiv tandema Vugdalić-Hadžić. Jeste da Saša često provaljuje, ali zna to nekad biti zanimljivo, nekad pretjera, Adis je s druge strane pun informacija i sjajna su dopuna. I mislim da su sasvim dobri komentatori, puno bolji od komentatora FTV-a i BHT-a. Komentatore s javnog servisa mogu jedino slušat ako naša reprezentacija ili naši klubovi igraju i često je to toliko amatersko komentarisanje utakmica da je za 5 nijansi ispod nivoa stranih komentatora i ozbiljnijih evropski tv stanica.

Dvojac sa Eurosporta, mislim da se zovu Bajčetić i Milinković je dosta dobar. Imaju oni čak i dosta informacija a i prenos gledaocu učine zanimljivim a to i jeste poenta.
Naš najbolji komentator je svakako Marjan Mijajlović i šteta što na nekoj TV ne radi direktne prenose, a možda opet nekad bude big comeback. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 mar 2012, 14:47

effe_sa je napisao/la:Ja ne znam šta ljudi nekad imaju protiv tandema Vugdalić-Hadžić. Jeste da Saša često provaljuje, ali zna to nekad biti zanimljivo, nekad pretjera, Adis je s druge strane pun informacija i sjajna su dopuna. I mislim da su sasvim dobri komentatori, puno bolji od komentatora FTV-a i BHT-a. Komentatore s javnog servisa mogu jedino slušat ako naša reprezentacija ili naši klubovi igraju i često je to toliko amatersko komentarisanje utakmica da je za 5 nijansi ispod nivoa stranih komentatora i ozbiljnijih evropski tv stanica.

Dvojac sa Eurosporta, mislim da se zovu Bajčetić i Milinković je dosta dobar. Imaju oni čak i dosta informacija a i prenos gledaocu učine zanimljivim a to i jeste poenta.
Naš najbolji komentator je svakako Marjan Mijajlović i šteta što na nekoj TV ne radi direktne prenose, a možda opet nekad bude big comeback. ;)
Edin Avdic ? :D

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 11 mar 2012, 22:07

Joj Bahe i Faruka, prenose k`o da su na kafi :roll:

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 11 mar 2012, 23:15

Danas me Spaho ubio u pojam komentarisuci Sloboda - Sarajevo, haj' mogu razumiti da se nekad ne infomise dovoljno i da se potkradaju neke greske, ali ne znati koje je desna, a koje lijeva strana, e to je vec previse. :D Kod njega su Hadzic i Belosevic citavu utakmicu igrali desnog bocnog, a njih dvojica desnu nogu i tu poziciju ja mislim ni na treningu ne koriste :D

Inace, sto se tice regiona uz Avdica za kosarku, najbolji mi je Viskovic sa SK-a, nekako je "najlaksi" za slusati, zna fino iskombinovati desavanja na terenu i one sporedne informacije nevezano za desavanja na terenu.

I da ko me jos nervira uzasno, onaj sto prenosi skijanje na ES-u, frajer valja gluposti samo tako, bitno je samo da se nesto 'laprda', a to sto to nema veze sa onim na stazi j.ebo to.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 12 mar 2012, 00:06

The Game je napisao/la: I da ko me jos nervira uzasno, onaj sto prenosi skijanje na ES-u, frajer valja gluposti samo tako, bitno je samo da se nesto 'laprda', a to sto to nema veze sa onim na stazi j.ebo to.
Inače je veoma malo, gotovo da ih nema, komentatora koji nešto znaju o skijanju. Išta. Čak i oni 'stručnjaci' sa HRT-a vezare blage nemaju iako nabacuju hrpu nekih podataka. :|

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 12 mar 2012, 00:21

Kaze Faruk ovaj Raul Garcia me podsjeca na nekoga ali ne smijem ovako u prenosu, onda sapcu on i Baho minutu citavu nesto.
Don't hate what you don't understand.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 mar 2012, 17:08

meni su na eurosportu ok ovi sto prenose skijanje, ski trcanje i biathlon, malo me nervira onaj sa skokova, al me iritiraju svi sto prenose tenis, pogotovo onaj jedan :evil: na prenosu fudbala jedino ona dvojica sto provaljuju su ok, ostali svi kriza ziva :evil:

onaj sto tenis prenosi i sad igra neka protiv jelene jankovic i opali lagani forhend u mrezu, a ovaj ce fenomenalno, odlicno...mislim nije tenis takav sport da se tako subjektivno prenosi :roll:
nema potpisa

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 13 mar 2012, 17:30

jedva cekam veceras cuti umiljati cvrkut b.bilica
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 13 mar 2012, 17:36

Po nekoj logici večeras bi Kemo treb'o komentarisati.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 mar 2012, 20:05

Da mi je neko nekad rek'o da cu se moliti da Kemo veceras prenosi... :D Ako bude onaj talenat, ponovo cu morat' trazit frekvenciju PTPC-a
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 13 mar 2012, 20:10

Consigliere je napisao/la:Da mi je neko nekad rek'o da cu se moliti da Kemo veceras prenosi... :D Ako bude onaj talenat, ponovo cu morat' trazit frekvenciju PTPC-a
:lol:

E baš. Oba su antitalenti, al' Kemo je mila majka za Borisa. :D
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 13 mar 2012, 20:14

Consigliere je napisao/la:Da mi je neko nekad rek'o da cu se moliti da Kemo veceras prenosi... :D Ako bude onaj talenat, ponovo cu morat' trazit frekvenciju PTPC-a
ako se ne varam Kemo bi trebao prenositi :D
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 mar 2012, 21:15

Joj,al igra ovaj SaKiri iz Bazela.... :lol: :lol: :lol: :lol: Majko moja,koji retardi na ovom FTVu....

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 13 mar 2012, 22:00

Sto se tice komentatora koji znaju svoj posao u regionu po mome misljenju su Avdic i onaj mu kolega sto zajedno prenose utakmice Aba Lige zatim sva 4 sportska radnika na b92 koji prenose ligu evrope,tenis masterse od kojih dvojica cini mi se radi i na eurosportu kada je Grand Slam pa i to prenose.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []