Čo'j'k živi u ChicaguBaja_Zvjerka je napisao/la:Mozda nije znao da sta je Moja Tv, ali eto on ce ukinuti svoju kablovsku, ili sta vec, u Tuzli ako ne bude imao kanal Moja TV...SaltCityAttack je napisao/la:ebo mater moram vidjeti imam li ja u ovom paketu svoj Moja Tv... ako je ne bude otkazat cu ovaj paket ebo ih otac.......ako ne nadam se da ce neko sta skontat online postaviti samo za raju
![]()
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Vjerovatno je čovjek mislio na MojaTV testni kanal, na kojem budu prenosi nekih utakmica...Baja_Zvjerka je napisao/la:Mozda nije znao da sta je Moja Tv, ali eto on ce ukinuti svoju kablovsku, ili sta vec, u Tuzli ako ne bude imao kanal Moja TV...SaltCityAttack je napisao/la:ebo mater moram vidjeti imam li ja u ovom paketu svoj Moja Tv... ako je ne bude otkazat cu ovaj paket ebo ih otac.......ako ne nadam se da ce neko sta skontat online postaviti samo za raju
![]()
Čelik Zenica 1945
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma ja sam stavio jer mi se ucinilo smijesnim, i tako sam shvatio.. Nema potrebe za citiranjem, objasnjavanjem, itd. Kome je smijesno, nek' se nasmije, kome nije, nek' preskoci i eto.. 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ha yaBaja_Zvjerka je napisao/la:Ma ja sam stavio jer mi se ucinilo smijesnim, i tako sam shvatio.. Nema potrebe za citiranjem, objasnjavanjem, itd. Kome je smijesno, nek' se nasmije, kome nije, nek' preskoci i eto..
Neznam za vas, al' sam se ja baš nasmijao:
Monolog je napisao/la:@Secko,
Ne dozvoljavaju mi obaveze.Ovako imam vremena samo malo baciti pogled, jer uporedo pricam sa zenom i citam ovaj forum. Sve se bojim da nekom od vas ne napisem da ga volim.
![]()
ko razumije, shvatit ćePostao/la Monolog dana 07 mar 2012, 23:57
Gled'o sam mec sa navijacem Reala (neki Svicarac, al' nije Mirso).
FORZA MARŠAL !!!
hodža je napisao/la:ko razumije, shvatit ćePostao/la Monolog dana 07 mar 2012, 23:57
Gled'o sam mec sa navijacem Reala (neki Svicarac, al' nije Mirso).![]()
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
hahahaha kraljhodža je napisao/la:ko razumije, shvatit ćePostao/la Monolog dana 07 mar 2012, 23:57
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Rooney88 je napisao/la:hodža je napisao/la:ko razumije, shvatit ćePostao/la Monolog dana 07 mar 2012, 23:57
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i onda "udariš" na ovu vijest :
http://www.sarajevo-x.com/vijesti/crna- ... /120309168" onclick="window.open(this.href);return false;
i komentar ispod :
Kod: Označi sve
Koke 09.03.2012. u 20:21
Mirso nisam ja nista nikom govorio, nisam Alla*ha mi FORZA MARŠAL !!!
- the scouser
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:Ja i dalje mislim da je njegov potencijal vezan uz štilovku, a ne uz fudbal.Henry je napisao/la:Ja sam u Diabyu uvijek vidjao neki "potencijal".
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=23737" onclick="window.open(this.href);return false;

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
"ah da husknem ti ga mami"
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Ma obrisani su mu postovi izgleda, bilo je tu svegaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sta je ovde fazon
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
jessus123 je napisao/la:
SUSICU ZOVI VRANJESA AKO ZA BOGA ZNAS
Susic Boga ne zna i nece zvati Vranjesa. Lako je tebi nisu svi hesus
na temi Ognen Vranješ

SUSICU ZOVI VRANJESA AKO ZA BOGA ZNAS
Susic Boga ne zna i nece zvati Vranjesa. Lako je tebi nisu svi hesus
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- spielführer_21
- Kontakt:
totasef1 je napisao/la:Uvijek se ima materijala.. Ja sam glasao za Edina ko flopa jer nije protestvovao za onaj ponisten gol i sto kod onog jednog centarsuta nije zaustavio loptu na glavi i usao sa njom u go. Pa jbt sunce, Jel ikad gledao Shaolin Soccer, sta ljudi rade. A on nista... Katastrofaharishp je napisao/la:Ma sve je to u redu,ali pokvari Mancini cejf ovim nasim kruticarima danas.
Nemaju hudnici materijala
Vrhunska ironija...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- legenda reala
- Kontakt:
trenutno http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=14160" onclick="window.open(this.href);return false; 
jbu sve redom, ništa ne ostaje

jbu sve redom, ništa ne ostaje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
covjece na kakvim je ovaj drogamamarseille_unique je napisao/la:sramota sta nam se desava u ligi, nema bez para nista, i ako osvojimo ligu prvaka nije garantovano da ce mo je braniti
nema potpisa
- the scouser
- Kontakt:
KlasikAdmir_Sa je napisao/la:hoce ako mu ovi pustemajestic24 je napisao/la:Kako igra Caroll?? Hoce li zabiti pogodak??
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
aleksandar_veliki je napisao/la:zuka_TM je napisao/la:Nova pojacanja
Sedam dana, ne mogu vjerovati da jos ima ovakvih likova. Klub mu rusi rekorde, igra fe3nomenalno, a on ovo postavlja. Ma trajno, nista sedam dana.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.