Everton F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Šta predviđate Evertonu u sljedećoj sezoni?

1. Borbu za evropska takmičenja
156
57%
2. Sredinu tabele (svi znamo kako loše ulaze u sezonu)
95
35%
3. Borbu za opstanak (upravo zbog lošeg starta sezone)
21
8%

Ukupno glasova: 272

SIR
Kontakt:

Re: Everton F.C.

Post Postao/la SIR » 10 mar 2012, 19:59

NeToBoLa je napisao/la:Računam još na barem dva gola Evertona, pm1 se igralo. :mrgreen:

Raduje činjenica da nisu nijednom ozbiljnije priprijetili golu. Plavi zasluženo vode, Nikica upisao prvi gol i započeo golgeterski dio posla. COYB !
Samo ih razvalite do kraja mozete vi to.! :twisted:

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 10 mar 2012, 20:47

Kako je dobro se nebrinuti što ti protivik osječa-zbogom Spursi i vi i vaš cirkus.
Jelavić protiv CROethema 1:0! ...ma zapravio samo onaj mali pingvin Modrić igra još za njih.
Igra naša....bez zamjerke.
Šteta što nije mogao igrati Piennar (na posudbi od Spursa) siguran sam da bi još jedan gol pao. 2000%
hehe :lol: žao mi je NTBoLa da si "pao" na kladuši sa hendikepom-ali nezaborav i da je u utorak derby tako da stavi 2:1 na nas; (Titami ;) :lol: !!!)
37 bobi ...još tri i Moyes car je obečao zajebanciju od igre...ono sastav iz nesvjesti,mladi,rezerve,tekke i ujne i slično...hajmo još "redshite" (oba!!!) odraditi kako i zaslužuju i onda da uživamo u zajebanciji!! :lol: :lol: :twisted: :twisted:
COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 mar 2012, 23:30

iako smo u krizi zadnjih par utakmica ne treba očekivati da everton pobjedi, nema šanse... pobjedu možete samo sanjati.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 mar 2012, 23:34

Carlo je napisao/la:iako smo u krizi zadnjih par utakmica ne treba očekivati da everton pobjedi, nema šanse... pobjedu možete samo sanjati.
Baš kao i Sunderland i Arsenal.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 mar 2012, 23:43

Bosco je napisao/la:
Carlo je napisao/la:iako smo u krizi zadnjih par utakmica ne treba očekivati da everton pobjedi, nema šanse... pobjedu možete samo sanjati.
Baš kao i Sunderland i Arsenal.
da se razumijemo arsenal je na guzove dobio, a za sunderland ne možemo reći da je baš zasluženo, ali eto. uglavnom, ovoj seriji poraza mora doći kraj i vjerujem da će se to desiti u utorak.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 11 mar 2012, 00:10

Ti živiš u oblacima mala. :P

Mrtvi Liverpool neće dobiti , može samo bod izvući ako bude imao sreće. ;)

Inače, plavi odigrali za onoliko koliko im je dovoljno. Tottenham u drugom poluvremenu dosta bolji, ali Bože moj, bio je Everton dosta puta bolji pa je gubio bodove. Tako to ide. Eh sad, treba ovaj Sunderland prizmeljiti. Moyes u ovoj godini možda i najbolje stoji od svih ostalih trenera u EPL. Evertonu je ovo 9 utakmica bez poraza i vrlo lako može nastaviti tako jer ekipa sada ima igru mnogo bolju nego iz prethodne polusezone. Doveo se napadač, osvježio vezni red, igrači uigrani i Everton ide naprijed. Drago mi je zbog Nikice, valjda će se sad proraditi kako svi očekuju, Ima predispozicije sve, nadam se da će to iskoristiti. Come On You Blues !
Who dares, wins !

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 11 mar 2012, 14:36

Cestitke. Svaka cast.Nisam mogao da gledam utakmicu,ali kad sam video rezultat 8-) Kad bi samo malo novca stiglo do vaseg kluba,mogu da zamislim kakva bi tu ekipa mogla da se napravi.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 11 mar 2012, 16:59

Da Bog da i Lpool dobili sa 1:0 :mrgreen: , derbi se mora gledat!!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 12 mar 2012, 00:27

J.ebe.š Ligu Prvaka sutra ! 8-)

Vidjeti smradove kako plaču na Anfieldu, neprocjenjivo. :)
Who dares, wins !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 12 mar 2012, 01:19

Ja ne kontam gledat ligu prvaka ;) , moram probat izganjat da tekmu gledam na tv umjesto kompa, nedaj Boze da trokira hahah
Who is your čampion??

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 12 mar 2012, 23:40

Ma kakva Liga prvaka. :)

Nego, sutra kad pobjedom se preskače Liverpool i bit će se za vratom Njukastlu koji će imati 4 bodova više. S obzirom kod kakvih su se ekipa prosipali bodovi moglo se lagano i za LP boriti.

Evo:

Everton- QPR 0:1
QPR- Everton 1:1
Everton- Stoke 0:1
Everton- Norwich 1:1
Everton- Bolton 1:2
Everton- Blackburn 1:1
Wigan- Everton 1:1

To je znači 17 bodova, da je od tih 17 barem 10 bodova bilo uzeti sad bi imali 47 s utakmicom manje. Golemo kakav prelaz u samo mjesec dana. Druga polusezona kao i par zadnjih godina, mnogo bolja. Znači, morat će Moyes poraditi na ovim malim utakmicama iduće sezone jer je ekipa pokazala da se sa svima može nositi, samo ta konstanta fali.
Who dares, wins !

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 13 mar 2012, 22:01

hehehe-sad mali crveni sa Anfilda skakuču,tapšu ručicama i govore "joo,kako samo smo ih raaazvalili!"...da nebi tog šuhveli loba od Stevie G. na poluvrijeme bi išli realno jednaki...ali ima i drugo poluvrijem...pa nije ni bed kad skontaš da su i komntatori primjetili da Moyes je sve manje više karte bacio na FA cup i subotu sa Sunderlendom.A sad narednih 45 minuta,pa šta bude ;) .
COYB

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 13 mar 2012, 23:01

Fakat-demoliraše nas cirkusanti.Maa,kad skontaš da su zadnje tri tekme IZGUBILI, a mi u DEVET utakmica za poraz neznamo,ispostavlja se da su se za ovo "šiljili" svo vrijeme ;) -eto jeste očejfili :evil: ...čestitke Stevie G. na hat trick-u a mi se okrečemo suboti i FA cupu.
COYB

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 13 mar 2012, 23:42

Bitno je da se Evropa osigura. Težak raspored, umor kod igrača se vidio. Ali, bit će bolje. Liverpool nije bio nešto aman dobar nego je Everton bio preloš.

Samo bih Drenthea mršnuo iste sekunde. Kako mi je tlak digao kod trećeg primljenog. Ne mogu vam opisati. Ušao je i maloumne driblinge isprobavao. Pa ono ne bi pjetlićima mogao prodati a ne profesionalcima. Fuj, zgadio mi se.
Who dares, wins !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 14 mar 2012, 10:01

Ma meni je samo krivo sto Piennar ne dade loptu u prvom poluvremenu kada je usao u 16-terac a ima je 2 igraca slobodna na desno od sebe ali eto hoce on da ga zakuca pa lopta ode preko gola :evil: . Takodze mi je zivac puk jer igraci Evertona su imali par izglednih prilika ali okvir gola nisu znali pogodit nego sve ode u desno u lijevo ili u igrace Lpoola.. Any way Lpool cestitke na pobjedi a nama vise srece u subotu.
Who is your čampion??

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 14 mar 2012, 12:10

Sretna deseta godišnjica na klupi Evertona Davidu Moyesu! Posvetio mu je Pacijent kolumnu:
http://www.hrsport.net/kolumne/436392/n ... golijatima" onclick="window.open(this.href);return false;

Živio na Moyes dragi! :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 14 mar 2012, 16:15

zeljocity je napisao/la:Ma meni je samo krivo sto Piennar ne dade loptu u prvom poluvremenu kada je usao u 16-terac a ima je 2 igraca slobodna na desno od sebe ali eto hoce on da ga zakuca pa lopta ode preko gola :evil: . Takodze mi je zivac puk jer igraci Evertona su imali par izglednih prilika ali okvir gola nisu znali pogodit nego sve ode u desno u lijevo ili u igrace Lpoola.. Any way Lpool cestitke na pobjedi a nama vise srece u subotu.
Napad Evertona prije Liverpoolovog prvog gola je mogao biti odlučujući momenat utakmice jer je Fellaini mogao kroz čistu sredinu njihove odbrane gurnuti loptu ka Strakularsiju i to bi vjerovatno gol bio ali kovrdžavi je Colemanu dade na stranu i nakon te greške sijevnula je Liverpoolova kontra iz koje, nesretno, plavi gol primaju. Samo drugi gol može proći kao normala gol, Suarez prešao Distina uz korner liniju i Gerrardu namjestio gol. Treći opet glupost Drenthea i trica u mreži karamela. Ne znam, Liverpool je drugo poluvrijeme bio bolji ali nije zasluženo dobio 3:0. Manji je rezultat bio realniji, ali jbg, i sreća i glupost pojedinaca su sastavni dijelovi fudbala.

Sad treba Sunderland izbaciti iz FA Kupa, a ove mazle što prije zaboraviti.
Who dares, wins !

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 14 mar 2012, 16:33

slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 14 mar 2012, 16:50

Mnogo smiješno. :?

Trebao je Moyes tražiti odgodu, ustvari ne prihvatati ovaj dan i termin utakmice.
Who dares, wins !

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 14 mar 2012, 16:56

BeyKopites je napisao/la:Nisam znao da vas ima na forumu :D
Haj neka i to :mrgreen:
13.03. dodjite po 3 komada u mrezi ;)

Štrumfići, reko sam ja lijepo - dođite po 3 komada :D :lol:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.