Sjećaš se kad je tek JR stigao šta sam rekao za njega "Ne treba Knicksima"
Carmelo iz utakmice u utakmicu....
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ma ne mogu Novak, Smith i Harrellson skakati sa Gibsonom i Noahom, ebiga... Šteta što Chandlera muči povreda ručnog zgloba...Zeljovac_1921 je napisao/la:2-3 zaredom offensive rebounda dopustite. Sto je puno, puno jeCarlo je napisao/la:Smith definitivno najgori igrač u ovoj ekipi.
Carlo je napisao/la:104-99
Prvo su nas uništili ofanzivni skokova, da ih je barem bilo manje za trećinu pobjedili bi jer smo generalno igrali bolju utakmicu od Bullsa. Drugo, opet Melo... Hajd dobro, prve tri četvrtine nije igrao nešto posebno, ali u zadnjoj kada smo čak i mogli doći do nečega on fula polaganje, otvorene šuteve...
Nadam se da JR Smith više nikad neće zaigrati za Knickse, on je za D-lige. Ne znam šta uprava čeka, valjda će D'antoni dobiti otkaz do srijede.
http://www.nypost.com/p/sports/knicks/s ... binsou.rceAs the NBA trade deadline approaches Thursday, the relationship between Mike D’Antoni and Carmelo Anthony appears to be deteriorating.
Maknite ove tačke koje se nalaze u riječi "sour.ce"Contrary to popular belief, Anthony was leery of the Knicks bringing in his former Denver teammate three weeks ago and gave a thumbs down to upper management, according to a person close to the Knicks superstar.
Ma vrijeme je D'antoniu da leti. Sto kazes nema cvrstu ruku, upravo, njemu Melo radi šta hoće, ne smije mu A reći, a i dosta je nesiguran kod nekih pristupa igri. Npr. neku noć je imao mali konflikt sa Smithom, jer je trebao da iziđe Shump iz igre, a on je izisao i nije znao sta da mu kaze i vrati ga da igra, a naravno Smith onda igrao preko volje.Consigliere je napisao/la:Ma vrijeme je za zbogom D'Antoniu... Imam osjecaj da covjek uopste nema cvrstu ruku kada su igraci u pitanju i svako radi sta hoce... Kako drugacije objasniti ovakvu odbranu i pristup igraca... Melo je veliki igrac i svaka velika ekipa treba jednog... Covjek je rodjen u NY i ja ga vidim kao vodju probudjenih Knicksa u godinama sto slijede...
Gay bi legao k'o kec na desetku, također ni Iguodala nebi bio loš samo sumnjam da bi ga 76ersi pustili, a mogli bi vratiti Gallinarijadelpiero20 je napisao/la:Lin,Fields,Stoudemire,Chandler+ neki SF
Lego bi vam na SF neki lik tipa Rudy Gay, samo da se otarasite sebicnog al za dobrog igraca
i da se rijesite Smitha, poslat ga negdje samo da ide, a za Carmela uzeti odlicnog igraca i igrat kako treba
Nije, nažalostLenBias je napisao/la:je li istina da je navodno karmelo zatrazio trejd?

"I’m positive the Knicks have called just in case Dwight Howard changes up. I’m sure they’ve offered a combination of everybody, excluding Jeremy Lin, of course. [Magic GM] Otis [Smith] deserves a lot of credit for not putting it out on the street which teams have offered what."
Melo je karna. I meni je (bio) najdraži igrač do prvog starta Lina, vidjelo se da on koči tim. Ne bi trebalo da je ijedan igrač veći od tima tako ni Melo. Ja bih volio Gaya ili Iguodalu vidjeti u dresu KnicksaBavarac7 je napisao/la:Sve mi se čini kako je Melo ovdje uljez, iako mi je predrag igrač.
Najbolje bi bilo da ode iz Knicksa, u zamjenu za Mr. Iggya, svi znamo da je on sposoban veoma igrač. Moze da pogodi tricu, moze da zakuca, sa distance prosječan šut, ali odbrana mu je isto jedna od jačih strana, svakako svestran igrač. Aminam za njega da dođe, nadajte se i vi samnom.![]()
Jer gledajte dobar bi trejd bio po nas ali i za Fili ovaj:
Melo, Douglas, Pick neki (out)
Iggy, Meeks i pick neki, ili ovaj Sofmor Brackins, odlicno zamijeni Branda.
Volio bih vidjeti Iggya u Knicks uniformiali sad koliko je to moguće
![]()
Vidjet ćemo, mada mislim da Knicksi neće dirati roster do iduće sezone, pokušat će da se uigraju, mozda je i najbolje to.![]()
Ali hajde da večeras mlacnemo Portland, pa ćemo vidjeti poslije 15. marta, trebao bi Melo onda da napokon odahne i skonta jer je "zarobljen" do iduce sezone u Knicksima, pa će dati sve od sebe da igra

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.