ovaj je iz zimbaveaLIvada je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:je li kod vas ono bio neki afrikanac meni se cini da sam citao da je zadovoljio i da ce potpisati ugovor sa vamaultras je napisao/la:Ima li kakvih info cujem treba da stignu igraci koji su probani
u Svici znaci zadovoljan je Nele.
kod njih je dolazilo 10-tak igraca na probu u svicarskoj..od italijana ,blazilaca,argentinaca do obale slonovace i zimbabvea...
NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: NK Travnik
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Iz Zimbabvea zove se Stephau Doua
NK VITEZ - NK TRAVNIK 1-2
Dudić i Ribić ponovo na Piroti , Nurković još uvijek bez novog kluba.
Nogometaši Travnika odigrali su prvu kontrolnu utakmicu nakon povratka sa dvosedmičnih priprema u Švicarskoj.Domaćin je bio prvoligaš Vitez koji je potpisao predaju zahvaljujući golovima Dudića i Helvide.
„ Bio je to dobar meč a raduje povratak Dudića u naše redove koji je golom najavio da će i u ovoj sezoni biti važna karika u timu . Osim Dudića na Pirotu su se vratili i Badrov i Ribić a dogovoren je nastavak saradnje sa Šiljkom,“ističe Midhat Sarajčić,sportski direktor i nogometaš Travnika.
U Travniku budno prate i razvoj situacije oko reprezentativnog vratara Nurkovića koji se nije uspio dogovoriti sa upravom Wisle pa je i dalje u potrazi za novim klubom.Iako se na Piroti tiho nadaju da ponovo obuče njihov dres , takve šanse su zaista minimalne.
VITEZ-Gradski stadion . Gledatelja 150. Sudac: Oliver Žilić (Vitez).
STRIJELCI: 0:1-Dudić (11), 1:1- Bilješko (39.-11m),1:2-Helvida (42)
ŽUTI KARTONI: Šafradin,Grbavac,Sarajčić,Badrov.
CRVENI KARTON: Livaja.
VITEZ: Palalić, Buhić, Aman, Grebenar, Botić, Frljić, Livaja, Đelilović, Bilješko, Šafradin, Krišto.
Još su igrali: Petak,Čavara, Drmić,Vidović, Vujica, Grbavac, Ramljak, Kajić, D.Šantić, Lovrinović, Milešić, J.Šantić. TRENER: Veseljko Petrović.
TRAVNIK: Baškarad, Terzić, E.Varupa, Helvida, Bradarić, Sarajčić, Šiljak, Durmić, Alagić, Dudić, Dolić.
Još su igrali:Delić, Tabaković, Ribić, Laštro, Pantić, Badrov, Ćurić, N.Varupa, Halilović, Begić. TRENER: Nedžad Selimović.
Dudić i Ribić ponovo na Piroti , Nurković još uvijek bez novog kluba.
Nogometaši Travnika odigrali su prvu kontrolnu utakmicu nakon povratka sa dvosedmičnih priprema u Švicarskoj.Domaćin je bio prvoligaš Vitez koji je potpisao predaju zahvaljujući golovima Dudića i Helvide.
„ Bio je to dobar meč a raduje povratak Dudića u naše redove koji je golom najavio da će i u ovoj sezoni biti važna karika u timu . Osim Dudića na Pirotu su se vratili i Badrov i Ribić a dogovoren je nastavak saradnje sa Šiljkom,“ističe Midhat Sarajčić,sportski direktor i nogometaš Travnika.
U Travniku budno prate i razvoj situacije oko reprezentativnog vratara Nurkovića koji se nije uspio dogovoriti sa upravom Wisle pa je i dalje u potrazi za novim klubom.Iako se na Piroti tiho nadaju da ponovo obuče njihov dres , takve šanse su zaista minimalne.
VITEZ-Gradski stadion . Gledatelja 150. Sudac: Oliver Žilić (Vitez).
STRIJELCI: 0:1-Dudić (11), 1:1- Bilješko (39.-11m),1:2-Helvida (42)
ŽUTI KARTONI: Šafradin,Grbavac,Sarajčić,Badrov.
CRVENI KARTON: Livaja.
VITEZ: Palalić, Buhić, Aman, Grebenar, Botić, Frljić, Livaja, Đelilović, Bilješko, Šafradin, Krišto.
Još su igrali: Petak,Čavara, Drmić,Vidović, Vujica, Grbavac, Ramljak, Kajić, D.Šantić, Lovrinović, Milešić, J.Šantić. TRENER: Veseljko Petrović.
TRAVNIK: Baškarad, Terzić, E.Varupa, Helvida, Bradarić, Sarajčić, Šiljak, Durmić, Alagić, Dudić, Dolić.
Još su igrali:Delić, Tabaković, Ribić, Laštro, Pantić, Badrov, Ćurić, N.Varupa, Halilović, Begić. TRENER: Nedžad Selimović.
Na stadionu Pirota u Travniku konačno su započeli radovi na izgradnji istočne tribine, koji će se odvijati u dvije faze.
U prvoj fazi predviđena je izgradnja tribine u dužini od četrdeset metara na centralnom dijelu, čija će ukupna vrijednost iznositi 180 hiljada KM. Izvođač radova je firma „Agrokop“, a investitori općina Travnik, SBK, Unis Energetika i NK Travnik. Rok za završetak poslova je devedeset dana, a nastavak radova u drugoj fazi počet će po osiguranju sredstava. Uporedo sa ovim poslovima ubrzano se odvijaju radovi na preuređenju svlačionica koji će sigurno biti završeni do drugog kola, kada na Piroti gostuje šampion Zrinjski.
U prvoj fazi predviđena je izgradnja tribine u dužini od četrdeset metara na centralnom dijelu, čija će ukupna vrijednost iznositi 180 hiljada KM. Izvođač radova je firma „Agrokop“, a investitori općina Travnik, SBK, Unis Energetika i NK Travnik. Rok za završetak poslova je devedeset dana, a nastavak radova u drugoj fazi počet će po osiguranju sredstava. Uporedo sa ovim poslovima ubrzano se odvijaju radovi na preuređenju svlačionica koji će sigurno biti završeni do drugog kola, kada na Piroti gostuje šampion Zrinjski.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
ima li ista od tih afrikanaca 30 ih je bilo na probi je li ijedan prosao
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Ja imam neki predosjecaj kao da cete imati grceeevitu borbu za opstanak ove godine

Samo vi zelite i sanjajte,Travnik je na dosta gostovanja prosle sezone pokraden pa sad milo za drago.
Ko vas **** al morat cete ponovo na Pirotu,a ti tm ne rise malo vas krenulo a? vidimo se u Travniku.
Ko vas **** al morat cete ponovo na Pirotu,a ti tm ne rise malo vas krenulo a? vidimo se u Travniku.

ultra nije od danas do sutra ultra je vječno
-
- Kontakt:
NADAM SE DA POBJEDE SA !!! 

-
- Kontakt:
Zavrsicemo negdje u sredini tabele.....
- ultra manijak
- Kontakt:
tjesi seBoskvalitet je napisao/la:Zavrsicemo negdje u sredini tabele.....

ZBOG TEBE RODJEN I S TOBOM CU DA UMREM
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA
-
- Kontakt:
Zivi bili pa vidjeliultra manijak je napisao/la:tjesi seBoskvalitet je napisao/la:Zavrsicemo negdje u sredini tabele.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ma to oni tebi tjesi se zato sto je to njihovo mjestoBoskvalitet je napisao/la:Zivi bili pa vidjeliultra manijak je napisao/la:tjesi seBoskvalitet je napisao/la:Zavrsicemo negdje u sredini tabele.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- rob do bagro
- Kontakt:
ja mislim da cete ispastBoskvalitet je napisao/la:Zavrsicemo negdje u sredini tabele.....

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
nece brate ispast ispast ce onaj sto je i uso zna serob do bagro je napisao/la:ja mislim da cete ispastBoskvalitet je napisao/la:Zavrsicemo negdje u sredini tabele.....
-
- Kontakt:
Bas tako..... Tranvnik ostaje jos samo da im je malo bara da kupe par igraca bili bi supermrzim_ulizice je napisao/la:nece brate ispast ispast ce onaj sto je i uso zna serob do bagro je napisao/la:ja mislim da cete ispastBoskvalitet je napisao/la:Zavrsicemo negdje u sredini tabele.....
- sarajlija89
- Kontakt:
Travnik je bolje odigro na kosevu i od slobode i od veleza al izgubio......oni su se samo valjali dok su travnicani posteno igrali i da su odnijeli bod ne bi bilo nezasluzeno...travnik ce ostat u ligi ako bude ovako igro mada moram priznat da sam i ja mislio da ce ispast sto posto...uglavnom celik je prvi favorit
za ispadanje..prelosi su i jos ovaj bojkot.....ne vidim kako ce opstati bez podrske navijaca

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ja mislim da cete ispast
[/quote]
nece brate ispast ispast ce onaj sto je i uso zna se[/quote]
Bas tako..... Tranvnik ostaje jos samo da im je malo bara da kupe par igraca bili bi super[/quote]
ipak si ti nas komsija

nece brate ispast ispast ce onaj sto je i uso zna se[/quote]
Bas tako..... Tranvnik ostaje jos samo da im je malo bara da kupe par igraca bili bi super[/quote]
ipak si ti nas komsija

- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ako ispada celik ide zanjim i sarajevo posto protiv travnika su jedva prosli kako ce tek u sljedecim utakmicama e jedino ako kupe utakmicu protiv olimpika onda je sredina tabele njihovasarajlija89 je napisao/la:Travnik je bolje odigro na kosevu i od slobode i od veleza al izgubio......oni su se samo valjali dok su travnicani posteno igrali i da su odnijeli bod ne bi bilo nezasluzeno...travnik ce ostat u ligi ako bude ovako igro mada moram priznat da sam i ja mislio da ce ispast sto posto...uglavnom celik je prvi favoritza ispadanje..prelosi su i jos ovaj bojkot.....ne vidim kako ce opstati bez podrske navijaca
- rob do bagro
- Kontakt:
pa jesli ti ludmrzim_ulizice je napisao/la:ako ispada celik ide zanjim i sarajevo posto protiv travnika su jedva prosli kako ce tek u sljedecim utakmicama e jedino ako kupe utakmicu protiv olimpika onda je sredina tabele njihovasarajlija89 je napisao/la:Travnik je bolje odigro na kosevu i od slobode i od veleza al izgubio......oni su se samo valjali dok su travnicani posteno igrali i da su odnijeli bod ne bi bilo nezasluzeno...travnik ce ostat u ligi ako bude ovako igro mada moram priznat da sam i ja mislio da ce ispast sto posto...uglavnom celik je prvi favoritza ispadanje..prelosi su i jos ovaj bojkot.....ne vidim kako ce opstati bez podrske navijaca

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila, Quartararo i 9 gostiju.