Iraola, Tremmoulians, Javi Garcia, Bruyne, Bossoufa, Cahill, i možda J.K. Huntelaar ako se uskoro ne pokaže više
Ako ikoga ijedan zanima nek se javi
Moderator/ica: Padovan
Pogledaj sta te zanima.Ekipa Atletico MadridBosniacum Lilium je napisao/la:sta imas ponudit?
ja bih mozda bio zainteresovan za huntelarazivojinmiric je napisao/la:Za prodaju ili zamjenu:
Iraola, Tremmoulians, Javi Garcia, Bruyne, Bossoufa, Cahill, i možda J.K. Huntelaar ako se uskoro ne pokaže više
Kjaer i jos neko za Dani Alvesa ?KK_Bosna je napisao/la:bavarian_bk kjaera bi prodo?
lalvo ti je stanje sa podolskim?bavarian_bk je napisao/la:Kjaer i jos neko za Dani Alvesa ?KK_Bosna je napisao/la:bavarian_bk kjaera bi prodo?
ma vidio sam da ti je u onom prvom sastavu na klupi, a u drugom da igra pa me to bunilobavarian_bk je napisao/la:Dobar mi Podolski , glavna uzdanica u napadu , njega nebi dao
bil huntelaara za adebayorazivojinmiric je napisao/la:Za prodaju ili zamjenu:
pa sta znam koliko je d luiz ,dajem et 15 miliona vise od njegove prave cijeneGoalgetter je napisao/la:Oboje, zavisi od ponude. Trazim jednog jakog DM i Napadaca (CF)barca_87 je napisao/la:david luiz jel na prodaju il za zamjenuGoalgetter je napisao/la:Manchester City F.C
Klupa: Foster, D. Luiz, Upson, Santon, Uchida, Nocerino, Veloso, Lulic, A. Johnson, Baptista, Klose.???
Pregovarao bi ja za Pirla, haj kad budes online na FB da sta pokusamo dogovoritiToxicity je napisao/la:Evo vidim kako već stavljate igrače za transfer i promjenu, pa eto da i ja svoje stavim pa vidite valja li vam itko? Meni bi valjao desni bek dobar, štoper i krilo jedno.
Moji za transfera su: Pirlo, Pepe (krilo), Aimar, Radu, Zokora i Henry za jedno ekstra krilo
zainteresovan sam za pirlaToxicity je napisao/la:Evo vidim kako već stavljate igrače za transfer i promjenu, pa eto da i ja svoje stavim pa vidite valja li vam itko? Meni bi valjao desni bek dobar, štoper i krilo jedno.
Moji za transfera su: Pirlo, Pepe (krilo), Aimar, Radu, Zokora i Henry za jedno ekstra krilo
Samire sta trazis za Bellamija i Lenona??samir_tm87 je napisao/la:Klupa: Lloris, Juan, Castro, Fernando, Arshavin, Misimovic, Inzaghi
Prodajem: Höwedes, Baines, Lennon, Torje, Bellamy
moguce i sve ostale zamjene, moguce su prodaje i igraca sa klupe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.