"Dokle će ovaj mancinijev šišač genitalne frizure da pravi probleme-Ma to treba odmah dati na branje pamuka na plantaži,pa nek se tamo ku.rči pod fijucima biča. "
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- inacefindecko
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
na sa-x komentariše frajer ballotelija:
"Dokle će ovaj mancinijev šišač genitalne frizure da pravi probleme-Ma to treba odmah dati na branje pamuka na plantaži,pa nek se tamo ku.rči pod fijucima biča. "

Tevez je uslovio Mancinija na povratak ali samo pod uslovom da u timu ne bude Edina Dzeke...Da bi to Mancini dokazao poceo se izivljavati i stavljati ga na klupu i uvoditi u utakmicu pred sami kraj, ne bi li samo imao povoda da Dzeko plane i odstrani ga iz tima sa alibijem. Kako je Tevez uvidio da je Dzeko na klupi, smilovao se i vratio u Englesku, pod uslovom Mancinija da se vrati u formu igranjem za B tim. Naravno pri povratku Tevez je javno rekao da se Mancini izderao na njega jer je imao u tom trenu nesuglasice sa Dzekom (mec sa Bayernom)...Naravno, Mancini i dalje pokusava da isprovocira Dzeku konstantnim rolanjem (igras malo, igras nikako, navikava ga na klupu), dok se Tevez uigrava sa B timom i to brojem 10 na ledjima! Ocito kompleksi Teveza rade svoje, a Mancini se iz petnih zila trudi da javnost i kompletan klub prihvate cinjenicu da Dzeko nije vise ni za klupe, a Tevez se vraca kao spasilac!!!
Stalno forsiranje incidentnog Balotellija i Aguera i guranja Dzeke u drugi plan, dovodi Teveza u prvih 16 gdje ce hladno izostaviti Dzeku i poslati ga na tribine, da bi onda kaznio Balotellija i gurnuo Teveza u prvih 11...
Scenarij je toliko ocit...
Nekako mi je previse koincidencije da pred povratak Teveza Dzeko seli na klupu, pred treniranje Teveza Dzeko dobija minute na kapaljku, gdje Tevez nosi broj 10, gdje je pred dolazak okrivio Dzeku za njegov incident sa Mancinije...a svi znamo da Mancini nece birati sredstva da dodje do titule a misli da ce povratak Teveza to osigurati i po cijenu da Dzeko sjedi na tribinama, a neka ga tu ako Balotelli pocrveni ili bude kaznjen!
Valja Tevezu podici formu i cijenu pred ljetnu prodaju, a za Dzeku vec imaju musterije, tako da ce se nagoditi i da padnu na transferu!
Stalno forsiranje incidentnog Balotellija i Aguera i guranja Dzeke u drugi plan, dovodi Teveza u prvih 16 gdje ce hladno izostaviti Dzeku i poslati ga na tribine, da bi onda kaznio Balotellija i gurnuo Teveza u prvih 11...
Scenarij je toliko ocit...
Nekako mi je previse koincidencije da pred povratak Teveza Dzeko seli na klupu, pred treniranje Teveza Dzeko dobija minute na kapaljku, gdje Tevez nosi broj 10, gdje je pred dolazak okrivio Dzeku za njegov incident sa Mancinije...a svi znamo da Mancini nece birati sredstva da dodje do titule a misli da ce povratak Teveza to osigurati i po cijenu da Dzeko sjedi na tribinama, a neka ga tu ako Balotelli pocrveni ili bude kaznjen!
Valja Tevezu podici formu i cijenu pred ljetnu prodaju, a za Dzeku vec imaju musterije, tako da ce se nagoditi i da padnu na transferu!
ima nekih sumnjivih stvari iz ovog sto si napisao, ali ne vjerujem da je u pitanju neka zavjera da se dzeko odstrani a tevez vrati na velika vrata u ekipu mada sve to sumnjivo izgleda, al prije svega dzeko treba da ostane smiren i psihicki jak i ne nasjeda na provokacije mancinia dajuci mu 3 minute ili drzanjem na klupi, svi mi ovdje znamo da ce se ako dzeku city bude prodavao otimati najaci klubovi da ga dovedu tako da iz tog razloga nema brige jer dzeko moze birati gdje ce igrati slijedece sezone 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
nije to nikakva teorija zavjere...treba logicno sagledati stvari...onog trenutka kad se opet pokrenula prica oko teveza, odjednom dzeko seli na klupu, ali proklet bio po mancinija - zabija!mdss je napisao/la:ima nekih sumnjivih stvari iz ovog sto si napisao, ali ne vjerujem da je u pitanju neka zavjera da se dzeko odstrani a tevez vrati na velika vrata u ekipu mada sve to sumnjivo izgleda, al prije svega dzeko treba da ostane smiren i psihicki jak i ne nasjeda na provokacije mancinia dajuci mu 3 minute ili drzanjem na klupi, svi mi ovdje znamo da ce se ako dzeku city bude prodavao otimati najaci klubovi da ga dovedu tako da iz tog razloga nema brige jer dzeko moze birati gdje ce igrati slijedece sezone
sjeti se samo aguera koji vidi dzeku, ali za njega ne postoji u kljucnim situacijama (kad je isao sam)
pa remecenje forme i ritma...toplo-hladno
sve je to zabar na vrijeme zakuhao i pripremao teren za teveza
malo mu je balotelli remetio ritam jer je odradjivao crveni
ali realno, saberi sam kad je dzeko zadnji put odigrao 90min od prvih nagovjestaja za povratak teveza???
mislim, toliko je koincidencija...a i kolarov je u nemilosti-za njega ne znam zasto? valjda sto je dobar sa dzekom!
100% sam ubjedjen da je tevez uslovio mancinija da neke igrace dislocira iz tima!
Tevez je takodjer kriv sto je Amra Silajdzic sa Dzekom, zapravo to je njegov veliki plan koji kuje protiv njega i samo ceka pravi trenutak da napravi lom u njegovom zivotu. Razmislite malo bolje, ne moze biti slucajno

Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Nije ovo Dzeko.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Skuje on godisnje 6-7 miliona eura,pa ti gledaj odakle vedri.Soni je napisao/la:Tevez je takodjer kriv sto je Amra Silajdzic sa Dzekom, zapravo to je njegov veliki plan koji kuje protiv njega i samo ceka pravi trenutak da napravi lom u njegovom zivotu. Razmislite malo bolje, ne moze biti slucajno
To vec nije misterija,vec ekonomija.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma naglasak je na Tevezu koji desetku moze nosat kad za rezerve igra. Za Dzeku je svakako bolje da ode iz City-a poslije ove sezone, sto je vlo moguce i da ce se desiti.
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Ako ti klub bude pametan pa iskesira pare kako bilo,otice vrlo sigurno.Soni je napisao/la:Ma naglasak je na Tevezu koji desetku moze nosat kad za rezerve igra. Za Dzeku je svakako bolje da ode iz City-a poslije ove sezone, sto je vlo moguce i da ce se desiti.
Jer bas Juveu takav igrac fali.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
tevez nosi 10 u rezervama zato sto igraci prve postave imaju brojeve od 1 do 11. to je sve. ne pretjerujte.hz1987 je napisao/la:
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
[youtube][/youtube]
Tevez u rezervama nosi broj 32.
Tevez u rezervama nosi broj 32.
Dzeko treba biti strpljiv i nekako izdrzati ovo zlostavljanje od strane Mancinija! vec nekoliko utakmica u zadnje vrijeme Dzeku ubacuje u igru u 87-88-89 minuti,sto je za bilo kojeg napadaca veliko ponizenje,a pogotovo za igraca koji je prekucao jednu od liga petice,igraca kojeg je trazila cijela Evropa! Mancini jedva ceka da Dzeko pukne i da napravi neki incident i da ga posalje na tribine,jer realno City ima previse napadaca...Dzeko je u ovoj sezoni dao 18 golova,i da do kraja sezone ne postigne vise ni jedan gol to je za napadaca dovoljno(pogotovo kad se uzmu u obzir provedene minute na terenu) i na ljeto Dzeko moze birati neke od vodecih evropskih klubova,prije svega Inter,Juventus,zatim Arsenal i Real,kao i Milan,ali to ovisi o statusu RVP,Higuaina i Ibrahimovica... Dzeko ima tek 26 godina,moze on jos napraviti bar 2 velika transfera u karijeri..po meni najbolja opcija mu je Juventus,koji se vraca na staze stare slave,zeljni su trofeja,i sigurno ce na ljeto dovesti 2-3 vrhunska pojacanja,,medju njima Roben ili Suarez,mozda i Lavezzi... samo sabura do ljeta,pokusat osvojiti EL ili prvenstvo i onda bjezat iz Citya,mada ako bi Mancini do tada dobio otkaz ,svaki naredni trener Mancestera bi sigurno ostavio Dzeku u ekipi a prodao Balotelija i Teveza! tako da su sve opcije otvorene!
Dzeki vec od naredne sedmice mogu procvjetati ruze...jer ako Mancini ispadne od Sportinga definitivno ce mu biti urucen otkaz momentalno i to kao shock terapija...nerijetko se tako pokusavaju animirati igraci pred odlucujuci susret, jer ako ispadnu od Sportinga, kaskaju za Utd-om...jedina opcija je ukloniti Mancinija, jer s njim sigurno nece osvojiti prvenstvo...bosnas_ je napisao/la:Dzeko treba biti strpljiv i nekako izdrzati ovo zlostavljanje od strane Mancinija! vec nekoliko utakmica u zadnje vrijeme Dzeku ubacuje u igru u 87-88-89 minuti,sto je za bilo kojeg napadaca veliko ponizenje,a pogotovo za igraca koji je prekucao jednu od liga petice,igraca kojeg je trazila cijela Evropa! Mancini jedva ceka da Dzeko pukne i da napravi neki incident i da ga posalje na tribine,jer realno City ima previse napadaca...Dzeko je u ovoj sezoni dao 18 golova,i da do kraja sezone ne postigne vise ni jedan gol to je za napadaca dovoljno(pogotovo kad se uzmu u obzir provedene minute na terenu) i na ljeto Dzeko moze birati neke od vodecih evropskih klubova,prije svega Inter,Juventus,zatim Arsenal i Real,kao i Milan,ali to ovisi o statusu RVP,Higuaina i Ibrahimovica... Dzeko ima tek 26 godina,moze on jos napraviti bar 2 velika transfera u karijeri..po meni najbolja opcija mu je Juventus,koji se vraca na staze stare slave,zeljni su trofeja,i sigurno ce na ljeto dovesti 2-3 vrhunska pojacanja,,medju njima Roben ili Suarez,mozda i Lavezzi... samo sabura do ljeta,pokusat osvojiti EL ili prvenstvo i onda bjezat iz Citya,mada ako bi Mancini do tada dobio otkaz ,svaki naredni trener Mancestera bi sigurno ostavio Dzeku u ekipi a prodao Balotelija i Teveza! tako da su sve opcije otvorene!
Favorizira Balotellija....puko je Yaya, puko je Barry, odavno je nezadovoljan Johnson i Kolarov, tu je na pocetku godine De Jong vec najavljivao da od ljeta ode, pa sad i Dzeko...Silva je van forme, Aguero se ne vidi na terenu zadnjih nekoliko meceva, neki su i povrijedjeni...uglavnom 6-7 igraca su sigurno na putu da eksplodiraju...mi sigurno ne znamo kakva je situacija u klubu...al Mancini je odavno pogubio sve konce, a Swansea je vrhunac i izmjena u 37min...ispadanje od Sportinga ce definitivno biti kraj za Mancinija! Ubjedjen sam!
Nekako su mi Cityevci ubjedjeni da ce proci Sporting - podcjenjuju ekipu koja ima prednost od 1:0 i koja odlicno igra na gostovanjima, a oni totalno rastiman orkestar!
"S obzirom na minutažu koju imam, prezadovoljan sam svojim golgeterskim učinkom i priče da sam nesretan su daleko od istine. Radim dobro, treniram dobro i čekam svoju priliku. Najbitnije je da sam zdrav, a još bitnije je da ne idem nigdje iz Manchestera. Igrač sam Citya, s kojim imam potpisan ugovor do 2014. Ne postoje nikakve ponude drugih klubova, kao što se piše. I ranije se govorilo i pisalo o interesovanju za mene, ali ponavljam još jednom, fokusiran sam samo na utakmice Citya i ne interesuju me medijske špekulacije i izmišljotine. Do kraja sezone je ostalo još 10 kola i daću sve od sebe da osvojimo titulu prvaka Engleske", riječi su Edina Džeke, koji ne želi da se njegovo ime više dovodi u bilo kakav kontekst odlaska sa Etihada, s obzirom na to da je on igrač Citya pod ugovorom.
meni dosta a vama???
meni dosta a vama???
4-IN-A-ROW
istina je da mora biti strpljiv.. mislim da ce mancini dobiti nogu ako ne osvoje PL. EL nece osvojiti i ako prodju sporting. a ako ispadnu od sportinga, svejedno ce mancini ostati.bosnas_ je napisao/la:Dzeko treba biti strpljiv i nekako izdrzati ovo zlostavljanje od strane Mancinija! vec nekoliko utakmica u zadnje vrijeme Dzeku ubacuje u igru u 87-88-89 minuti,sto je za bilo kojeg napadaca veliko ponizenje,a pogotovo za igraca koji je prekucao jednu od liga petice,igraca kojeg je trazila cijela Evropa! Mancini jedva ceka da Dzeko pukne i da napravi neki incident i da ga posalje na tribine,jer realno City ima previse napadaca...Dzeko je u ovoj sezoni dao 18 golova,i da do kraja sezone ne postigne vise ni jedan gol to je za napadaca dovoljno(pogotovo kad se uzmu u obzir provedene minute na terenu) i na ljeto Dzeko moze birati neke od vodecih evropskih klubova,prije svega Inter,Juventus,zatim Arsenal i Real,kao i Milan,ali to ovisi o statusu RVP,Higuaina i Ibrahimovica... Dzeko ima tek 26 godina,moze on jos napraviti bar 2 velika transfera u karijeri..po meni najbolja opcija mu je Juventus,koji se vraca na staze stare slave,zeljni su trofeja,i sigurno ce na ljeto dovesti 2-3 vrhunska pojacanja,,medju njima Roben ili Suarez,mozda i Lavezzi... samo sabura do ljeta,pokusat osvojiti EL ili prvenstvo i onda bjezat iz Citya,mada ako bi Mancini do tada dobio otkaz ,svaki naredni trener Mancestera bi sigurno ostavio Dzeku u ekipi a prodao Balotelija i Teveza! tako da su sve opcije otvorene!
fazon je sto city nece htjet prodat dzeku ispod dobre cifre.. njima je svejedno i da presjedi cijelu sezonu. a tu cifru moze platiti samo malo klubova.. ja bih ga licno volio vijdeti u arsenalu, al arsenal nema tu lovu.
juve, inter ili milan su mozda opcija, al je tallijanska liga bez veze. osim toga u milanu se nece naigrat pored ibre..
celzi bi bio opcija, jer je drogba ostario a mozda ce i ici, a od toresa trenutno nista. mislim da bi ga mogli prodati.. znaci celziju definitivno treba napadac, a para imaju.
Tevez se mozda vraca protiv Chelsea: http://www.teamtalk.com/news/2483/75956 ... ce-Chelsea" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa sasvim normalno je da Dzeko da ovakve izjave s obzirom sta se sve govori u medijama oko njegove situacije u Manchester City-u u zadnje vrijeme.
Da nije nista rekao, onda bi spekulacije i dalje trajale, a ovako mozda malo donese ova izjava mir Dzeki i Manchester City-u, jer moraju fokusirati da pobjede ostatak utakmica u ovoj sezoni.
Jos uvjek mislim da Dzeko napusta City sad na ljeto, ali kad dodje ljeto, mozemo dalje o tome pricati i bice sigurno vise medijiskih spekulacija za par mjeseci.
Takodjer Dzeko moze govoriti kako se sretan, ali sam govor Dzekinog tjela na terenu nesta skroz drugu pokazuje, ali valjda ce biti bolje.
Da nije nista rekao, onda bi spekulacije i dalje trajale, a ovako mozda malo donese ova izjava mir Dzeki i Manchester City-u, jer moraju fokusirati da pobjede ostatak utakmica u ovoj sezoni.
Jos uvjek mislim da Dzeko napusta City sad na ljeto, ali kad dodje ljeto, mozemo dalje o tome pricati i bice sigurno vise medijiskih spekulacija za par mjeseci.
Takodjer Dzeko moze govoriti kako se sretan, ali sam govor Dzekinog tjela na terenu nesta skroz drugu pokazuje, ali valjda ce biti bolje.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- NoName
- Kontakt:
Slika govori tisuću / hiljadu riječi:

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Al gledaj kako mu stoji Modrićev dres.
Trenutno korisnika/ca: badboy, Goalgetter, signalidunapark i 33 gosta.