Znaci veceras Ronaldo 3 gola,Pipita 1 Ozil 1
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
nanek
Re: Real Madrid C.F.
Sve osim nase pobjede veceras od 3 gola razlike ce biti senzacija!
sta se ponavljas
Ma dosta je 3:0
Ma dosta je 3:0
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
U početku očekujem tvrdu utakmicu, mislim da će CSKA iako nema povoljan rezultat od prve minute svoju priliku čekati iz kontri, tako da će prvo poluvrijeme biti 1:1, a na kraju će rezultat biti 3:1.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- CristianoRonaldo7
- Kontakt:
Veceras Real ide na 5-6 komada sigurno.. Njima je cilj da ove godine pokazu Barci ko su i sta su, a s obzirom da je Barca prije 8 dana nakantala Leverkusen i ispratila ih kuci sa 7 komada, veceras se isto moze ocekivati od Madrjidjana
Nece sve stati na 3 komada.
ko sto gledam rusi ce povest i onda ce im ovi uvalit 3-4 i to je to
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- tyler durden
- Kontakt:
kad se vraca Di Maria?
Bolje da se Real kani dokazivanja Barci i drugima i da igra svoju igru i da pobjeđuje ne za Barcu nego za sebe i svoje navijače.CristianoRonaldo7 je napisao/la:Veceras Real ide na 5-6 komada sigurno.. Njima je cilj da ove godine pokazu Barci ko su i sta su, a s obzirom da je Barca prije 8 dana nakantala Leverkusen i ispratila ih kuci sa 7 komada, veceras se isto moze ocekivati od MadrjidjanaNece sve stati na 3 komada.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- CristianoRonaldo7
- Kontakt:
Jbg, dolaskom Mourinha, rivalitet Barce i Reala je strasno porastao, tenzije i sve to...GunnerS je napisao/la:Bolje da se Real kani dokazivanja Barci i drugima i da igra svoju igru i da pobjeđuje ne za Barcu nego za sebe i svoje navijače.CristianoRonaldo7 je napisao/la:Veceras Real ide na 5-6 komada sigurno.. Njima je cilj da ove godine pokazu Barci ko su i sta su, a s obzirom da je Barca prije 8 dana nakantala Leverkusen i ispratila ih kuci sa 7 komada, veceras se isto moze ocekivati od MadrjidjanaNece sve stati na 3 komada.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma čisto sumnjam da ćemo ih nakantat, meni lično bi se svidio rezultat 3-0, samo molim Boga da ne primimo gol, stalno ga primamo na Bernabeu...
Koga briga koliko je Barca dala golova, koliko je Messi, bitno je da mi prođemo dalje, pa makar i dali samo 1 gol, ja zadovoljan!
Koga briga koliko je Barca dala golova, koliko je Messi, bitno je da mi prođemo dalje, pa makar i dali samo 1 gol, ja zadovoljan!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Con la Décima no se juega

El número diez
Parece que Mourinho sólo tiene una duda, Kaká o Benzema. Higuaín y Cristiano serán dos de los tres delanteros blancos, el otro saldrá entre el brasileño y el francés. El resto se lo saben las mocitas madrileñas, con Khedira al lado de Xabi y Ramos de central con Pepe.
En la convocatoria sorprende la ausencia de Callejón por decisión técnica, que verá el partido desde la grada como Carvalho, Altintop y los lesionados Di María y Coentrao.
I za kraj Mourinho Best Celebrations
[youtube][/youtube]

El número diez
Parece que Mourinho sólo tiene una duda, Kaká o Benzema. Higuaín y Cristiano serán dos de los tres delanteros blancos, el otro saldrá entre el brasileño y el francés. El resto se lo saben las mocitas madrileñas, con Khedira al lado de Xabi y Ramos de central con Pepe.
En la convocatoria sorprende la ausencia de Callejón por decisión técnica, que verá el partido desde la grada como Carvalho, Altintop y los lesionados Di María y Coentrao.
I za kraj Mourinho Best Celebrations
[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- legenda reala
- Kontakt:
Istog sam mišljenja, očekujem neki rezultat tipa 6:2, 5:1CristianoRonaldo7 je napisao/la:Veceras Real ide na 5-6 komada sigurno.. Njima je cilj da ove godine pokazu Barci ko su i sta su, a s obzirom da je Barca prije 8 dana nakantala Leverkusen i ispratila ih kuci sa 7 komada, veceras se isto moze ocekivati od MadrjidjanaNece sve stati na 3 komada.
Bilo bi dobro da ima na BHT prenos, ali ima na Areni Sport 3 i ko ima satelitske na njemačkom Sat1
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
sreca pa imam sve arene
inace da kazem da bi mnogo vise volio vidjeti na terenu od prve minute Lassa umijesto Khedire ili Arbeloe.
inace da kazem da bi mnogo vise volio vidjeti na terenu od prve minute Lassa umijesto Khedire ili Arbeloe.
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOlegenda reala je napisao/la:Istog sam mišljenja, očekujem neki rezultat tipa 6:2, 5:1CristianoRonaldo7 je napisao/la:Veceras Real ide na 5-6 komada sigurno.. Njima je cilj da ove godine pokazu Barci ko su i sta su, a s obzirom da je Barca prije 8 dana nakantala Leverkusen i ispratila ih kuci sa 7 komada, veceras se isto moze ocekivati od MadrjidjanaNece sve stati na 3 komada.
![]()
Bilo bi dobro da ima na BHT prenos, ali ima na Areni Sport 3 i ko ima satelitske na njemačkom Sat1
<3
Ne diraj u Samija,a pogotovo ArbelouL-Train je napisao/la:sreca pa imam sve arene![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
http://realmadrid.ba/component/k2/item/ ... -najboljih" onclick="window.open(this.href);return false; sretnooo 
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Ma brate ne diram ja nikoga,ali sa Lassom dobijamo cvrstinu u ekipi gdje god da igra,taj momak ne staje citavih 90 minuta i zato ga posebno gotivim,ali eto Mourinho zna najbolje i mi mu kao navijaci vjerujemo 
- JavierPortillo
- Kontakt:
Imam neki osjecaj da ih necemo puno nabiti i da ce ovo biti neka rutinska pobjeda od mozda 2-0, maksimalno tri. Volio bih da se zajebem 
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
- Siljoninho
- Kontakt:
Tesko da ce Real uopce da pobj., dojavaJavierPortillo je napisao/la:Imam neki osjecaj da ih necemo puno nabiti i da ce ovo biti neka rutinska pobjeda od mozda 2-0, maksimalno tri. Volio bih da se zajebem
Siljoninho je napisao/la:Tesko da ce Real uopce da pobj., dojavaJavierPortillo je napisao/la:Imam neki osjecaj da ih necemo puno nabiti i da ce ovo biti neka rutinska pobjeda od mozda 2-0, maksimalno tri. Volio bih da se zajebem
zajeban ti pravo.Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Vancouver Canucks - Phoenix Coyotes 1/1, dojava
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
lik ima dojave za ligu prvaka, nije sala
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.