Ih, ko da bi on dosao ovdje rad toga sto se osjeca Bosancem, bi al u, znas vec gdje. Money, money. Yeah, yeah.ahmic je napisao/la:Ne znam kako je Marjan bio placen na Hayatu,vjerovatno ponizno..Mozda je i bolje da se odrekne njih ....
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
mostar_mo je napisao/la:na fejsu vec 24 OOO onih koji podrzavaju Marjana ..nevjerovatno , za nepuna 3 dana![]()
ajmo svi zovite prijatelje ko ima profil na fejsu ..kazu u Hayatu opsadno stanje ...
zaslužio je da ga toliko podržavamo
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
BAHO VRATI SE..............a s tobom ce se vratiti i prenosi nastupa repke na drzavnoj tv.............
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
Ljudi imali ko kakvih informacija, da nije došlo do kakvog zaokreta razmišljanja idiota sa Hayata?
Ja još nemogu da vjerujem, da neče Marjan prenositi tekmu, a ja zbog njega uzeo godišnji. Ako če komentator biti gel-efendija Tefderija, bolje da radim nego da slušam kretena. Muka mi je od njega.........
Ja još nemogu da vjerujem, da neče Marjan prenositi tekmu, a ja zbog njega uzeo godišnji. Ako če komentator biti gel-efendija Tefderija, bolje da radim nego da slušam kretena. Muka mi je od njega.........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
- rob do bagro
- Kontakt:
ja ne znam kako cu moci gledat repku sad u Armeniji bez Marijana...ovi majmuni sto su ga otjerali ko da bilijar prenose mrtvo brate mrtvo 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Naravno da je dosao zbog para.The Game je napisao/la:Ih, ko da bi on dosao ovdje rad toga sto se osjeca Bosancem, bi al u, znas vec gdje. Money, money. Yeah, yeah.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
amarildobule
- Kontakt:
Ja bojkotujem Hayat TV (Mahalska TV), tako da ću utakmicu gledati na netu. Seljaci iz sportske redakcije (Priganica, Delić, Teftedarija, Bikić) da bilijar prenose usrali bi ga.
odgledacu tekmu nije los komentator prganica
ako je on prenosi bilo bi bolje da marjan ali eto..
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
dosao u BiH, na TV Hayat radi para...Virtu4l je napisao/la:Naravno da je dosao zbog para.The Game je napisao/la:Ih, ko da bi on dosao ovdje rad toga sto se osjeca Bosancem, bi al u, znas vec gdje. Money, money. Yeah, yeah.
Ti si mu eto račonovođa pa znaš koliko je zarađivao........defender je napisao/la:dosao u BiH, na TV Hayat radi para...Virtu4l je napisao/la:Naravno da je dosao zbog para.The Game je napisao/la:Ih, ko da bi on dosao ovdje rad toga sto se osjeca Bosancem, bi al u, znas vec gdje. Money, money. Yeah, yeah.
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Spominjala se cifra od 7.000 KM mjesecno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Rekla-kazala ...Virtu4l je napisao/la:Spominjala se cifra od 7.000 KM mjesecno.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
zbog ovih kloceva koje si nabrojao ja cesto ugasim ton na TV-u. Bolje je slika bez tona, nego njihove glupostiamarildobule je napisao/la:Ja bojkotujem Hayat TV (Mahalska TV), tako da ću utakmicu gledati na netu. Seljaci iz sportske redakcije (Priganica, Delić, Teftedarija, Bikić) da bilijar prenose usrali bi ga.
Marijane vratiii seee!!!!!!
- el-fighter
- Kontakt:
sorrow je napisao/la:zbog ovih kloceva koje si nabrojao ja cesto ugasim ton na TV-u. Bolje je slika bez tona, nego njihove glupostiamarildobule je napisao/la:Ja bojkotujem Hayat TV (Mahalska TV), tako da ću utakmicu gledati na netu. Seljaci iz sportske redakcije (Priganica, Delić, Teftedarija, Bikić) da bilijar prenose usrali bi ga.![]()
Marijane vratiii seee!!!!!!
Ja to radim već neko vrijeme. Čim vidim da Šuko, Kristić i ostali prenose utakmice, odmah ugasim ton gledam tekmu bez tona. Još oni sa OBN-a što su prenosili Seriu A, nedo Bog nikom. Kad smo igrali protiv Belgije, išao sam kod druga gledat tekmu, dođem blizu stana, a unutra se neko viče, galami. Uđem, kad ono 1:0 za nas, a komentatoru nestalo zraka od onog silnog vikanja.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- rob do bagro
- Kontakt:
Ja to radim već neko vrijeme. Čim vidim da Šuko, Kristić i ostali prenose utakmice, odmah ugasim ton gledam tekmu bez tona. Još oni sa OBN-a što su prenosili Seriu A, nedo Bog nikom. Kad smo igrali protiv Belgije, išao sam kod druga gledat tekmu, dođem blizu stana, a unutra se neko viče, galami. Uđem, kad ono 1:0 za nas, a komentatoru nestalo zraka od onog silnog vikanja.[/quote]
OLALLAAAA KOLEGA HADZICU
OLALLAAAA KOLEGA HADZICU
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Olala i Ajajaj - samo to dvoje i zna ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Nail for Real
- Kontakt:
Ako ti je to problem samo smanji zvuk,i problem rijesenmahalas je napisao/la:Ljudi imali ko kakvih informacija, da nije došlo do kakvog zaokreta razmišljanja idiota sa Hayata?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Jest rekla kazala, ali sigurno nije uzeo manje od toga. Al hajd necemo kvariti temu, koliko god da je uzeo neka je, zasluzio je.Genghis je napisao/la:Rekla-kazala ...Virtu4l je napisao/la:Spominjala se cifra od 7.000 KM mjesecno.
The Game je napisao/la:Jest rekla kazala, ali sigurno nije uzeo manje od toga. Al hajd necemo kvariti temu, koliko god da je uzeo neka je, zasluzio je.Genghis je napisao/la:Rekla-kazala ...Virtu4l je napisao/la:Spominjala se cifra od 7.000 KM mjesecno.
kako vi lupate cifre,nevjerovatno...kakvih bola 7000 mjesecno , pa nema ni Ćiro selektor toliku platu ...pa predsjednik Hrvatske Stjepan Mesic ima platu 32 000 kuna ili ti 8000 KM mjesecno , a da neko sportskog komentatora makar on bio i Marjan placa 7000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.