Ipak je u pitanju Bayern a ne Levante ili šta je znam
Mislim, ako sam Messi kaže da u Bayernu vidi najveceg konkurenta/rivala za osvajanje LP, a slicno je i Guardiola izjavio svojevremeno- onda ne znam šta mi forumaši imamo dalje oko toga pricati
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
to je takodje jedno neiskusno gledanje na stvari, barca je imala ukupnu prednost od 4:1 i nakon opustanja real je nesto uspio napraviti, dobro su odigrali, al sve u svemu nedovoljno dobro, kao i uvijek, nesto malo pokazu, dignu se da mogu, pa onda opet budu prizemljeni, isto to moze da vazi i za bayern, zato kazem da se ne treba dizati, da ne bi platili danak neiskustvuedotabako je napisao/la:Romario, hajde budi realan pa reci. Ko je bio bolji u zadnjoj utakmici izmedju Barce i Reala? Ne volim ni Real ni Barcu, al' ih je Real nadigr'o zadnju utakmicu... A ti kazes da ne mogu u isti kos. Nisu mogli. A ja mislim da sad mogu.
Toliko je konfuzije u ovom dijelu da zapravo ne kontam na šta si htio replicirat i šta si htio reći....Doduše da ti mislim ni sam ne znaš šta si htio reći a ne znam ni da li dobro čitaš postove koje pišem. Ako su toliko komplikovani pojasnit ću ih ja i prevest narodski jezik. A ovo što sam označio, potamnio me najviše nasmijaloRomariooo je napisao/la:
bayern ima oslicija dosta u svojoj igri, i kao sto rece effe psiholoske neke barijere da se tako izrazim, to vas mozda kosta u bundes ligi, mozda i dortmund posustane, u svakom slucaju u bundes ligi bayern ima problem ko i barca u ligi, a to je ta psihologija, nedovoljno zalaganje, opustenost, zahebancija i sl, s tim da bayern ima i problem dodatni nedostatka kvaliteta ponekad, al opet na to se ne moze vaditi jer ni protivnici u bundes ligi nisu neke beton ekipe da se sad moze neko vaditi na to ako nema sweinija jer i bez njega ste daleko kvalitetniji od konkurencije
Rijetko se ja kad u životu sekiram, vjeruj miRomariooo je napisao/la: mislim da nema sanse da podbaci bayern u tom nekom psiholoskom dijelu, tako da se effe nema tu sta sikirati

poznato je da se simpatizeri bavarskog giganta slazu po mnogim pitanjima. prosto je nevjerovatno kakva harmonija vlada na ovoj temieffe_sa je napisao/la:@Secer: Trebam li reći da se s tobom u potpunosti slažem, pa ovo je nevjerovatno![]()
![]()
Nije da se prije nismo slagali, ali bilo je i mimoilaženja, ali uvijek zato zdrava diskusija....Hajmo je nazvat zdravom
jao, zasto imam osjecaj da ce gladbah nagrebusiti kao nijedan dosadasnji protivnik. imam osjecaj da ce im bayern yebat znanje za ona dva poraza u ligi.effe_sa je napisao/la:Ovo je sad dobar put i prije svega sad treba dobro riješit utakmicu u Berlinu, pa onda Gladbach u Kupu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.