BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Liverpool zeli Kubu ...
Lewa je odbio produzit ugovor, tacnije receno njegov menadzer jer je bio jako razocaran novom ponudom BvB-a.
Lewa je odbio produzit ugovor, tacnije receno njegov menadzer jer je bio jako razocaran novom ponudom BvB-a.
BvB Echte Liebe !!!
- anton 1983
- Kontakt:
prejebeno! Da bar oćete za Kubu dobiti 10+. Dobar je on, daleko od toga, ali BvB bi se "morao" riješiti jednog krila, a sa dolasko reusa Kuba bu još pao u hijerarhiji, s tim da je već ove sezon bio nezadovoljan zbog minutaže.Damir_BvB je napisao/la:Liverpool zeli Kubu ...
Što se tiće lewe također prodaja za bezobrazno puno novac i ostajanje barrios.
Za mene bi to po pitanju BvB-a bio najbolji mogući rasplet! zamislite da za njih dvojicu dobijete 30 milja! MONEY; MONEY; MONEY!!!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
@ Anton
Ako dobijemo za Kubu 7 moramo bit presretni, zadnja god ugovora mu se blize jedino je plus sto su englezi upitanju al opet 7 do 8 mio mislim da necemo vise ni centa dobit.
A sto se Lewya tice menadzer mu je odlican hoce covjek samo naj naj za njeg a naravno i za sebe
. Kod Lewe bi se svasta moglo desit i da ode i da ostane vidjet cemo, trenutno je blize ostanku al nikad se to ne zna, samo da se popravio jest brate dragi i kad ne zabije gol odigra dobro .
Ako dobijemo za Kubu 7 moramo bit presretni, zadnja god ugovora mu se blize jedino je plus sto su englezi upitanju al opet 7 do 8 mio mislim da necemo vise ni centa dobit.
A sto se Lewya tice menadzer mu je odlican hoce covjek samo naj naj za njeg a naravno i za sebe
BvB Echte Liebe !!!
- anton 1983
- Kontakt:
Sanjam malo...
No što se tiće prodaje obojice ja to podržavam...il barrios il Lewa "moraju" proć...
No što se tiće prodaje obojice ja to podržavam...il barrios il Lewa "moraju" proć...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Postoji opcija da Pizzaro ne igra za vikend u Dortmundu...navodno mu prijeti suspenzija zbog nekog samara ili sta vec
To bi bilo veoma dobro za nas...
Čovek koji je izvršio fudbalsku revoluciju u Bundesligi, napravivši od Borusije Dortmund "nemačku Barsu", smatra da je Gvardiola najbolji trener na svetu.
"Pep Gvardiola je najveći trener. Nije pošteno da se moje ime nalazi odmah uz njegovo.", rekao je Jirgen Klop.
Klop priznaje da Borusija Dortmund neguje sličnu taktiku onoj koju gaji Barselona.
"I mi kao oni vršimo odmah presing čim izgubimo loptu. Mnogo mi pomaže što nekom igraču mogu da kažem: pazi, ovi iz Barselone rade isto to", tvrdi Klop.
Trener Borusije smatra da su "milioneri" ispali iz Lige Šampiona zbog nedostatka iskustva.
"Iskustvo je nešto što ne može da se nauči iz priče, to mora da se doživi", zaključio je Nemac.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fudbalski savez Nemačke (DFB) pokrenuo je istragu protiv napadača Verdera Klaudija Pizara, koji je tokom prvenstvene utakmice udario defanzivca Hanovera Emanuela Pogateca.
DFB je saopštio da sudija Kristijan Dingert nije video navodni slučaj "izrazito nesportskog ponašanja", koji se desio u 49. minutu prvenstvene pobede Verdera od 3:0 nad Hanoverom.
Incident je vidjen na televiziji, i na snimku se vidi kako 33-godišnji reprezentativac Perua udara Pogatecov desni obraz dlanom leve ruke.
Pizaro se posle utakmice izvinio austrijskom reprezentativcu.
"Hteo sam da mu odgurnem ruku, nije mi palo napamet da ga ošamarim", rekao je tada Pizaro.
On je na toj utakmici postigao jedan gol, svoj 16. u sezoni, a asistirao je kod još jednog.
"Pep Gvardiola je najveći trener. Nije pošteno da se moje ime nalazi odmah uz njegovo.", rekao je Jirgen Klop.
Klop priznaje da Borusija Dortmund neguje sličnu taktiku onoj koju gaji Barselona.
"I mi kao oni vršimo odmah presing čim izgubimo loptu. Mnogo mi pomaže što nekom igraču mogu da kažem: pazi, ovi iz Barselone rade isto to", tvrdi Klop.
Trener Borusije smatra da su "milioneri" ispali iz Lige Šampiona zbog nedostatka iskustva.
"Iskustvo je nešto što ne može da se nauči iz priče, to mora da se doživi", zaključio je Nemac.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
adnan24 je napisao/la:Postoji opcija da Pizzaro ne igra za vikend u Dortmundu...navodno mu prijeti suspenzija zbog nekog samara ili sta vecTo bi bilo veoma dobro za nas...

Fudbalski savez Nemačke (DFB) pokrenuo je istragu protiv napadača Verdera Klaudija Pizara, koji je tokom prvenstvene utakmice udario defanzivca Hanovera Emanuela Pogateca.
DFB je saopštio da sudija Kristijan Dingert nije video navodni slučaj "izrazito nesportskog ponašanja", koji se desio u 49. minutu prvenstvene pobede Verdera od 3:0 nad Hanoverom.
Incident je vidjen na televiziji, i na snimku se vidi kako 33-godišnji reprezentativac Perua udara Pogatecov desni obraz dlanom leve ruke.
Pizaro se posle utakmice izvinio austrijskom reprezentativcu.
"Hteo sam da mu odgurnem ruku, nije mi palo napamet da ga ošamarim", rekao je tada Pizaro.
On je na toj utakmici postigao jedan gol, svoj 16. u sezoni, a asistirao je kod još jednog.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Cak bi zelio biti najplaceniji igrac u timu.Damir_BvB je napisao/la:Lewa je odbio produzit ugovor, tacnije receno njegov menadzer jer je bio jako razocaran novom ponudom BvB-a.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
I Lewat počeo kakit'. Ja sam za prodaju, još ako se dobro pokaže na EP mogli bi hladno uzet' makar zwanzigu miliončića.Hare_BvB je napisao/la:Cak bi zelio biti najplaceniji igrac u timu.Damir_BvB je napisao/la:Lewa je odbio produzit ugovor, tacnije receno njegov menadzer jer je bio jako razocaran novom ponudom BvB-a.![]()
Plan njegovog menadzera je da zavlaci s produzenjem dok se ne zavrsi EP. Kakogod da zavrsi, bice dobro po nas.
Treba ga kome utopit', pa dovest' recimo Girouda u napad ili jednostavno preporodit' Barriosa + Rudnevs.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Semir bvb je napisao/la:I Lewat počeo kakit'. Ja sam za prodaju, još ako se dobro pokaže na EP mogli bi hladno uzet' makar zwanzigu miliončića.Hare_BvB je napisao/la:Cak bi zelio biti najplaceniji igrac u timu.![]()
Plan njegovog menadzera je da zavlaci s produzenjem dok se ne zavrsi EP. Kakogod da zavrsi, bice dobro po nas.
Treba ga kome utopit', pa dovest' recimo Girouda u napad ili jednostavno preporodit' Barriosa + Rudnevs.
Neka zavlace i on i menadzer koliko god hoce i koga god hoce, ali ja bih ga na ljeto prodao ako hoce da ide. U dosta situacija bazena ne moze pogoditi, a ono bi da bude najplaceniji u timu
Ne bih samo njega prodao, ja bih halalio i Kubu i Smelcera. Neko je vec pisao da ce Kuba opet biti nezadovoljan kad zavrsi na klupi kad dodje Reus, a Smelcer ako do kraja sezone ne nauci centrirati ko normalan, moderan bek i njemu noga!
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Gece sve bliži povratku na teren
Sjajni fudbaler Borusije Dortmund nije igrao još od decembra prošle godine, ipak Milioneri očekuju njegov povratak u što skorijem roku.
Usled upale pubične kosti, 19-godišnji Mario Gece je van terena već više od tri meseca.
Posle rehabilitacije obavljene u Donaustafu, Gece se vratio u svoj klub koji očekuje da će se sjajni fudbaler u naredne dve ili tri nedelje u potpunosti oporaviti i konačno vratiti na teren.
„Ostajemo smireni i strpljivi. Nadamo se nejgovom što skorijem povratku na teren. Nećemo žuriti, hoćemo da se što bolje oporavi.“ rekao je Jirgen Klop.
Gece je ove sezone odigrao svega 14 utakmica na kojima je postigao pet golova i isto toliko asistencija.
Ovaj mladić je u poslednje vreme doživeo svoju punu fudbalsku afirmaciju koja je od njega napravila standardnog reprezentativca svoje zemlje za koju je zabeležio 12 nastupa.
Sjajni fudbaler Borusije Dortmund nije igrao još od decembra prošle godine, ipak Milioneri očekuju njegov povratak u što skorijem roku.
Usled upale pubične kosti, 19-godišnji Mario Gece je van terena već više od tri meseca.
Posle rehabilitacije obavljene u Donaustafu, Gece se vratio u svoj klub koji očekuje da će se sjajni fudbaler u naredne dve ili tri nedelje u potpunosti oporaviti i konačno vratiti na teren.
„Ostajemo smireni i strpljivi. Nadamo se nejgovom što skorijem povratku na teren. Nećemo žuriti, hoćemo da se što bolje oporavi.“ rekao je Jirgen Klop.
Gece je ove sezone odigrao svega 14 utakmica na kojima je postigao pet golova i isto toliko asistencija.
Ovaj mladić je u poslednje vreme doživeo svoju punu fudbalsku afirmaciju koja je od njega napravila standardnog reprezentativca svoje zemlje za koju je zabeležio 12 nastupa.
Pizza suspendovan 2 utakmice tako da ga neće biti protiv nas.adnan24 je napisao/la:Postoji opcija da Pizzaro ne igra za vikend u Dortmundu...navodno mu prijeti suspenzija zbog nekog samara ili sta vecTo bi bilo veoma dobro za nas...
Podolski ipak dobio suspenziju u trajanju od 1 utakmice tako da će igrati protiv nas ono anam kolo.
Semir bvb je napisao/la:
Pizza suspendovan 2 utakmice tako da ga neće biti protiv nas.![]()
Podolski ipak dobio suspenziju u trajanju od 1 utakmice tako da će igrati protiv nas ono anam kolo.![]()
Steta za Podolskog...zadnjih par tekmi nam je pravio dosta problema
Sto se tice Lewandowskog nadam se da ce odigrati dobro na Euru pa da dobijemo velike novce za njega na ljeto...Barriosa vratiti u prvih 11...dovesti za te novce jos jednog solidnog napadaca i svi sretni.
- anton 1983
- Kontakt:
Sad kad Barrios započne slijedeću tekam...A i ne znam zaš ne bi jer brijem da ne bi bio lošiji od Lewandowskog. Brijem da Barriosu ne treba puno nego mu samo treba minutaža...
A što se tiće Lewandovskog, ne čudim se jer sad bu se BvB morao naviknuti na "velike" plaće jer i oni koji imaju najveće, te plaće nisu Bog zna kaj za nekog ko pretendira da stalno igra u Lp i bori se "realno" za naslov prvaka Njemačke.

A što se tiće Lewandovskog, ne čudim se jer sad bu se BvB morao naviknuti na "velike" plaće jer i oni koji imaju najveće, te plaće nisu Bog zna kaj za nekog ko pretendira da stalno igra u Lp i bori se "realno" za naslov prvaka Njemačke.
So jo!kraljttbvb je napisao/la:Neko je vec pisao da ce Kuba opet biti nezadovoljan kad zavrsi na klupi kad dodje Reus,
Perisic ne zadovoljan zeli ic ! Momak hoce da igra a ne da ceka kad se neko povrjedi da bi on igrao tako je rekao Splitcanin . Kad gledam kako pobjedujemo a ja na klupi sjedim zelim umrijeti rekao je Splico
. I da uvjeren je kako bi vise golova postigao da vise igra ! Splitco ili Kuba jedan od njih dvojice leti 100 % na kraju sezone . Koji to cemo jos vidjet ...
BvB Echte Liebe !!!
Zna li neko u kakvom je stanju povreda Marina,znam da je napustio igru protiv Hanovera zbog povrede..bilo bi dobro i kad on ne bi mogao igrati... 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Mogla bi obojica letiti kad dođe Reus i to zato jer će oboica biti nezadovoljna, a kraj Reusa teško da će u prvih 11.Damir_BvB je napisao/la:Perisic ne zadovoljan zeli ic ! Momak hoce da igra a ne da ceka kad se neko povrjedi da bi on igrao tako je rekao Splitcanin . Kad gledam kako pobjedujemo a ja na klupi sjedim zelim umrijeti rekao je Splico. I da uvjeren je kako bi vise golova postigao da vise igra ! Splitco ili Kuba jedan od njih dvojice leti 100 % na kraju sezone . Koji to cemo jos vidjet ...
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Nek ide Perisic. Nemoj mi Kubija diratdzonvejn je napisao/la:Mogla bi obojica letiti kad dođe Reus i to zato jer će oboica biti nezadovoljna, a kraj Reusa teško da će u prvih 11.Damir_BvB je napisao/la:Perisic ne zadovoljan zeli ic ! Momak hoce da igra a ne da ceka kad se neko povrjedi da bi on igrao tako je rekao Splitcanin . Kad gledam kako pobjedujemo a ja na klupi sjedim zelim umrijeti rekao je Splico. I da uvjeren je kako bi vise golova postigao da vise igra ! Splitco ili Kuba jedan od njih dvojice leti 100 % na kraju sezone . Koji to cemo jos vidjet ...
Meni je BVB pravi fenomen. Svi sami mladi igraci, jedino Weidenfellera imaju, starohana.
Ja bih volio da ostane i da češće dobije priliku od početka da igra. Al' valjda Klopp zna šta mu je činit'.Damir_BvB je napisao/la:Perisic ne zadovoljan zeli ic ! Momak hoce da igra a ne da ceka kad se neko povrjedi da bi on igrao tako je rekao Splitcanin . Kad gledam kako pobjedujemo a ja na klupi sjedim zelim umrijeti rekao je Splico. I da uvjeren je kako bi vise golova postigao da vise igra ! Splitco ili Kuba jedan od njih dvojice leti 100 % na kraju sezone . Koji to cemo jos vidjet ...
Izlgeda da bi mogao propustit utakmicu protiv nas. Ima nekih naznaka da bi možda mogao da zaigra, ali ipak je u pitanju minimalna vjerovatnoća da će se to i desiti.mma_hz je napisao/la:Zna li neko u kakvom je stanju povreda Marina,znam da je napustio igru protiv Hanovera zbog povrede..bilo bi dobro i kad on ne bi mogao igrati...
Ovo su najavljeni sastavi:

Gledam ovaj sastav Werdera i smješkam se, jer ako njih ovakve ne pobijedimo onda nećemo nikog'.
- King Kenny
- Kontakt:
Ima li neko informaciju koliko BvB dobija od ugovora o imenu stadiona i jel isti u vlasnistvu kluba ili otplacivanje jos nije zavrseno 
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Kol'ko sam ja upoznat klub će tek od 2017.g. vratiti vlasništvo nad stadionom, a što se tiče imena - potpisan je novi ugovor(nakon isteka ugovora do 2011.) da će se ovako zvat' do 2016., a o novcu koji dobijamo sam čitao da je riječ od oko 4 mil. godišnje. Dakle za ovaj novi ugovor (2011.-2016.) 20 mil. Nemoj me uzimat' za riječ jer nisam 100 % siguran.King Kenny je napisao/la:Ima li neko informaciju koliko BvB dobija od ugovora o imenu stadiona i jel isti u vlasnistvu kluba ili otplacivanje jos nije zavrseno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.