senad_flamin je napisao/la:Nisam baš siguran, ali znam da se nije mogao dobiti klub iz iste lige do polufinala , tako je nesto bilo i za klubove koji su bili zajedno u grupi..
Ždrijebanje je danas oblikovano tako da dvije momčadi iz iste lige ne mogu igrati jedna protiv druge prije četvrtine finala. Nadalje, koriste se i UEFA-ini koeficijenti. Sustav natjecanja je bio žrtva promjena od sezone 1991/92.. Trenutni sustav adaptiran je 2009.
et to sam kopirao sa stranice od pravila LP,ipak mislim da sam bio u pravu
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
senad_flamin je napisao/la:Nisam baš siguran, ali znam da se nije mogao dobiti klub iz iste lige do polufinala , tako je nesto bilo i za klubove koji su bili zajedno u grupi..
Ždrijebanje je danas oblikovano tako da dvije momčadi iz iste lige ne mogu igrati jedna protiv druge prije četvrtine finala. Nadalje, koriste se i UEFA-ini koeficijenti. Sustav natjecanja je bio žrtva promjena od sezone 1991/92.. Trenutni sustav adaptiran je 2009.
et to sam kopirao sa stranice od pravila LP,ipak mislim da sam bio u pravu
Kazem nisam bas siguran, drago mi je da si nasao taj podatak..
meho-medo je napisao/la:Sta mislite koga cemo izvuci u cetvrtfinalu LP,ja prizeljkujem ili Benficu ili Apoel ili Marseilie je li zdrijeb ono u petak cini mi se samo da li neko zna u koliko sati
realno polufinale je krajnji domet za milan u ligi prvaka trenutno. milan će biti favorit protiv bilo koga osim reala ili barce. uvjeren sam da je milan jači od bayerna a i tradicija ide na stranu milanesa iako je bayern bayern i nikad ih se ne smije ni sekunde podcijeniti jer imaju fantastičnog robbena koji kad ima svoj dan igra na nivou kojeg jedino mogu igrati još 2-3 igrača na svijetu. ali uz malo sreće apoel ili neki drugi underdog milan je u polufinalu a tu se svašta može desiti uz malo sreće. najbolje bi bilo da igra real protiv barce odmah ako je to moguće jer bi to značilo jedan konkurent manje.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
meho-medo je napisao/la:Sta mislite koga cemo izvuci u cetvrtfinalu LP,ja prizeljkujem ili Benficu ili Apoel ili Marseilie je li zdrijeb ono u petak cini mi se samo da li neko zna u koliko sati
realno polufinale je krajnji domet za milan u ligi prvaka trenutno. milan će biti favorit protiv bilo koga osim reala ili barce. uvjeren sam da je milan jači od bayerna a i tradicija ide na stranu milanesa iako je bayern bayern i nikad ih se ne smije ni sekunde podcijeniti jer imaju fantastičnog robbena koji kad ima svoj dan igra na nivou kojeg jedino mogu igrati još 2-3 igrača na svijetu. ali uz malo sreće apoel ili neki drugi underdog milan je u polufinalu a tu se svašta može desiti uz malo sreće. najbolje bi bilo da igra real protiv barce odmah ako je to moguće jer bi to značilo jedan konkurent manje.
Milan se mora bojati tog Reala jer nema pravih veznih igraca, jer Boa Seedorf Bommel Urbi ne mogu pariirati Realovim igracima, ali zato da su doveli pravog veznjaka poput Cesca nebo bi bilo granica s onakvim napadom.... i dalje stojim da MIlanu treba veznjaka !!
ahmad_tz je napisao/la:Daj nam Chelski da ih satremo
Pa mislim da ce i biti novi Eng/Ita duel u 1/4 finalu.. realno rasturili bi ih,tacno nakon ovog veceras zelim da njih izvucemo u petak.. Ali opet APOEL,Benfica,Marseille su realno slabiji od Chelsea i puno bolji i laksi izbor.. Ali opet mislim da su svabe sebi rezervisale APOEL.. opet vidjet cemo kako ce biti,sretno da nam bude.. Forza Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Taj Apoel je bio otpisan prvo u grupi, pa onda i protiv Lyona. Chelsi ce ozbiljno shvatit ovi nasi, kao sto su Arsenal u prvoj utakmici i odigrat na najvisem nivou. To je bitno za cjelu nastavak sezone.
senad_flamin je napisao/la:Jesam vam reko' da ne mozemo dobit Napoli
EDIT: Evo Galliani ce pokusati dovesti Astoria za 7 mil € + Strasser ...
Astori jest dobar stoper ,ali dati Strassera za njega ,i davati jos 7 miliona za njega a nekada je bio nas igrac
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
Ljudi sta vam je, sutra na Zrijebanju parova moze igrati svako sa svakijem, samo u osmini finala nisu mogli igrati predstavnici iz istih drzava i oni koji su bili zajedno u grupi, npr milan nije tad mogao igrati sa Barcom, jer su bili zajedno u grupi, te sa Interom i Napolijem jet dolaze is italije kao i Milan.... medjutim sad u petak kako izvuku izvuku. valjda sad i mi budemo malo imali srece pa da dobijemo. apoel ili Marseile. zasto ne i Benfiku ili Bayern. ostalo sve bi bilo teze.
Deskpro je napisao/la:Ljudi sta vam je, sutra na Zrijebanju parova moze igrati svako sa svakijem, samo u osmini finala nisu mogli igrati predstavnici iz istih drzava i oni koji su bili zajedno u grupi, npr milan nije tad mogao igrati sa Barcom, jer su bili zajedno u grupi, te sa Interom i Napolijem jet dolaze is italije kao i Milan.... medjutim sad u petak kako izvuku izvuku. valjda sad i mi budemo malo imali srece pa da dobijemo. apoel ili Marseile. zasto ne i Benfiku ili Bayern. ostalo sve bi bilo teze.
A Chelsea ja mislim da se Milan moze nositi i sa Chelseom
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
Nova povreda Abate propusta i Parmu i Juventus ,sigurno ce sada na desni bek Zambrota
(İbn Qajjim)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Sve u svemu mislim da ćemo pomesti Parmu ... Ovaj posao s Astorijem je odličan. Sjajan je štoper ... što se tiče ždrijeba, dajte nam Real ili Barsu da se hrvamo Antone vi ste naše stalne mušterije, što da ne
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Pippo je legenda, tu nema priče. Žao mi je što se ovako odnose prema njemu, bez obzira na godine. Toliko toga je dao Milanu... Nikada ga nećemo zaboraviti.
Ma budimo realni Pippo nije onaj stari. Jbg i meni je jedan od najdrazih igraca. Cak sam imo i njegov dres al sam ga proslijedio . Nakon sto je dobio onih par minuta shvatio je ja mislim i sam koliko moze odnosno ne moze pa i vise nismo culi njegove izjave u medijima. To je neko moje misljenje. Za ove manje klubove imamo Ibru, ali se bojim odbrane u kojoj ce igrat Zambro, Bonera i Antonini u jednoj utakmici protiv bilo koga. To je slicno kao kad u sredini igraju Ambrosini, MVB i Nocerino tj. ne lici na nista