http://www.juventus.com/wps/portal/en/n ... ccALvIBu5m
Najveća ekipa na svijetu
Io sono juventino fiero
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
E baš si morao to sve nabrojat ... pa kako ću sad spavatramiral je napisao/la:Ja ga danas zvao i ka'em ''Hajd matere ti, vodimo te ja i @Bianconerac na ćevape i rolovanu teletinu, janjetinu i travnički masni sir + pogačice samo mojne više onog Bonuccija u prvi sastav!''
Hahahahaha... da Vučko samo ovo jednom sedmično ima na meniju vidio bi šuteva i ''deranja'' mreže... oni njega filuju pastama i makaronima... vidimo kako to izgleda kad je Mirkonator opali... pola golmana mu se smije...Genghis je napisao/la:E baš si morao to sve nabrojat ... pa kako ću sad spavatramiral je napisao/la:Ja ga danas zvao i ka'em ''Hajd matere ti, vodimo te ja i @Bianconerac na ćevape i rolovanu teletinu, janjetinu i travnički masni sir + pogačice samo mojne više onog Bonuccija u prvi sastav!''
Odavno se šuška oko palacia,nadam se da to nije istina,dede nam u ekipi ne trebaju,prvenstvo mladim igrčima koji imaju budućnost,a ne igračima u tridesetim koji će uzimati 3M platu i koje nećemo moći prodati nikome.IlPrincipino je napisao/la:špekuliše se o mogućoj razmjeni Quagliarella-Palacio...

Cula se je vriska, sto dolazi iz diskaPostoje izvještaji po kojima su Arturo Vidal i Leonardo Bonucci uključeni u tučnjavu u disku koja se navodno dogodila ranije ove sedmice.
U nedjelju navečer, nakon što je Juventus odigrao 0-0 sa Genovom, dva igrača Bianconera su bila u istom disku u Torinu, ali sa različitim društvima.
Incident je navodno izbio izmedju Vidala i druge skupine ljudi nakon podvale upućene sa jedne od strana. Tuttosport tvrdi da je bačeno i par kocki leda , što je izazvalo tučnjavu koja je ubrzo prekinuta.
Medjutim, drugi svjedok tvrdi da su Vidal i Bonucci bili u tom disku ali da nisu učestvovali u tom incidentu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.