[youtube][/youtube]seha je napisao/la:Imal gdje gol ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ova ekipa igra srcem i što Amar reče, pokazali su karakter. Svaka čast! Zajko gine k'o Gatusso, a dribla k'o Neymar. Strašan je! Bekrić se prep'o k'o Selimović. Prazne golove promašuje i to na kakav način. Ali i tako je bio koristan i sigurno će bit još bolji. Ekipa strašna!
Perverzija !
Nemam sta posebno hvaliti kad su svi drama,samo onaj Ramic nidje veze frajer vise bi ja trco' i zalago' se.
Zao mi bi Smajketa sto ne udje
Nemam sta posebno hvaliti kad su svi drama,samo onaj Ramic nidje veze frajer vise bi ja trco' i zalago' se.
Zao mi bi Smajketa sto ne udje
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Evo jedna malo preradjena od mene.. Samo desni klik misa i view image...
FORZA ŽELJEZNIČAR ALEEE...

FORZA ŽELJEZNIČAR ALEEE...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Sviđa mi se kako je Željo danas igrao. Oduševljen sam .
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Utakmica i ne baš na nivou kako mi to znamo.
Ipak najvažnija je pobjeda i nastavljen niz...
Raja mora početi dolaziti više na tekme, dosta je tv prijenosa ..
Next ...
Ipak najvažnija je pobjeda i nastavljen niz...
Raja mora početi dolaziti više na tekme, dosta je tv prijenosa ..
Next ...
Potpis!
sazetak...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
- spielführer_21
- Kontakt:
Dva najveća konkurenta apsolvirana, na igru, zalaganje i učinak nema zamjerke. Ostaje žal zbog male posjete, zatvorenog juga, lošeg terena i ponašanja navijača koji samo štetu nanose našem Ivici Osimu, koji se trudi da stvori normalnu ligu i uvjete, ali kako će kad mu i njegovi okrenu leđa
Sad slijedi Prijedor, kažu da je i dole užasan teren, tako da bi naši mogli odigrati i treću utakmicu u sedmici u katastrofalnim uvjetima. Čak se pominje da će se igrati u BL, ako se ne sredi teren u Pd, zna li ko nešto više?
Sad slijedi Prijedor, kažu da je i dole užasan teren, tako da bi naši mogli odigrati i treću utakmicu u sedmici u katastrofalnim uvjetima. Čak se pominje da će se igrati u BL, ako se ne sredi teren u Pd, zna li ko nešto više?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Postoji li bilo kakva mogucnost da se upravi i zaduzenim osobama ukaze na propust kod ozvucenja stadiona. Hebota oficijelnog spikera nikako ne cujes. Ja sam prvo mislio da je do mene, ali vidim vecina navijaca se takodjer zali i niko ne zna sta isti objavi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma s obzirom na teren i na to da smo u prve dvije utakmice igrali protiv najtežih ekipa u ligi s ove dvije pobjede moramo biti zadovoljni, kako rezultatima tako i prikazanom igramo, a prije svega tim karakterom i timskim duhom koji krasi ovu ekipu.
Nego šta ćemo mi sa Bogijevim crvenim? Je li on sad u ligi mora pauzirati ili neće moći igrati u revanšu?
Treba pohvaliti i odbranu, koja je večeras odigrala perfektno, Borac i Široki nisu napravili nijednu ozbiljnu priliku u ovih 180 minuta.
Nego šta ćemo mi sa Bogijevim crvenim? Je li on sad u ligi mora pauzirati ili neće moći igrati u revanšu?
Treba pohvaliti i odbranu, koja je večeras odigrala perfektno, Borac i Široki nisu napravili nijednu ozbiljnu priliku u ovih 180 minuta.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
nanek
Ono slavlje kod gola vrijedi sve pare ovog svijeta!
Ono trcanje Guse i Grljenje Kerle Bekrica i Zebe pa i svih ostalih pa vrijedi vise nego ista na svijetu i ne moze se kupiti nicim gledanje istih i zalaganje! Fakat sam ponosan sto navijam za veliki Zeljeznicar i sto taj isti ima navijace kao sto su manijaci! Jer smo bukvalno silovali Bht kolko su nas smanjili i ovaj put!
ps.i ja bi volio da sam upucen sa ovim zutim kartonima jer ih je bilo dosta ? Ko pauzira ko ima sta ima i kako to?
Ono trcanje Guse i Grljenje Kerle Bekrica i Zebe pa i svih ostalih pa vrijedi vise nego ista na svijetu i ne moze se kupiti nicim gledanje istih i zalaganje! Fakat sam ponosan sto navijam za veliki Zeljeznicar i sto taj isti ima navijace kao sto su manijaci! Jer smo bukvalno silovali Bht kolko su nas smanjili i ovaj put!
ps.i ja bi volio da sam upucen sa ovim zutim kartonima jer ih je bilo dosta ? Ko pauzira ko ima sta ima i kako to?
Bogičević i Vasilić ne igraju u Prijedoru.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Tamam da vidimo Čutuka na dijelu, ja sam ga gledao par puta na treningu i nije loš ni sekunde, a tu je i povratnik Kerla.
Šta ti je reći širok kadar!? Igramo bez dva standardna igrača, a njihov nedostatak se neće ni primjetiti.
Šta ti je reći širok kadar!? Igramo bez dva standardna igrača, a njihov nedostatak se neće ni primjetiti.
Ž '21!
Zbog toga je potpisao i kerla i cutuk,ma zna Osim svoj posao. Prve dvije utakmice protiv glavnih konkurenata mora biti kartona a dole smo bili najslabiji...
Odakle znaš to. Nisu odigrali ni jednu utakmicu zajednu da bi mogao reći tako.Bianconeri1988 je napisao/la:Tamam da vidimo Čutuka na dijelu, ja sam ga gledao par puta na treningu i nije loš ni sekunde, a tu je i povratnik Kerla.
Potpis!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Eto Rudar iz Prijedora je sila nebeska.
Njih dvojica su zajedno igrali na treningu, a s obzirom protiv kakvih igrača su igrali na treninzima, uopšte ne sumnjam u to da će dobro odigrati.
Njih dvojica su zajedno igrali na treningu, a s obzirom protiv kakvih igrača su igrali na treninzima, uopšte ne sumnjam u to da će dobro odigrati.
Ž '21!
Bogi je za klasu bolji i od Kerle i Čutuka da budemo realni.Bianconeri1988 je napisao/la:Eto Rudar iz Prijedora je sila nebeska.![]()
Gledao sam Čutuka dobar je u skok igri, ali je prespor ..
Nadat se najboljem ..
Potpis!
Od pravog Kerle niko u ligi nije bolji. Samo ostaje vidjeti je li pravi. A koliko znam, igrao je sa Ćutukom protiv Olimpica i Slavije. Oba susreta završena 0:0.
-
nanek
[youtube][/youtube]
Obratite paznju na 1:20
Kako slave iza ovi securitasi,prvi su mi oni zapali za oko
hahhahahaha najjaci su
Obratite paznju na 1:20
hahhahahaha najjaci su
- SkyWallker
nanek je napisao/la:[youtube][/youtube]
Obratite paznju na 1:20![]()
hahhahahaha najjaci su
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Pact1921, perodeformero, Zeljoo1921 i 33 gosta.