RK Vogošća
Re: RK Vogošća
Vogošća nakon pobjede u Visokom, na svom parketu savlada konjuh 7ili8 razlike... poluvrijeme bilo 13-7 za vogoscu, konjuh gubio i 9 razlike u nekim trenutcima utakmice...
Bravo Vogošćani
Bravo Vogošćani
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Vogošća rastočila Krivaju 11 razlike. 36-27
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Cestitka, mada tesko da izborite opstanak, mozda pobijedite u Doboju iduce kolo...a Leotar izgubi kuci od Gorazda...
rukometasi vogosce pobjedili ekipu celika 35:28, u nekim trenutcima utakmice razlika je bila +11 za vogoscu.... 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Steta bi bilo da ispadnete, ovakvim igrama mozete pobijediti sve do kraja i ostati u ligi...zraknuo sam malo raspored...sljedeca vam je kljucna u GRADAČCU
Na teškom gostovanju u Gradačcu ipak bod je donešen zlata vrijedano 37:37.... bravo momci.... sljedeci je leotar kuci u subotu s pocetkom u 19:00h
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
vogoscani slavili protiv leotara, naredn utakmica u subotu protiv konjuha... a prije toga u srijedu utakmica protiv mlade repke bih. u vogosci
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ako Maglaj pusti Leotaru ispade Vogošća i sa svim pobjedama! Zato pare na sunce!!!! hahahah... cirkusa i lige....

- gradacac10
- Kontakt:
Nece jarane Maglaj pustit Leotar, nego ce ih Leotar zasluzeno pobijediti. Veoma je dobra ekipa Leotar u sta ces se i sam uvjerit 

Dadnes maglaju 2000 km i svaki igrac dobije ako pobijedi 200 koji igraju, rezerve nesto site pa da vidis kako se pobjedjuje....letis na terenu, lova pred ocima, samo je pokazi i ideeeeeeeees ko mig...letisgradacac10 je napisao/la:Nece jarane Maglaj pustit Leotar, nego ce ih Leotar zasluzeno pobijediti. Veoma je dobra ekipa Leotar u sta ces se i sam uvjerit
Nemoj u svemu tome zaboraviti sudije jer to je nažalost naša realnost.
E sad si nas podcijenio sa 2 milljeBROJ1 je napisao/la:Dadnes maglaju 2000 km i svaki igrac dobije ako pobijedi 200 koji igraju, rezerve nesto site pa da vidis kako se pobjedjuje....letis na terenu, lova pred ocima, samo je pokazi i ideeeeeeeees ko mig...letisgradacac10 je napisao/la:Nece jarane Maglaj pustit Leotar, nego ce ih Leotar zasluzeno pobijediti. Veoma je dobra ekipa Leotar u sta ces se i sam uvjerit

Treba razmišljati i o slijedećoj sezoni,bolje da ispadne Vogošća(jug) i Leotar(rs),nego Gračanica ili Konjuh(sjever),jer se valja ekspresno vratiti u ligu...tako da i na to morate razmišljati...CEVAPI je napisao/la:E sad si nas podcijenio sa 2 milljeBROJ1 je napisao/la:Dadnes maglaju 2000 km i svaki igrac dobije ako pobijedi 200 koji igraju, rezerve nesto site pa da vidis kako se pobjedjuje....letis na terenu, lova pred ocima, samo je pokazi i ideeeeeeeees ko mig...letisgradacac10 je napisao/la:Nece jarane Maglaj pustit Leotar, nego ce ih Leotar zasluzeno pobijediti. Veoma je dobra ekipa Leotar u sta ces se i sam uvjerit![]()
!!! Ništa,ko od te dvije ekipe više ponudi bit će po njegovom! Leotar će ponuditi sigurno,a i Vogošća je previše uložila da bi sad ispala radi jedne tekme! Ne znam kako će biti,al nas boli k.... mi smo svejedno ispali,a treba i vratiti nešto od uloženih para!
![]()
![]()

E sad si nas podcijenio sa 2 millje
!!! Ništa,ko od te dvije ekipe više ponudi bit će po njegovom! Leotar će ponuditi sigurno,a i Vogošća je previše uložila da bi sad ispala radi jedne tekme! Ne znam kako će biti,al nas boli k.... mi smo svejedno ispali,a treba i vratiti nešto od uloženih para!
[/quote]
Treba razmišljati i o slijedećoj sezoni,bolje da ispadne Vogošća(jug) i Leotar(rs),nego Gračanica ili Konjuh(sjever),jer se valja ekspresno vratiti u ligu...tako da i na to morate razmišljati...
[/quote]
Ma jarane nema šanse da ostanu i Leotar i Vogošća! Dakle,s te strane nama je svejedno... Tu će na kraju raditi ona stara "plati pa se klati"!!

Treba razmišljati i o slijedećoj sezoni,bolje da ispadne Vogošća(jug) i Leotar(rs),nego Gračanica ili Konjuh(sjever),jer se valja ekspresno vratiti u ligu...tako da i na to morate razmišljati...

Ma jarane nema šanse da ostanu i Leotar i Vogošća! Dakle,s te strane nama je svejedno... Tu će na kraju raditi ona stara "plati pa se klati"!!

Štaćemo sa utakmicom Vogošća Goražde.......
Koje kolo se to igra?kaca je napisao/la:Štaćemo sa utakmicom Vogošća Goražde.......
23. kolo --24.03.2012. u Vogošći... ufff...CEVAPI je napisao/la:Koje kolo se to igra?kaca je napisao/la:Štaćemo sa utakmicom Vogošća Goražde.......
Biće svašta inama i vama treba 

RK KONJUH - RK VOGOŠĆA 26:20
Sve rijeseno...tri koje ispadaju se vec znaju...lifebook je napisao/la:RK KONJUH - RK VOGOŠĆA 26:20
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.