K1=kickbox,muay thai international
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: K1=kickbox,muay thai international
Po meni ko je gledo najbolja borba veceri
[youtube][/youtube]
Evo i CRO COPA
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Evo i CRO COPA
[youtube][/youtube]
razocarali su me skoro svi osim ghite... posebno mirko pa lik sad ni u k1 ne baca nozne udarce isto ko da ce ga rusiti neko.. mislim da bi najbolje bilo da mu je ovo zadnja borba u karijeri jer nema on vise ono samopouzdanje i zelju za dokazivanjem kao nekada...
You are someone else I am still right here
Gledao sam jedan intervju prije ove borbe i tu je rekao da se pripremao kao nikada jer je ranije imao ozljede koje su ga vukle po 3 mjeseca. Srljati protiv protivnika kao Sefo je glupo i moze te dovesti do KO pa se i on cuvao toga jer Sefo ima udarac desnicu masina prava. I ja sam vise ocekivao GHITA dokazao zasto je trenutno br 1 u k1 sportu mislim da je i Leschenko dobar borac iz myks gyma ali opet se vidjelo da se sa noznim tehnikama niko ne moze suprostavit GHITI.fera je napisao/la:razocarali su me skoro svi osim ghite... posebno mirko pa lik sad ni u k1 ne baca nozne udarce isto ko da ce ga rusiti neko.. mislim da bi najbolje bilo da mu je ovo zadnja borba u karijeri jer nema on vise ono samopouzdanje i zelju za dokazivanjem kao nekada...
Mislim da je Kemayo pokraden u partiji protiv Jurkovica od kojeg sam vise ocekivao ali se trosio u prve 2 ronde bezpotrebno steta sto se ona borba Brestovca onako brzo zavrsi.
ma druze lako je nalaziti izgovore posebno ako si mirko filipovicPolo je napisao/la:Gledao sam jedan intervju prije ove borbe i tu je rekao da se pripremao kao nikada jer je ranije imao ozljede koje su ga vukle po 3 mjeseca. Srljati protiv protivnika kao Sefo je glupo i moze te dovesti do KO pa se i on cuvao toga jer Sefo ima udarac desnicu masina prava. I ja sam vise ocekivao GHITA dokazao zasto je trenutno br 1 u k1 sportu mislim da je i Leschenko dobar borac iz myks gyma ali opet se vidjelo da se sa noznim tehnikama niko ne moze suprostavit GHITI.fera je napisao/la:razocarali su me skoro svi osim ghite... posebno mirko pa lik sad ni u k1 ne baca nozne udarce isto ko da ce ga rusiti neko.. mislim da bi najbolje bilo da mu je ovo zadnja borba u karijeri jer nema on vise ono samopouzdanje i zelju za dokazivanjem kao nekada...
Mislim da je Kemayo pokraden u partiji protiv Jurkovica od kojeg sam vise ocekivao ali se trosio u prve 2 ronde bezpotrebno steta sto se ona borba Brestovca onako brzo zavrsi.

jest da u zadnjih par godina dosta slabije pratim k1 al ovaj napredak rumuna je strasan ghita je vjerovatno najbolji u svijetu u ovom trenutku pa onda morosanu je tu isto mashina lik...
ja tek sad vidim da je kemayo porazen, gledao borbu i propustio proglasenje pobjednika al nisam ocekivao da jurkovic ima neke sanse tu... al hajd tako to obicno ide uvijek se malo poguraju domaci borci.
Ja nisam da kazem ljubitelj ili navijac cro copa ali cjenim ono sto je uradio respetkujem pogotovu uspjehe u prideu a onda i u k1.fera je napisao/la:ma druze lako je nalaziti izgovore posebno ako si mirko filipovicPolo je napisao/la:Gledao sam jedan intervju prije ove borbe i tu je rekao da se pripremao kao nikada jer je ranije imao ozljede koje su ga vukle po 3 mjeseca. Srljati protiv protivnika kao Sefo je glupo i moze te dovesti do KO pa se i on cuvao toga jer Sefo ima udarac desnicu masina prava. I ja sam vise ocekivao GHITA dokazao zasto je trenutno br 1 u k1 sportu mislim da je i Leschenko dobar borac iz myks gyma ali opet se vidjelo da se sa noznim tehnikama niko ne moze suprostavit GHITI.fera je napisao/la:razocarali su me skoro svi osim ghite... posebno mirko pa lik sad ni u k1 ne baca nozne udarce isto ko da ce ga rusiti neko.. mislim da bi najbolje bilo da mu je ovo zadnja borba u karijeri jer nema on vise ono samopouzdanje i zelju za dokazivanjem kao nekada...
Mislim da je Kemayo pokraden u partiji protiv Jurkovica od kojeg sam vise ocekivao ali se trosio u prve 2 ronde bezpotrebno steta sto se ona borba Brestovca onako brzo zavrsi.po meni jos jedna razocaravajuca borba i to je to. sefo ima 41 godinu i u zadnjih 2-3 godine je vise u penziji nego aktivan borac, radi u xtreme couture kao trener pa je skoro svim tim borcima u ufc-u u uglu. postujem ja njih obojicu ali mirko danas ni psihicki ni fizicki nije ni sjena onog covjeka protiv koga su se ljudi zaista bojali uci u ring....
jest da u zadnjih par godina dosta slabije pratim k1 al ovaj napredak rumuna je strasan ghita je vjerovatno najbolji u svijetu u ovom trenutku pa onda morosanu je tu isto mashina lik...
ja tek sad vidim da je kemayo porazen, gledao borbu i propustio proglasenje pobjednika al nisam ocekivao da jurkovic ima neke sanse tu... al hajd tako to obicno ide uvijek se malo poguraju domaci borci.
Godine cine svoje i on ne moze biti ono sto je bio u k1 sportu ali sigurno ce ovako raditi neke revijalne dobro placene meceve, trenutno je showtime najjaca organizacija u K1 sportu sada svi smo svjedoci da se prica i vidjeli smo da je u planu da se vrati stari K1 WGP naravno ako to bude istinito oni ce okupiti najjace borce i imati najbolje turnire.
Jurkovic po meni nije trebao pobjedit ali uvijek ima guranja za domaceg borca, slozio bi se da je Ghita sad trenutno jedan od najaci aktivni ali i Schilt se vraca i ako nisam njegov ljubitelj sa njim bi mu bilo tesko izgubio je jednom do sada ali ima vremena onda i Zimmerman je tu i ako je izgubio od Ghite na WGP k1 2010 ali je dobar borac kao i Saki koji je isto u vrhu.
Ima vise aktivni stariji mozda boraca Le Banera, onda Peter Arts koji je osvajao wgp 3x ali je najavio povlacenje zadnja borba ce biti u Junu protiv Sponga koji je isto u vrhu samom pretezno Holandjani dominiraju, sta da kazem za Mouruschana dobar borac sigurno ali je mali rastom tako nije jos bio imo priliku boriti se protiv neki vecih od sebe boraca i oni koji imaju iskustva borio se i protiv Leke ali Stefan Leko vise nije onaj stari nego je na izmaku karijere i radi meceve iskljucivo zbog novca. Samo Rumuni zasigurno napreduju i imaju svoj superkombat na celu sa Irminiojom on je organizator i prave sve jace i jace turnire svoje ove godine bio je prvi u PG a bit ce ih i jos 5 ove godine tako da sigurno je i interesovanje vece u Rumuniji.
Zao mi je sto se takve stvari slabo desavaju u regionu i kod nas da se taj sport malo promovise ali bit ce prilika.
ghita se bori protiv slowinskog u narednoj borbi ja mislim. mene interesuje povratak remy bonjaskya... kazu da su mu nudili ghitu za povratak al da remy nije htio protiv njega da radi nakon pauze. od tih malo starijih on i aerts su mi najdrazi shildta nisam nikad volio al covjek za onu visinu ima odlicne kretnje i brzinu.
od ovih manjih boraca kyshenko mi je bio dobar pravo ne znam sta je sada sa njim jel napredovao jos...
evo jedan tekst koji me iznenadio a bas sam se pitao sta je sa ovim covjekom...
Najpoznatiji tajlandski borac Buakaw napokon je progovorio o svojim problemima s Por Pramuk Gymom.
29-ogodišnjak je nestao iz svog kampa prije par tjedana, a jučer se pojavio na tajlandskoj televiziji i dao intervju u kojem govori o zlostavljanju koje je trpio u Por Pramuk dvorani.
Dvostruki K-1 World Max prvak u šokantnom je razgovoru otkrio da se želio povući 2009., ali mu Por Pramuk nije dozvolio. Na Tajlandu dvorane odgajaju borce od rane mladosti i ovakvi slučajevi nisu česti, jer većina boraca s ponosom predstavlja dvoranu koja se brine o njima i nakon što završe karijeru.
No, Buakaw je, u principu, u vlasništvu Por Pramuk Gyma i mnogi mladi tajlandski borci se doslovno kupuju.
U videu koji možete vidjeti ispod teksta, iako nema prijevoda, vidi se da je Buakaw uplašen. Rekao je da se želio povući 2009., malo izlaziti i uživati u životu, ali mu Por Pramuk nije dopustio. Dodao je da su mu radili probleme i prisilili ga da trenira još više i da prihvaća sve što mu se nametne.
Tijekom intervjua insinuirano je de su Buakawu prijetili, a on iako je globalna zvijezda, živio je u dvorani u sobi s još dvojicom boraca.
Na pitanja o novcu Buakaw je izbjegavao odgovore, umjesto toga govorio je da se cijelo ovo vrijeme borio s ozljedama.
Poznato je da Por Pramuk uzima ogroman dio Buakawove zarade, a najpoznatija je glasina da je od nagrade za osvajanje K-1 World Maxa od milijun yena ( oko 12 tisuća dolara) dobio samo 200 dolara.
Buakaw je izjavio da planira napraviti pauzu i odmoriti se od svega.
Evo dijela intervjua. S Buakawom je bio njegov trener Saichol Tamarong:
“Želio bih se ispričati svojim navijačima i Tajlanđanima koji me slijede i podržavaju. Zahvaljujem se starijem Pramuku zato što je oduvijek pazio na mene. Nestao sam zbog psihičkih problema koje imam od 2009.”
- Jeste li bili zlostavljani?
“Jesam, pogotovo otkako su promijenili šefa Por Pramuk kampa.
- Novi vođa je Gum Nun Uh?
“Da. U posljednje dvije-tri godine stalno se javljaju isti problemi i odlučio sam napustiti Por Pramuk kamp bez riječi. Trening je u redu, ali povrijedili su mi dušu vrijeđajući me. Bio sam pošten i vrijedan, a oni su mi stalno govorili: siti smo te, stalno radiš nevolje, beskoristan si. To je trajalo godinama.”
- Gdje ste bili ovo vrijeme?
“Živio sam na mjestu na kojem me nitko ne može pronaći i osjećao sam se sjajno”.
- Vaš trener Saichol također je otišao?
“Da. Otišli smo skupa.”
- Jeste sigurni da vas nitko nije vidio?
“Da. Nikad ne napuštam kuću. Boravim samo u sobi.”
- Razmišljali ste o povlačenju 2009. Je li to i dalje vaš plan?
“Patio sam i želio sam se povući. Sada ne razmišljam o završetku karijere. Želim se samo pobrinuti za sebe i oporaviti mentalno i fizički. Nemam planove za ništa drugo.”
- Želite li i dalje biti Buakaw Por Pramuk?
“U dubini srca želim biti Buakaw Por Pramuk i obaviti svoju dužnost, ali bio sam pod stresom i potreban mi je oporavak. Mislim da se neću vraćati tamo. Više od svega želim se pobrinuti za sebe.”
od ovih manjih boraca kyshenko mi je bio dobar pravo ne znam sta je sada sa njim jel napredovao jos...
evo jedan tekst koji me iznenadio a bas sam se pitao sta je sa ovim covjekom...
Najpoznatiji tajlandski borac Buakaw napokon je progovorio o svojim problemima s Por Pramuk Gymom.
29-ogodišnjak je nestao iz svog kampa prije par tjedana, a jučer se pojavio na tajlandskoj televiziji i dao intervju u kojem govori o zlostavljanju koje je trpio u Por Pramuk dvorani.
Dvostruki K-1 World Max prvak u šokantnom je razgovoru otkrio da se želio povući 2009., ali mu Por Pramuk nije dozvolio. Na Tajlandu dvorane odgajaju borce od rane mladosti i ovakvi slučajevi nisu česti, jer većina boraca s ponosom predstavlja dvoranu koja se brine o njima i nakon što završe karijeru.
No, Buakaw je, u principu, u vlasništvu Por Pramuk Gyma i mnogi mladi tajlandski borci se doslovno kupuju.
U videu koji možete vidjeti ispod teksta, iako nema prijevoda, vidi se da je Buakaw uplašen. Rekao je da se želio povući 2009., malo izlaziti i uživati u životu, ali mu Por Pramuk nije dopustio. Dodao je da su mu radili probleme i prisilili ga da trenira još više i da prihvaća sve što mu se nametne.
Tijekom intervjua insinuirano je de su Buakawu prijetili, a on iako je globalna zvijezda, živio je u dvorani u sobi s još dvojicom boraca.
Na pitanja o novcu Buakaw je izbjegavao odgovore, umjesto toga govorio je da se cijelo ovo vrijeme borio s ozljedama.
Poznato je da Por Pramuk uzima ogroman dio Buakawove zarade, a najpoznatija je glasina da je od nagrade za osvajanje K-1 World Maxa od milijun yena ( oko 12 tisuća dolara) dobio samo 200 dolara.
Buakaw je izjavio da planira napraviti pauzu i odmoriti se od svega.
Evo dijela intervjua. S Buakawom je bio njegov trener Saichol Tamarong:
“Želio bih se ispričati svojim navijačima i Tajlanđanima koji me slijede i podržavaju. Zahvaljujem se starijem Pramuku zato što je oduvijek pazio na mene. Nestao sam zbog psihičkih problema koje imam od 2009.”
- Jeste li bili zlostavljani?
“Jesam, pogotovo otkako su promijenili šefa Por Pramuk kampa.
- Novi vođa je Gum Nun Uh?
“Da. U posljednje dvije-tri godine stalno se javljaju isti problemi i odlučio sam napustiti Por Pramuk kamp bez riječi. Trening je u redu, ali povrijedili su mi dušu vrijeđajući me. Bio sam pošten i vrijedan, a oni su mi stalno govorili: siti smo te, stalno radiš nevolje, beskoristan si. To je trajalo godinama.”
- Gdje ste bili ovo vrijeme?
“Živio sam na mjestu na kojem me nitko ne može pronaći i osjećao sam se sjajno”.
- Vaš trener Saichol također je otišao?
“Da. Otišli smo skupa.”
- Jeste sigurni da vas nitko nije vidio?
“Da. Nikad ne napuštam kuću. Boravim samo u sobi.”
- Razmišljali ste o povlačenju 2009. Je li to i dalje vaš plan?
“Patio sam i želio sam se povući. Sada ne razmišljam o završetku karijere. Želim se samo pobrinuti za sebe i oporaviti mentalno i fizički. Nemam planove za ništa drugo.”
- Želite li i dalje biti Buakaw Por Pramuk?
“U dubini srca želim biti Buakaw Por Pramuk i obaviti svoju dužnost, ali bio sam pod stresom i potreban mi je oporavak. Mislim da se neću vraćati tamo. Više od svega želim se pobrinuti za sebe.”
Ovo u vezi Ghite 12 Maja mu je protivnik u Belgiji Sebasitiaan van thielen nije neka klasa a sjecamo se da je izgubio od Redzovica u Sarajevu za pojas prije 2 god. Sta sada da kazem za Remya jedan od najbolji boraca u k1 sportu ikad ali je poznato da je imao 3 operacije ociju i da mu je jedno oko nije najbolje iz tog razloga se i povukao ovo su sada samo malo po meni bludoze i price citao sam i ja na Holandskom portalu ali jos nije on nista potvrdio dali ce se vratit ili ne.
Sve je danas moguce za lovu mozda ono da uradi neki revijalni mec ali aktivno da se vrati u k1 ne vidim ga ali volio bi naravno.
Ghita ima i 30 juna borbu ali isto protivnik je slabiji dosta od njega ukoliko se organizuje k1 wgp onda cemo tek vidjeti ozbiljnije protivnike protiv Ghite ovako jos je daleko jer su interesi neki isto u pitanju Golden Glory svoje borce stiti naprimjer i pravi svoje turnire kako bi bio konkurencija SHOWTIME koji je trenutno u Evropi najjaci i ako SUPERKOMBAT se siri i pravi dobre priredbe.
Sve je danas moguce za lovu mozda ono da uradi neki revijalni mec ali aktivno da se vrati u k1 ne vidim ga ali volio bi naravno.
Ghita ima i 30 juna borbu ali isto protivnik je slabiji dosta od njega ukoliko se organizuje k1 wgp onda cemo tek vidjeti ozbiljnije protivnike protiv Ghite ovako jos je daleko jer su interesi neki isto u pitanju Golden Glory svoje borce stiti naprimjer i pravi svoje turnire kako bi bio konkurencija SHOWTIME koji je trenutno u Evropi najjaci i ako SUPERKOMBAT se siri i pravi dobre priredbe.
Buakaw takav ratnik i legenda a tako se prema njemu ponašali...
Ne mogu vjerovati jbt, pa nije cukica obični

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Zalosno ali svega danas ima samo je novcani interes u svakom sportu nazalost taj faktor do cega sve puca ili ode nekom drugom stranom za mnoge velikane.ramiral je napisao/la:Buakaw takav ratnik i legenda a tako se prema njemu ponašali...![]()
![]()
Evo malo Ghite iz prosle ove i pred prosle godine par isjecaka zanimljivi
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ma bas prelose covjek je nacionalni heroj prakticno a zivio ko najveca bijeda...ramiral je napisao/la:Buakaw takav ratnik i legenda a tako se prema njemu ponašali...![]()
![]()
drago mi je sto su napokon ove borilacke teme malo zivnule

Jedna od boljih borbi sa final fighta
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
PETER AERTS IPAK NE IDE U MIROVINU
Drvosječa ostaje u igri
Teško je reći kad je kraj, Peter Aerts je potpisao ugovor na više borbi s Glory Sports Internationalom...
Aerts je navodno prije nekoliko dana potpisao ugovor na više borbi s Glory Sports Internationalom što njegovu borbu s Tyroneom Spongom više ne karakterizira kao posljednju u njegovoj bogatoj kickboxing karijeri.
Aerts je navodno bio i u igri za K-1 o kojem svi pričaju, ali novinar Fighters Onlyja ima drugačije informacije po pitanju nizozemskog drvosječe.
Prema pisanju O'Regana, izvor blizak Aertsovom kampu je rekao da je i Aertsu ponuđeno 50% bonusa kao i Its Showtimeovim borcima koji su potpisali ugovor s K-1 Global Holdingsom, ali je ipak izabrao Golden Glory.
Nizozemac je poznat po svojim jakim high kickovima, zbog čega je i dobio naziv Nizozemski Drvoslječa. Smatra se jednim od najboljih kickboksača ikada. Muay Thai je počeo trenirati s 14 godina, a prvu titulu je osvojio sa 19 godina, 1990. International Kickboxing Federation. U svojoj bogatoj karijeri imao je preko 130 borbi u kickboxingu a napravio je i izlet u mješovite borilačke vještine.
Drvosječa ostaje u igri
Teško je reći kad je kraj, Peter Aerts je potpisao ugovor na više borbi s Glory Sports Internationalom...
Aerts je navodno prije nekoliko dana potpisao ugovor na više borbi s Glory Sports Internationalom što njegovu borbu s Tyroneom Spongom više ne karakterizira kao posljednju u njegovoj bogatoj kickboxing karijeri.
Aerts je navodno bio i u igri za K-1 o kojem svi pričaju, ali novinar Fighters Onlyja ima drugačije informacije po pitanju nizozemskog drvosječe.
Prema pisanju O'Regana, izvor blizak Aertsovom kampu je rekao da je i Aertsu ponuđeno 50% bonusa kao i Its Showtimeovim borcima koji su potpisali ugovor s K-1 Global Holdingsom, ali je ipak izabrao Golden Glory.
Nizozemac je poznat po svojim jakim high kickovima, zbog čega je i dobio naziv Nizozemski Drvoslječa. Smatra se jednim od najboljih kickboksača ikada. Muay Thai je počeo trenirati s 14 godina, a prvu titulu je osvojio sa 19 godina, 1990. International Kickboxing Federation. U svojoj bogatoj karijeri imao je preko 130 borbi u kickboxingu a napravio je i izlet u mješovite borilačke vještine.
Zna li neko mozda hoce li se GOLDEN GLORY turnir ovaj u Moskvi prenosit negdje na TV-u?
prenosi fight channelPolo je napisao/la:Zna li neko mozda hoce li se GOLDEN GLORY turnir ovaj u Moskvi prenosit negdje na TV-u?
Evo rezultata mozda bi izvojio meni je najbolja borba bila Jurkovic Samedov ocekivano Erolova i Schiltova pobjeda.
GLORY WORLD SERIES REZULTATI
Jurković poražen u Moskvi
Sinoć se održao prvi od tri velika kickboxing turnira u režiji nizozemskog Golden Gloryja, Samedov porazio Jurkovića, Schilt slavio nad Guidonom...
Nažalost, loše vijesti stižu iz Moskve gdje je sinoć upisao nastup hrvatski borac Igor Jurković. Naime, Jurković je nakon tri runde borbe iz ringa izašao kao poraženi, bolji od njega je bio Zabit Samedov.
Semmy Schilt se uspješno vratio u kickboxing, u prvoj borbi nakon povratka pobjedio je Bricea Guidona, dok je Sergei Kharitonov slavio nad Markom Millerom.
MMA:
Murad Machaev def. Cesario di Domenico – Odluka (Jednoglasna)
Gasan Umalatov def. Anatoly Safronov – Poluga (Guillotine) R1
Ilir Latifi def. Denis Bogdanov - Poluga (Americana) R1
Ruslan Magomedov def. Ricco Rodriguez – Odluka (Jednoglasna)
Kickboxing:
Nieky Holzken def. David Kyria – Odluka (Jednoglasna)
Dzhabar Askerov def. Maksim Vorovski - Odluka (Podijeljena) EX.R
Jamal Ben Saddik def. Vitaly Oparin –TKO R1
Ali Cenik def. Sergej Maslobojev – Odluka (Jednoglasna)
Zabit Samedov def. Igor Jurkovic – Odluka (Jednoglasna)
Semmy Schilt def. Brice Guidon – Odluka (Jednoglasna)
Sergei Kharitonov def. Mark Miller - KO R1
Errol Zimmerman def. Jerome Le Banner - TKO R1
GLORY WORLD SERIES REZULTATI
Jurković poražen u Moskvi
Sinoć se održao prvi od tri velika kickboxing turnira u režiji nizozemskog Golden Gloryja, Samedov porazio Jurkovića, Schilt slavio nad Guidonom...
Nažalost, loše vijesti stižu iz Moskve gdje je sinoć upisao nastup hrvatski borac Igor Jurković. Naime, Jurković je nakon tri runde borbe iz ringa izašao kao poraženi, bolji od njega je bio Zabit Samedov.
Semmy Schilt se uspješno vratio u kickboxing, u prvoj borbi nakon povratka pobjedio je Bricea Guidona, dok je Sergei Kharitonov slavio nad Markom Millerom.
MMA:
Murad Machaev def. Cesario di Domenico – Odluka (Jednoglasna)
Gasan Umalatov def. Anatoly Safronov – Poluga (Guillotine) R1
Ilir Latifi def. Denis Bogdanov - Poluga (Americana) R1
Ruslan Magomedov def. Ricco Rodriguez – Odluka (Jednoglasna)
Kickboxing:
Nieky Holzken def. David Kyria – Odluka (Jednoglasna)
Dzhabar Askerov def. Maksim Vorovski - Odluka (Podijeljena) EX.R
Jamal Ben Saddik def. Vitaly Oparin –TKO R1
Ali Cenik def. Sergej Maslobojev – Odluka (Jednoglasna)
Zabit Samedov def. Igor Jurkovic – Odluka (Jednoglasna)
Semmy Schilt def. Brice Guidon – Odluka (Jednoglasna)
Sergei Kharitonov def. Mark Miller - KO R1
Errol Zimmerman def. Jerome Le Banner - TKO R1
BADR HARI KOMENTIRA BORBU SA SAKIJEM
Osjećao sam se odlično
Bivši K-1 borac Badr Hari svoj put nastavlja u boksu, a u zadnjem intervjuu se osvrnuo na meč s Gokhanom Sakijem...
28. siječnja Badr Hari je nastupio na Its Showtimeovoj priredbi protiv jednog od ponajboljih kickboksača, turskog borca Gokhana Sakija. Hari je nakon borbe dao intervju u kojem je rekao da je pobjeda bila prilčno lagana ali je ipak iza cijele borbe postojala studija.
Hari je također rekao da je Gokhan Saki vrlo dobar borac, misli da je jedan od najboljih boraca današnjice ali Hari je bio u formi i bio je fokusiran.
Unio je cijelog sebe u borbu, i želio se pokazati u najboljem svjetlu.
„To je tvoja zadnja borba i želiš napustiti sport u velikom stilu, i to se dogodilo. Probudio sam se ujutro i osjećao sam da su mi se sve kockice posložile.“ – rekao je Hari.
[youtube][/youtube]
Osjećao sam se odlično
Bivši K-1 borac Badr Hari svoj put nastavlja u boksu, a u zadnjem intervjuu se osvrnuo na meč s Gokhanom Sakijem...
28. siječnja Badr Hari je nastupio na Its Showtimeovoj priredbi protiv jednog od ponajboljih kickboksača, turskog borca Gokhana Sakija. Hari je nakon borbe dao intervju u kojem je rekao da je pobjeda bila prilčno lagana ali je ipak iza cijele borbe postojala studija.
Hari je također rekao da je Gokhan Saki vrlo dobar borac, misli da je jedan od najboljih boraca današnjice ali Hari je bio u formi i bio je fokusiran.
Unio je cijelog sebe u borbu, i želio se pokazati u najboljem svjetlu.
„To je tvoja zadnja borba i želiš napustiti sport u velikom stilu, i to se dogodilo. Probudio sam se ujutro i osjećao sam da su mi se sve kockice posložile.“ – rekao je Hari.
[youtube][/youtube]
cro cop potpisao za k1
Prvi event u Spaniji vidjecemo ga dali sta moze napravit protiv aktuelne elite kickboxera.fera je napisao/la:cro cop potpisao za k1
Ima još hljeba u staroj kuki... 

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.