Od ove sezone u mlađim selekcijama reprezentacije BiH na spisku su i košarkaši Širokog, što je ranije bila prava rijetkost.
- Da se razumijemo, uvijek su košarkaši Širokog priželjkivali poziv u mlađe selekcije reprezentacije BiH, ali nažalost do sada nas niko nikad nije kontaktirao.
Nedavno smo imali kvalitetan sastanak sa Harunom Mahmutovićem, Nenadom Markovićem i Aleksandrom Petrovićem i nadam se da će od sada i košarkaši Širokog biti interesantni za bh. reprezentacije.
Do sada nas niko nikad nije obišao da vidi šta imamo u svom pogonu, ali se i to promijenilo.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Od ove sezone u mlađim selekcijama reprezentacije BiH na spisku su i košarkaši Širokog, što je ranije bila prava rijetkost.
- Da se razumijemo, uvijek su košarkaši Širokog priželjkivali poziv u mlađe selekcije reprezentacije BiH, ali nažalost do sada nas niko nikad nije kontaktirao.
Nedavno smo imali kvalitetan sastanak sa Harunom Mahmutovićem, Nenadom Markovićem i Aleksandrom Petrovićem i nadam se da će od sada i košarkaši Širokog biti interesantni za bh. reprezentacije.
Do sada nas niko nikad nije obišao da vidi šta imamo u svom pogonu, ali se i to promijenilo.
Znaci tek od marta 2012 igraci Sirokog su postali interesantni BH reprezentaciji ... hajd, bolje ikad nego nikad ...
- legenda reala
- Kontakt:
Baš neno#4 kako ti postade selektor ovo krenulo naprijed, mašala samo da se ne urekne 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Samo radimo, nema stajanja. Neki dan smo sredili jos jednog igraca iz Njemacke koji bi trebao da igra za nasu U - 16 repku. Doticnom igracu je uredno spremljen poziv i mail.legenda reala je napisao/la:Baš neno#4 kako ti postade selektor ovo krenulo naprijed, mašala samo da se ne urekne
Sto se tice odlaska delegacije KS BiH u Spaniji, i razgovora s dva Amera, mislim da ce se pokusati dogovoriti s Jacksonom. Ako se uspije, odlicno ce biti, ako ne, onda ostaje Henri.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
edinjo-bih
- Kontakt:
u spaniji (od novih igraca) moraju prioritet imeti KUZMIC-GACIC-DJEDOVIC i TODOROVIC!!
-
edinjo-bih
- Kontakt:
PS: @neno: care vidite sa onim momkom ("livnjak") sa foruma koji se je ponudio da vrati nasa dva velika talenta pod nasu zastavu da (ako jos niste) stupite u kontakt i ito aBd odradite 
thx!
thx!
- legenda reala
- Kontakt:
Samo radite, inače vas nemaneno#4 je napisao/la:Samo radimo, nema stajanja. Neki dan smo sredili jos jednog igraca iz Njemacke koji bi trebao da igra za nasu U - 16 repku. Doticnom igracu je uredno spremljen poziv i mail.legenda reala je napisao/la:Baš neno#4 kako ti postade selektor ovo krenulo naprijed, mašala samo da se ne urekne
Sto se tice odlaska delegacije KS BiH u Spaniji, i razgovora s dva Amera, mislim da ce se pokusati dogovoriti s Jacksonom. Ako se uspije, odlicno ce biti, ako ne, onda ostaje Henri.
Ima li još koji talentovani momak zanimljiv u inostranstvu, šta će biti od ovih mladih Španaca onog Amerikanca ???
Što se tiče razgovora sa Amerima ja bi ih uzeo, ali bi još ovaj ciklus dao šansu Henryu
Pa njih koristio od sljedećeg
Želim sav izvještaj na pp
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
"...Zavisno od igrača koje ćemo imati na krilnoj poziciji, morat ćemo odlučiti da li želimo zadržati Domercanta, ili se opredijeliti za američkog pleja. Postoji nekoliko igrača tog tipa koji igraju u Španiji i s kojima želimo razgovarati'', naglasio je selektor BiH."
- dio izjave,Ace Petrovica-
- dio izjave,Ace Petrovica-
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
-
Sunderland
- Kontakt:
Nije samo Jackson u opciji ima jos jedan a vrsice se preliminarni razgovori da se vidi kako "pusu" vjetrovi.
Sloboda je moja nacija
To smo i uradiliedinjo-bih je napisao/la:PS: @neno: care vidite sa onim momkom ("livnjak") sa foruma koji se je ponudio da vrati nasa dva velika talenta pod nasu zastavu da (ako jos niste) stupite u kontakt i ito aBd odradite
thx!
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Jackson je ipak puno bolja opcija nego drugi. Vidjet cemo na kraju sta ce da ispadne. Ali neupitno je da bi nam Aaron legao kao budali samar.Sunderland je napisao/la:Nije samo Jackson u opciji ima jos jedan a vrsice se preliminarni razgovori da se vidi kako "pusu" vjetrovi.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- legenda reala
- Kontakt:
Šta si ti uradio, kažem hoću objašnjenje na pp
Jel ovaj Sunderland=Target ???
Nekako mi slično pišu i po istim temama
-
Sunderland
- Kontakt:
Neno slazem se da je Jackson puno bolja opcija od ovoga drugog, ja navijam da on pristane. Ali eto vidjecemo sta ce biti.
Sloboda je moja nacija
Moze li ikako Caroll 
-
Sunderland
- Kontakt:
@Mello Carool ne moze jer je postao reprezentativac Azerbejdzana.
Sloboda je moja nacija
Kakav je sad onaj Mahalbašić što je trebao u Bosnu, znam da je pod ugovorom za Fenerom!' On bi mogao predstavljati sa Kuzmićem dobro rješenje za budućnost.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Sunderland
- Kontakt:
Rašid Malbašić ne može igrati za BiH i da hoće jer je nastupao za U 20 selekciju Austrije a čini mi se da je imao i jedan nastup za seniorsku repku u nekom prijateljskom ogledu.
Sloboda je moja nacija
Rasid na zalost nije uopste napredovao kako su ocjenjivali I raskinut je ugovor sa fenerom ali nurkic ima bolje predispozicije od njegaSunderland je napisao/la:Rašid Malbašić ne može igrati za BiH i da hoće jer je nastupao za U 20 selekciju Austrije a čini mi se da je imao i jedan nastup za seniorsku repku u nekom prijateljskom ogledu.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Male tajne velikih majstoralegenda reala je napisao/la:Šta si ti uradio, kažem hoću objašnjenje na pp![]()
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Jeste cool kad se shupate s ovim 'inside' informacijama ... mora da appujete s Harunom prije teravije ...Sunderland je napisao/la:Neno slazem se da je Jackson puno bolja opcija od ovoga drugog, ja navijam da on pristane. Ali eto vidjecemo sta ce biti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.