Manchester City FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
kad se vraćaju lescott i kompany?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Sve ispod 2,3:0 smatram neuspjehom.Po meni bolje da su ostali u Portugalu jer ce se sve veceras slomit na njima.Zivi bili pa vidjeli.*p!p!t@* je napisao/la:Nimla_RZ je napisao/la:Hart, Richards, Kolo, Savic, Kolarov, Pizarro, Yaya, Johnson, Balotelli, Silva, Aguero![]()
![]()
![]()
Maximalan ishod koji ova ekipa večeras može odnijeti jeste nekih jadnih 1:1.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Postoji velika mogucnost da obojica budu spremni vec za mec protiv Chelsea.Carlo je napisao/la:kad se vraćaju lescott i kompany?
Manchini NOGAAAA iz Citya...kakav gol Sportinga 
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Boga mi loše predosjećaš. 0-2 je, igra im je nikakva, a moraju dat' još tri gola.tevezito je napisao/la: Sve ispod 2,3:0 smatram neuspjehom.Po meni bolje da su ostali u Portugalu jer ce se sve veceras slomit na njima.Zivi bili pa vidjeli.
Čelik Zenica 1945
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Sad kad Dzeku udje i da hat trick 
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Bas mi je drago sto je Baloteli ovo skrivio, ali cisto sumnjam da ce ista Manicini poduzeti. Balo ima mjesto u 11.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
a jbt kako je ovo smijesna ekipa 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
*p!p!t@* je napisao/la:Nimla_RZ je napisao/la:Hart, Richards, Kolo, Savic, Kolarov, Pizarro, Yaya, Johnson, Balotelli, Silva, Aguero![]()
![]()
![]()
Očigledno sam ih precjenio.
Idemo Džeko 4 gola u drugom poluvremenu i City ide dalje
@tevezito ja bih se na tvom mjestu pokrio duplom dekom...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 15 mar 2012, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
@tevezito možda i pogodiš rezultat, al' kad se zamijeni domaćin i gost 
Čelik Zenica 1945
tamburaaaa

i nevidjeh ja nesto tu strasnu silu sto najavi
nek cuvaju ovih 0-2,jer se ovaj city pod vodstvom ovoga talijana doslovna raspada sad pred kraj sezone
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Nemoj Tevezito vise pogadjat,eto kad te fino molim!tevezito je napisao/la:Sve ispod 2,3:0 smatram neuspjehom.Po meni bolje da su ostali u Portugalu jer ce se sve veceras slomit na njima.Zivi bili pa vidjeli.*p!p!t@* je napisao/la:Nimla_RZ je napisao/la:Hart, Richards, Kolo, Savic, Kolarov, Pizarro, Yaya, Johnson, Balotelli, Silva, Aguero![]()
![]()
![]()
- rastafarian
- Kontakt:
Koji je tokmak onaj Mancini. Drago mi je da je upravo ovaj rezultat dok je Džeko na klupi. Da ga bar uvede pa prime još 2 gola, pa da kaže čovjek da je i on bio tu
a ovako sve kontam da bi možda bilo drugačije da igra od prve minute 
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
Yebo mu Mario sve od reda - Yebo ih Mancini i supacka taktika.... Idi Dzeko iz gov.na.
Nisu oni zasluzili dijamanta ni truna. Mrsssssssss Mancini u 3pm.
p.s. DZEKO IDI ......... NISU ONI NI SEKUNDE ZASLUZILI DA BUDES S NJIMA........

Nisu oni zasluzili dijamanta ni truna. Mrsssssssss Mancini u 3pm.
p.s. DZEKO IDI ......... NISU ONI NI SEKUNDE ZASLUZILI DA BUDES S NJIMA........
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Znaci sve karte su bacene na PL.Ovaj Mancini ili je veliki kockar ili je lud.Maj ce pokazati.
Pod deku bola...tevezito je napisao/la:Znaci sve karte su bacene na PL.Ovaj Mancini ili je veliki kockar ili je lud.Maj ce pokazati.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- Nail for Real
- Kontakt:
Gled'o sam City mozda 5-6 puta ove sezone i svaki put sam vidio istu dosadnu, bezidejnu igru koja se bazira na bljeskove individualaca.
Sto se mene tice, nek Mancini ostane dugo na klupi a ozbiljniji igraci nek pocnu traziti neki drugi angazman, u ovom cirkusu je nemoguce funkcionisati
.
Sto se mene tice, nek Mancini ostane dugo na klupi a ozbiljniji igraci nek pocnu traziti neki drugi angazman, u ovom cirkusu je nemoguce funkcionisati
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sa ovakvim sastavom igraju,a 2:0 lagano gube 
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 15 mar 2012, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Jbg, zao mi Sitija. Imao sam malu nadu da mogu osvojiti ovo takmicenje.
U Evropi se vidjelo da oni jos uvijek nisu velika ekipa. Skoro nikog nisu uspjeli nadigrati. Cak je i Porto bio mnogo bolji dok se nije raspao nakon glupo primljenog gola na Dragau.
Sporting je jednostavno bolja ekipa. Imaju sve ono sto Siti nema. Uigranost, hemija, timski duh,.. Trebat ce Sitiju jos neko vrijeme da se igraju i poprime mentalitet velikog kluba.
Vidi se da su zapali u krizu. Ne znam kako ce se to odraziti u nastavku sezone. Samo znam da ce sada biti burno u svlacionici. Treba neko pripaziti Mancinija da ne dobije maru
.
U Evropi se vidjelo da oni jos uvijek nisu velika ekipa. Skoro nikog nisu uspjeli nadigrati. Cak je i Porto bio mnogo bolji dok se nije raspao nakon glupo primljenog gola na Dragau.
Sporting je jednostavno bolja ekipa. Imaju sve ono sto Siti nema. Uigranost, hemija, timski duh,.. Trebat ce Sitiju jos neko vrijeme da se igraju i poprime mentalitet velikog kluba.
Vidi se da su zapali u krizu. Ne znam kako ce se to odraziti u nastavku sezone. Samo znam da ce sada biti burno u svlacionici. Treba neko pripaziti Mancinija da ne dobije maru
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.