Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ako siti veceas ispane, a vjerovatno hoce, i ako kojim slucajem mancini nebi osvojio EPL, bye bye Mancini 
i kad dodje drugi trener mislite da ce se nest promjenit? poerd ovih imena dzeko je najmanje izvikano,zvucno ime
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
auuu pa ljudi ovo je strasno na sta ovaj city lici tj.na sta im "igra" lici a imaju takva imena u ekipi.Mislim da svak sad vidi da je u cityu raspad sistema jer robertoo ne moze voditi ovakvu jednu ekipu.Sto se mene tice nek barem do kraja sezone ostane jer je on garancija da nikad slabiji UTD moze osvojiti EPL.busiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Od Mancinija za Mansurija.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Igra Citya je hahaha,katastrofa! zaista je Mancini najgluplji i najgori trener ne samo u Engleskoj nego i u Evropi! sa onakvom ekipom ne imati maltene niti jednu sansu sa jedno poluvrijeme,dovoljno govori... pa jedan ili dva igraca citya kosta kao citava ekipa Sportinga,a kad gledas utakmicu pomislio bi da je obratno! Sporting igra tako jednostavno i u sred Mancestera za jendo poluvrijeme demoliraju City,mogli su voditi i 4:0 da su imali malo vise srece...
Mesi,pardon Baloteli,sta o njemu reci..uzasno je odigrao,kao i Aguero,Silva i ostale zvjezdice.... Mancini ce dobiti otkaz,ako ne poslje vecerasnjeg debakla onda poslije utakmice protiv Chelsea ukoliko ih City ne pobjedi,a onda ce profitirati Dzeko,jer ako dodje iole kvalitetan trener,on ce od ovih igraca i od ove ekipe napraviti cudo! koliko mi je god zao sto Dzeko nece osvojiti EL,toliko mi je drago zbog Mancinija!
Mesi,pardon Baloteli,sta o njemu reci..uzasno je odigrao,kao i Aguero,Silva i ostale zvjezdice.... Mancini ce dobiti otkaz,ako ne poslje vecerasnjeg debakla onda poslije utakmice protiv Chelsea ukoliko ih City ne pobjedi,a onda ce profitirati Dzeko,jer ako dodje iole kvalitetan trener,on ce od ovih igraca i od ove ekipe napraviti cudo! koliko mi je god zao sto Dzeko nece osvojiti EL,toliko mi je drago zbog Mancinija!
izvjesni Šeik,koji se razumije u fudbal ko ti i ja u camile i u zivot beduina...bhfanatic14 je napisao/la:bravo zabaru hajmo kupi stvari i naberi...ja neznam ko je tebe doveo da vodis ovakvu ekipu i igrace...haj ti nazad u italiju i tam igraj ovaj tvoj dobitni sistem...
to sam i ja primjetio al ne mogu da vjerujem, al nije teško povjerovati kada ovako igraju, ovakva ekipa jednostavno se zna ko je krivTHC je napisao/la:Šta je navijačima city-a kad njihovi puleni su sa loptom zvižduci, čim izgube loptu aplauz ide
Džeko ako te bude ubacivao, molim te odbij ući u igru, molim te!
Kako igra Dzeko 
ako zbog jednog igrača ispadneš iz Lige Evrope, Bali dobio crveni protiv Dinama K. prošle godine, svaki poslovno sposoban čovjek koji nema pojma o fudbalu istog igrača neće sljedeće godine staviti u igru u odlučujućoj utakmici
mislim da nije potrebno raspravljati o Mancijijevim trenerskim NEkvalitetima, jer treba prije svega o njegovoj sposobnosti za rasuđivanje
mislim da nije potrebno raspravljati o Mancijijevim trenerskim NEkvalitetima, jer treba prije svega o njegovoj sposobnosti za rasuđivanje
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
to ste vi nesto pobrkali. navijaci citija sute, jedino se cuju portugalci, jeste vidili da ih ima poprilicno iza jednog gola.aldin-8 je napisao/la:to sam i ja primjetio al ne mogu da vjerujem, al nije teško povjerovati kada ovako igraju, ovakva ekipa jednostavno se zna ko je krivTHC je napisao/la:Šta je navijačima city-a kad njihovi puleni su sa loptom zvižduci, čim izgube loptu aplauz ide
Džeko ako te bude ubacivao, molim te odbij ući u igru, molim te!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
hahahabosnas_ je napisao/la:izvjesni Šeik,koji se razumije u fudbal ko ti i ja u camile i u zivot beduina...bhfanatic14 je napisao/la:bravo zabaru hajmo kupi stvari i naberi...ja neznam ko je tebe doveo da vodis ovakvu ekipu i igrace...haj ti nazad u italiju i tam igraj ovaj tvoj dobitni sistem...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- ibrakadabra
- Kontakt:
ulaze Nasri i Milner
džeko u 83
džeko u 83
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Slično kao i Rahimić u CSKA.sedra je napisao/la:Kako igra Dzeko
Dzeko igra Yo-Yo na klupi i za sad mu dobro idesedra je napisao/la:Kako igra Dzeko
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
sedra je napisao/la:Kako igra Dzeko
ocajan lopte uopste ne dolaze do dzeke kao da nije na terenu
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma nek' ne ulazi, ovo će na kraju završiti katastrofalno. Ne gledam uopće tekmu, ne moram. Ubiće ih, ko da gledam, s 2 kontre još i to je to.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
De jong,hahhaha
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ulazi de Jong, sad ce city preokrenuti rezultat

Trenutno korisnika/ca: dedo26, DjaniTarik, Google [Bot], hansbosna, Mostarska, SilaMoc1946, Zglavkar i 55 gostiju.