L-Train je napisao/la:Odigrao je izuzetnu utakmicu protiv Besiktasa,a danas ne znam kako je igrao.Inace mislim da je on dovoljno dobar igrac da ostane u AtleticuJavierPortillo je napisao/la:Sta je sa onim invalidom Silvijom? Tamo pred pocetak sezone mi ce cinio kao potentan igrac, ali eto, otkako je regularna sezona pocela nije uvezao dvije utakmice.
Portillo misli na portugalca Silvia, igra na poziciji desnog bocnog ,ne Salvia na kojeg ti mislis
Sto se tice portugalca. Danas je otputovao za Porto ,gdje bi trebao operisati to koljeno koje ga muci vec jako dugo .
Trebao se operisati jos decembru, ali je odgodio tu operaciju misleci da ga koljeno nece vise handriti .
Bio se taman oporavio ,skupio par minuta protiv Lazia i Barce, zatim se opet povrijedio .
Na mene je licno ostavio jak utisak . Jos iz Brage sam ga dobro zapamtio, i tada se vidjelo o kakvom se dobrom igracu radi .Moderan bek-brz, sa dobrim centarsutom,cvrst i jak u odbrambenim zadacima .
Kako je samo vazno sljedece kolo za Atleti
Inace,tuttomercato pise de Atletico prati Etienne Capouea,(jos jedan igrac sredine terena
)189 cm , 80 kg . igra u Toulouseu .