Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la *p!p!t@* » 15 mar 2012, 22:47

Pa to je čovjek koji donosi prevagu na terenu ! 8-)

Hoćemo gol dijamanta ! :twisted:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 15 mar 2012, 22:54

Komentator : Balloteli takodjer nece igrati u revansu :roll:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 mar 2012, 22:59

Hart :shock: :shock: :shock:

TM OLOVO
Kontakt:

Post Postao/la TM OLOVO » 15 mar 2012, 23:00

Goalgetter je napisao/la:Hart :shock: :shock: :shock:
ooo pa dzeko sto ne uklizaa mogo si se proslaviittt............

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 15 mar 2012, 23:00

Goalgetter je napisao/la:Hart :shock: :shock: :shock:
Zamalo da uđe , koji bi to šou bio :mrgreen:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 mar 2012, 23:02

Svaka cast Edinu na onoj borbi ako ovako bude igrao niko ga nece istjerati iz prvih 11 !!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 15 mar 2012, 23:03

kimbo je napisao/la:Svaka cast Edinu na onoj borbi ako ovako bude igrao niko ga nece istjerati iz prvih 11 !!!!
Sem Mancinija

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 15 mar 2012, 23:04

nek su ispali.. da je kojim slučajem Džeko zabio samo bi sebi zacementirao mjesto na klupi, jer bi žabar ostao

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 15 mar 2012, 23:05

City je ulaskom Dzeke igrao kao preporodjen...sa 3 napadaca to je bila sasvim druga prica..City dominirao i postigao 3 gola,u drugom poluvremenu su odigrali bolje nego zadnjih 5 utakmica! pokazalo se kakve City ima igrace i da cim su igrali na rizik odmah je to bolje izgledalo,a ne kao sto inace igraju kukavicki.... Sporting odugovlacio,ono bas ciganski,ali razumljivo ipak... Dzeko se u zadnjoj sekundi mogao rposlaviti fakat,nakon odlicnog udarca glavom Harta,ali...bilo bi previse postici 4 gola..

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 15 mar 2012, 23:05

odlican Dzekson, to je bitno
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 15 mar 2012, 23:06

Džeko goni se iz ove rupčage. Ne vrijedi više čekati priliku od žabara.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 mar 2012, 23:08

Koja "infarkt" zavrsnica. Ulaskom Dzeke City se digao iz mrtvih i odmah su ozbiljno zaprijetili. Zatim postigli 3 gola (Dzeko asistencija) i onda na kraju zamalo da se Dzeko proslavi. Ne mogu vjerovati da ono nije ugurao u gol! Ako Mancini ostane trener opet ce ovo biti lose po Dzeku, Aguero i Balotelli su dali golove i opet ce igrati, a Dzekson ce opet na klupu. Vise sam volio da je ostalo 0-2 ili da je Dzeko zabio ovu sansu, ali sta je tu je. Pirova pobjeda Citya, protiv Celzija Dzeko opet klupa.

Sporting odlicno odigrao 3 poluvremena, dok su ovo zadnje se vise izlezavali, ali vidjao sam i gorih nacina da se protivnik ubije u pojam. Cestitke Sportingu na prolazu i volio bih vidjeti finale Sporting-Bilbao.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 15 mar 2012, 23:09

Kao sto sam i rekao...X ili pobjeda citya al bez prolaza dalje...
igra se totalno okrenula ulaskom dzeke!

jedno se pokazalo...a to je da mancini poooooooooooooojmaaaaaaa nemaaa!!!
dok je taktizirao nisu do gola mogli doci i kad su sve taktike pale u vodu i kad je bilo kakvo kombinovanje izgubilo smisao, city je nasao svoju igru i postigao 3 gola za 20min a malo je falilo i za prolaza...pogani portugalci su tacno znali kad se treba valjati da im se poremeti ritam i uznervozi dodatno....
samo se pitam otkud onolika snaga yayi i kolarovu...pretrcali su pola drzave jbt!

ako cucnu na chelseau mancini noga 100%

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 15 mar 2012, 23:14

el-fighter je napisao/la:Koja "infarkt" zavrsnica. Ulaskom Dzeke City se digao iz mrtvih i odmah su ozbiljno zaprijetili. Zatim postigli 3 gola (Dzeko asistencija) i onda na kraju zamalo da se Dzeko proslavi. Ne mogu vjerovati da ono nije ugurao u gol! Ako Mancini ostane trener opet ce ovo biti lose po Dzeku, Aguero i Balotelli su dali golove i opet ce igrati, a Dzekson ce opet na klupu. Vise sam volio da je ostalo 0-2 ili da je Dzeko zabio ovu sansu, ali sta je tu je. Pirova pobjeda Citya, protiv Celzija Dzeko opet klupa.

Sporting odlicno odigrao 3 poluvremena, dok su ovo zadnje se vise izlezavali, ali vidjao sam i gorih nacina da se protivnik ubije u pojam. Cestitke Sportingu na prolazu i volio bih vidjeti finale Sporting-Bilbao.
Džeko kad je god dao gol, završio je na klupi, tako da je svejedno. Izgubit ce oni i slijeecu utakmicu, pa ce papa Mancini i Balo

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 15 mar 2012, 23:21

Komentator na canal + kaze ulasgom Dzeke ,city igra s vise energije..

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 15 mar 2012, 23:21

Aguero je puno bolji u paru sa Dzekom nego Balotelijem! Balo veceras odigrao prilicno lose,dao gol iz penala i to je to! Mancini je pokvario utakmicu,startao je sa jako klupom formacijom,igrao previse oprezno,da u prvom poluvremenu nisu imali niti jednu sansu,a u drugom su ih imali bar 10... ako ne pobjede Chelsea neka zaborave na titulu,iako realno imaju puno bolju ekipu od Uniteda,ali oni imaju Fergusona..

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 15 mar 2012, 23:23

Džeko ulaskom preporodio City, međutim to je bilo nedovoljno da se preokrene tolika prednost Sportinga.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 15 mar 2012, 23:25

Sta je problem u Baloteliju ?

Ne gotivim ga, nit ga mrzim al' zar on u ''evropskim krugovima'' ne vazi za jednog od najboljih mladih napadaca ? Cisto sumljam da ce ga nogirati iz kluba sve da i otjeraju Mancinija.

Na kraju krajeva mislim da ce City uzeti prvenstvo, Mancini ostati bas kao i nas Dzeko.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 mar 2012, 23:30

Akhenaten je napisao/la:Sta je problem u Baloteliju ?

Ne gotivim ga, nit ga mrzim al' zar on u ''evropskim krugovima'' ne vazi za jednog od najboljih mladih napadaca ? Cisto sumljam da ce ga nogirati iz kluba sve da i otjeraju Mancinija.

Na kraju krajeva mislim da ce City uzeti prvenstvo, Mancini ostati bas kao i nas Dzeko.
Kao sto je selektor Italije rekao,ne mogu ja svaki tren strahovati da li ce Mario napraviti koju svoju glupost i tako sahraniti sanse za pobjedu i dobar rezultat.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 15 mar 2012, 23:38

Dobro to jeste rizik jer Mario je cudan, al' kad igra igra brate.
I ne mislim da ce ga nogirati samo zato sto ima lose ponasanje, jer cesto zabija i logicno bi bilo sacekati i vidjeti hoce li se njegovo ponasanje poboljsati. A mislim da hoce....

Nisam gledao cijelu tekmu, negdje od 70-te minute...a Dzeko je bio odlican, samo je jos gol falio. Mislim da City igra bolje sa tri napadaca, a taj Mancini uvijek nekako kukavicki pripremi ekipu u PL.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Sveti i 22 gosta.