Armenija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

miralem444
Kontakt:

Re: Armenija-BiH

Post Postao/la miralem444 » 03 sep 2009, 18:08

evo ljudi ciro kaze u napadu najvjerovatnije dzeko i ibisevic.tako je cironi
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 03 sep 2009, 18:09

miralem444 je napisao/la:evo ljudi ciro kaze u napadu najvjerovatnije dzeko i ibisevic.tako je cironi
jel to ti sjedis sa cirom

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 03 sep 2009, 18:11

miralem444 je napisao/la:evo ljudi ciro kaze u napadu najvjerovatnije dzeko i ibisevic.tako je cironi
pa normala...ubojice u napadu :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 03 sep 2009, 18:18

Principatus je napisao/la:Evo citam malo u njemackom fudbalskom, transfermarkt forumu, gdje skoro svaka zemlja/liga etc. ima svoj kutak, samo sto se mora pisati na njemackom. Dakle moze se i razumjeti sta Turci misle o utakmici sa nama. Sto je interesantno, thread je o Estoniji ali ipak mi dominiramo u temi. Pa da i vama malo prenesem od toga, isjecke iz razgovora.

Misljenja se razlikuju kao i ovdje, poneki napadaju na njihovog selektora Fatih Terima zbog igraca koje poziva. Rado poziva igrace koji nisu oporavljeni 100% i nada se da ce vec nekako igrati pod injekcijama itd. Mnogo racunaju kako bi moglo da bude ako pobjede sve jednu utakmicu, nadaju se da Bosna mozda kiksa vec protiv Armenije.

"Imam osjecaj da se Bosna sa tim pritiskom koji na njima lezi nece snaci, jer vecina vec sada misli da ce ovaj put uspjeti"

"Da podsjetim: igrali smo nerjeseno protiv Estonije i Belgije! A imamo dvje teske utakmice vani, Bosnu i Belgiju"

Jedni su optimisticni da se njihova repka moze drzati sa nama u Zenici, dok je pojedine strah Misketa i Dzeke pa i Ibisevica, reduciraju nasu ekipu jako na ove igrace (vjerovatno sto su Turci iz Njemacke pa najbolje poznaju Bundesligu) i potcjenjuju bar u tom pogledu nasu reprezentaciju. Ipak za pojedine od njih je Bosna u opasnoj formi, kao nikad do sada.

"Zadnja stanica ovih kvalifikacija za nas je u srijedu protiv Bosne."
"Estonija nebih trebala da bude Problem, ali Bosna... :-/ "
"Estonija nesmje da bude problem za nasih 11, ali od Bosne me je malo "strah". Dzeko, Misimovic, Ibisevic. :shock: "
"Covjece oni imaju 3 dobra igraca a mi se odmah u gace... Pa ako oni imaju 3 mi imamo 11."
" Zasto da ne pobjedimo protiv Bosne? Utakmica protiv Bosne je bitnija, ako pobjedimo sve ce biti ponovo otvoreno. Pa zar su oni bas tooooliko jaki, nepobjedljivi?
"Ljudi pa ne zaboravite nasu utakmicu protiv Ukraine, to je bilo super i to u Kiewu. Dok je Bosna izgubila protiv Irana, KOD KUCE! Nema Panike, uspjecemo."

Strah ih je isto utakmice Spanije kod nas, jer se boje da bih Spanci na kraju popustili, da ce igrati sa B ili C momcadi, posebno sto je njihov rekord pobjeda ionako izgubljen, i da bi ih mi mogli i poraziti.

"Ne vjerujem da ce mo biti 2. Izgubit ce mo protiv Bosne poene. Oni imaju jednu jaku ekipu. Uostalom ne vjerujem da ce izgubiti od Spanije."
"Ako uspijemo pobjediti Bosnu onda se moramo nadati da ce negdje drugdje izgubiti poene, jer ako ne izgube do Spanije, nece ni tu."
Ima li jos ovakvih komentara :mrgreen:
ako ti nije mrsko prevedi i postavi jos xD

VOLIM TE BOSNO
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 03 sep 2009, 18:24

Jel ovo onaj transfermarkt sa cijenama igraca. Ja nigdje ne vidim fourm, il se mora prvo registrovati

TokiVoki

Post Postao/la TokiVoki » 03 sep 2009, 18:41

rob je napisao/la:KARTE ZA UTAKMICU BIH-TURSKA 062/454-358
seljak...

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 03 sep 2009, 18:42

TokiVoki je napisao/la:
seljak...
ccccc posto je ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

TokiVoki

Post Postao/la TokiVoki » 03 sep 2009, 18:44

Bosnier je napisao/la:
TokiVoki je napisao/la:
seljak...
ccccc posto je ?
pojma nemam, jednostavno mi se gade ovakvi likovi...
Zadnja izmjena: TokiVoki, dana/u 03 sep 2009, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 sep 2009, 18:45

Super citati komentare od protivnika, a posebno od onih sto se plase? :D
Da Transfermarkt.de tu ima i forum, samo mrsko mi se sad tu prijaviti, ali ipak interesantno citati.

"Ko ne vjeruje u to da ce mo uspjeti, tu sumnjam u njegov nacionalni ponos. A ko vjeruje u uspjeh, tu sumnjam u njegov razum." :D

Umjesali su se neki nasi u thread, jer i tamo se u nasem BIH:Armenija thread samo pricao o Turskoj. Pa se malo bockaju.

"Ljudstvo, uspravnost i prijateljstvo je bitnije od pobjede ili poraza. Posebno mi Turci i Bosanci treba da se drzimo tih vrijednosti i da se ne provociramo i vrijedjamo oscjecaje drugih...nek taj ide dalje koji najvise zasluzuje."

"Bosna nece samo kiksati protiv Spanije nego i protiv Armenije ce uzeti "najvise" jednan poen. Imam to nekako u osjecaju. Uz to dolazi da ce mo u Bosni definitivno pobjediti, drugacije ja sebi to nemogu zamisliti.
Ipak su to dvje momcadi koje se razlikuju po kvalitetu i klasi. Bosna profitira "samo" od pojedinaca kao sto su Misimovic, Dzeko ili Pjanic (mislim da se tako pise).

Defanziva im je isto slaba, kada se poredi sa nasom, a i golman. Uz to dolazi da smo mi Turci iskusnije 4 puta vise od Bosne koji ce u pojedinim situacijama dobiti mehka koljena."

Ja volim ovaj zadnji komentar, kamo srece da tako misli citav stab turske reprezentacije. Mi kao "samo" profitiramo od pojedinaca kao sto su Dzeko, Ibisevic, Misimovic, Salihovic, Pjanic...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 03 sep 2009, 18:48

NAJJACI KOMENTAR

gustaf rochester
4:21 PM Sep 3, 2009

Damn they got good attacking players! If they had a better defense they would be unstoppable!

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 03 sep 2009, 18:52

Principatus je napisao/la:Super citati komentare od protivnika, a posebno od onih sto se plase? :D
Da Transfermarkt.de tu ima i forum, samo mrsko mi se sad tu prijaviti, ali ipak interesantno citati.

"Ko ne vjeruje u to da ce mo uspjeti, tu sumnjam u njegov nacionalni ponos. A ko vjeruje u uspjeh, tu sumnjam u njegov razum." :D

Umjesali su se neki nasi u thread, jer i tamo se u nasem BIH:Armenija thread samo pricao o Turskoj. Pa se malo bockaju.

"Ljudstvo, uspravnost i prijateljstvo je bitnije od pobjede ili poraza. Posebno mi Turci i Bosanci treba da se drzimo tih vrijednosti i da se ne provociramo i vrijedjamo oscjecaje drugih...nek taj ide dalje koji najvise zasluzuje."

"Bosna nece samo kiksati protiv Spanije nego i protiv Armenije ce uzeti "najvise" jednan poen. Imam to nekako u osjecaju. Uz to dolazi da ce mo u Bosni definitivno pobjediti, drugacije ja sebi to nemogu zamisliti.
Ipak su to dvje momcadi koje se razlikuju po kvalitetu i klasi. Bosna profitira "samo" od pojedinaca kao sto su Misimovic, Dzeko ili Pjanic (mislim da se tako pise).

Defanziva im je isto slaba, kada se poredi sa nasom, a i golman. Uz to dolazi da smo mi Turci iskusnije 4 puta vise od Bosne koji ce u pojedinim situacijama dobiti mehka koljena."

Ja volim ovaj zadnji komentar, kamo srece da tako misli citav stab turske reprezentacije. Mi kao "samo" profitiramo od pojedinaca kao sto su Dzeko, Ibisevic, Misimovic, Salihovic, Pjanic...
po ovom zadnjem komentaru vidite kako su turci gladni plasmana na sp...nas covjek napise prijateljstvo je bitnije od pobjede ili poraza...onda ovaj dragulj uze pametovati ko da je terimov savjetnik pa sve zna...ko da je turke briga za neko bratstvo i prijateljstvo...i sad vidite hocete li u zenici nositi njihovu zastavu...bolje je da njihovu himnu izvizdimo malo ih popljujemo pa da i oni vide gdje su..na bratskoj ili neprijateljskoj zemlji
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 03 sep 2009, 18:53

TokiVoki je napisao/la:
seljak...
covjek prodaje karte po istoj cjeni a tebi nevalja i kazes seljak

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 03 sep 2009, 18:56

Samo nek se oni uljuljkavaju fantazijama kako se oslanjamo samo na pojedince, a ustvari upravo je suprotno. Ona utakmica protiv Irana im je izgleda dala pravo pogrešnu sliku, jer vidim da dosta referiraju kako su oni razbili Ukraince, a mi zinuli od Irana. ABd poslije srijede će pjevušiti drugu melodiju. Samo da im stručni štab i igrači misle kao i navijači. :D
Za to bratstvo imam samo reći: u fudbalu nema nikakvog bratstva. Postojimo mi i postoje oni, trećeg nema. Prema tome; ili ćemo mi njih satrati ili oni nas. Kakvi su nam odnosi van fudbala je potpuno irelevantno.
Zadnja izmjena: revan, dana/u 03 sep 2009, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 03 sep 2009, 18:57

Posto su karte za Juznu ili sjevernu stranu u prodaji bile? :D

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 03 sep 2009, 18:57

randy_moss je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Super citati komentare od protivnika, a posebno od onih sto se plase? :D

po ovom zadnjem komentaru vidite kako su turci gladni plasmana na sp...nas covjek napise prijateljstvo je bitnije od pobjede ili poraza...onda ovaj dragulj uze pametovati ko da je terimov savjetnik pa sve zna...ko da je turke briga za neko bratstvo i prijateljstvo...i sad vidite hocete li u zenici nositi njihovu zastavu...bolje je da njihovu himnu izvizdimo malo ih popljujemo pa da i oni vide gdje su..na bratskoj ili neprijateljskoj zemlji
ONI NECE ZNATI GDJE SU KAD DODU U ZENICU...... izgubice se a to ce akoBogda edin da iskoristi

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 sep 2009, 19:00

nas covjek napise prijateljstvo je bitnije od pobjede ili poraza...
Izvinjavam se da nisam jasnije napisao, svi citati su od turaka, dakle i taj veoma dobar komentar o prijateljstvu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 03 sep 2009, 19:05

evo ga ljudi asmir begovic na gol protiv armenije...dzeko i ibisevic u napad....ma pojescemo ih
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 sep 2009, 19:07

Ma mogu Turci pričati šta hoće, ali kad dođu u Zenicu treba im vratiti za sve ono što su oni nama uradili tamo. Zviždanje himne, oduzimanje transparenata, tuča sve im treba vratiti. Volio bih vidjeti njihove izjave kad abd pobijedimo Armeniju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 03 sep 2009, 19:07

i protiv Armenije ce uzeti "najvise" jednan poen. Imam to nekako u osjecaju.
ovaj je najbolji :lol: samo zato sto ti to imas nekako u osjecaju to ce bit tako :lol: :lol:

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 03 sep 2009, 19:09

Principatus je napisao/la:
nas covjek napise prijateljstvo je bitnije od pobjede ili poraza...
Izvinjavam se da nisam jasnije napisao, svi citati su od turaka, dakle i taj veoma dobar komentar o prijateljstvu.
uredu ako je od njega...ali koliko njih napise ovako nesto? 1:100 ? ne kazem ja da cu mrziti turke kasnije...ali cinjenica je da su zaslijepljeni pobjedom i plasmanom na sp...sad im bratstvo nista ne znaci ne treba ni nama onda...realno da mi dobijemo armeniju i oni estoniju...onda ih sprzimo u zenici i nek se halale sa sp odemo na 7 bodova ne mogu nas stici pomocu filmskih trikova..
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.