RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 15 mar 2012, 23:42

Kuponi za Mostar su gotovi, od danas ih možete kupiti u KN RED ARMY MOSTAR.
Cijena 5 KM.
Anti Nakarada

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 15 mar 2012, 23:45

kakvi kuponi?

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 15 mar 2012, 23:46

Moze li dzaba ako imamo clanske :lol:
Support Velez, It's logical! ★

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 16 mar 2012, 00:02

Eagles_OldSchool je napisao/la:Zasto smo se odlucili na ovaj nacin:
najednostavniji, najbrzi i najsigurniji ... zasto paypal Nasa djeca: nosilac paypala je Davorka *******, zivi i radi u Londonu, pomaze Djeciji dom .... ovaj paypal ima humanitarni karakter i kao takav je registrovan, radi poreza (**** ga tako je na Zapadu) ...
razmilsjali smo da otvorimo nas paypal ali bi nam uzimali veliku proviziju (onda bolje da i tu proviziju damo za kupovinu autobusa) zato koristimo ovaj paypal (NE MORAMO PLACATI POREZ)

uskoro i u KLUBU NaVIJACA RED ARMY prodaja kupona (priznanica) ....

eto nadam se da je malo jasnije oko paypala ...dole ispod mozete naci nacin uplate ....

Za sve one koji svoje donacije zele uplatiti mogu to uciniti na paypal adresu:

[email protected]
sa naznakom Rodjenim za rodjendan

P.S.
S obzirom da je puno nejasnoca oko uplate preko paypala, ovim putem vas obavjestavamo sljedece:
Otvorite account, svoj account preko paypala, u zemlji u kojoj ste nalazite (ne znam je li moguce u Bosni i Hercegovni) i na jeziku zemlje u kojoj se nalazite .... Paypal je najbezbolnij (bez provizije) i najbrzi nacin uplate sredstava, pratite instrukcije i sackajte da vam paypal potvrdi vas account (mozda dan-dva) .... Sami cete napraviti svoj kode , kod uplate pratite instrukcije, sredstva se prebacuju ili kao partikulier ili poslovno (naravno vi ste partikulier) morate upissati iznos i e-mail koji smo vec stavili i ........ ne bi trebali biti problema.

Cijena 5 KM.
Anti Nakarada

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 16 mar 2012, 00:04

Rodjeni_BRato je napisao/la:kakvi kuponi?
Zasto smo se odlucili na ovaj nacin:
najednostavniji, najbrzi i najsigurniji ... zasto paypal Nasa djeca: nosilac paypala je Davorka *******, zivi i radi u Londonu, pomaze Djeciji dom .... ovaj paypal ima humanitarni karakter i kao takav je registrovan, radi poreza (**** ga tako je na Zapadu) ...
razmilsjali smo da otvorimo nas paypal ali bi nam uzimali veliku proviziju (onda bolje da i tu proviziju damo za kupovinu autobusa) zato koristimo ovaj paypal (NE MORAMO PLACATI POREZ)

uskoro i u KLUBU NaVIJACA RED ARMY prodaja kupona (priznanica) ....

eto nadam se da je malo jasnije oko paypala ...dole ispod mozete naci nacin uplate ....

Za sve one koji svoje donacije zele uplatiti mogu to uciniti na paypal adresu:

[email protected]
sa naznakom Rodjenim za rodjendan

P.S.
S obzirom da je puno nejasnoca oko uplate preko paypala, ovim putem vas obavjestavamo sljedece:
Otvorite account, svoj account preko paypala, u zemlji u kojoj ste nalazite (ne znam je li moguce u Bosni i Hercegovni) i na jeziku zemlje u kojoj se nalazite .... Paypal je najbezbolnij (bez provizije) i najbrzi nacin uplate sredstava, pratite instrukcije i sackajte da vam paypal potvrdi vas account (mozda dan-dva) .... Sami cete napraviti svoj kode , kod uplate pratite instrukcije, sredstva se prebacuju ili kao partikulier ili poslovno (naravno vi ste partikulier) morate upissati iznos i e-mail koji smo vec stavili i ........ ne bi trebali biti problema.

Cijena 5 KM.
Anti Nakarada

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 16 mar 2012, 01:42

Poštena cijena. Red bi bio da svako izdvoji tih 5 KM i da pomogne Velež. Za ovdašnji narod je malo puno dati 20 KM, ali izašlo se u susret što je sasvim korektno i napravili su se kuponi od 5 KM. E hajde, da i mi poguramo ovdje nešto.
Who dares, wins !

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 mar 2012, 06:14

NeToBoLa je napisao/la:Poštena cijena. Red bi bio da svako izdvoji tih 5 KM i da pomogne Velež. Za ovdašnji narod je malo puno dati 20 KM, ali izašlo se u susret što je sasvim korektno i napravili su se kuponi od 5 KM. E hajde, da i mi poguramo ovdje nešto.
Slazem se. Vecini je puno izdvojiti 20KM za kupone i ova cijena od 5KM je veoma dobro rjesenje. Svi kupimo bar po jedan, a ko moze kupi i vise.

Citam jucer da je Dzafic potpisao za Slobodu. Mislim da smo trebali reagovati u slucaju ovog igraca i vratiti ga u ekipu. Igrao je za nas i jedno vrijeme bio najbolji strijelac lige, a nama takav igrac upravo sada treba. Izgleda da je Varesanovic odlucio da u napadu konstantno igra Brkovic i mislim da je to sasvim OK. Mali ima potencijala i ovo mu je odlicna prilika da se dokaze.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 16 mar 2012, 08:06

vm22 je napisao/la:Treba za Sevku posebne golove napravit
Veličine olimpijskog bazena otprilike :D
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 mar 2012, 13:38

Borg je napisao/la:
vm22 je napisao/la:Treba za Sevku posebne golove napravit
Veličine olimpijskog bazena otprilike :D
Ma on bi i kineski zid promasio :D :D

Neka nama Sevke, dao je vazne golove, a valjda ce uskoro procepiti i poceti zabijati.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 16 mar 2012, 13:50

Na posudbu u Lokose da vidite kako ce proraditi :D

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 mar 2012, 15:00

Gledam na ovom rasporedu kola Premijer lige na ss.ba da ovo kolo idemo na gostovanje protiv Slavije, pa da onda dočekujemo Slaviju u Vrapčićima. :?

Ko nam ustvari gostuje tada ?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 16 mar 2012, 15:02

*p!p!t@* je napisao/la:Gledam na ovom rasporedu kola Premijer lige na ss.ba da ovo kolo idemo na gostovanje protiv Slavije, pa da onda dočekujemo Slaviju u Vrapčićima. :?

Sarajevo

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 mar 2012, 15:04

vm22 je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Gledam na ovom rasporedu kola Premijer lige na ss.ba da ovo kolo idemo na gostovanje protiv Slavije, pa da onda dočekujemo Slaviju u Vrapčićima. :?

Sarajevo
E Bgm valja se dobro potruditi i sve istjerati na tribinu protiv Sarajeva :D

A mislim da će ova ekipa biti pravi ispit za naše momke, još više jer se Sarajevo dolaskom Husejinovića pravo pojačalo...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 mar 2012, 15:11

*p!p!t@* je napisao/la:
vm22 je napisao/la:

Sarajevo
E Bgm valja se dobro potruditi i sve istjerati na tribinu protiv Sarajeva :D

A mislim da će ova ekipa biti pravi ispit za naše momke, još više jer se Sarajevo dolaskom Husejinovića pravo pojačalo...
ma kakav Husejinović, pa čovjek 2 godine nije igrao da valja, i još nešto Husnija Fazlić kaže, tako sam čitao da ga je on razočarao dok je bio u Werderu, kaže: čim je vidio novce, odmah je počeo padati u igri, tako nemojte se njega plašiti, samo se Boga bojite....

u nedjelju abd se očekuje nastavak serije dobrih igara, mada se plašim jer nam sudi onaj Valjić koji je bio suspendovan od strane saveza, valjda sada neće sebi dopustiti luksuz da zauvijek leti iz fudbala......

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 mar 2012, 15:20

Shvatam ja, većina ih je takvih brate...

Al' ti govorim Sarajevo k'o ekipa jedna je od jačih u ligi, plus ovo pojačanje, realno gledajući veći su nam ispit od Čelika...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 16 mar 2012, 16:52

Ovaj susret Rodjenih i Sarajeva ce direktno iz Vrapcica prenositi BH TV 1.

Iako se Slavija malo pojacala, ipak ne mislim da su nesto jaki.AkoRodjeni budu igrali hrabro i bez velikog respekta prema domacinu mogu najmanje bod donijeti kuci,ali...Slavija ako ne pobjedi siguran je kandidat za "druge lige",a posto im gori pod nogama moguce je sve.
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 mar 2012, 16:57

rodjak je napisao/la:Ovaj susret Rodjenih i Sarajeva ce direktno iz Vrapcica prenositi BH TV 1.

Iako se Slavija malo pojacala, ipak ne mislim da su nesto jaki.AkoRodjeni budu igrali hrabro i bez velikog respekta prema domacinu mogu najmanje bod donijeti kuci,ali...Slavija ako ne pobjedi siguran je kandidat za "druge lige",a posto im gori pod nogama moguce je sve.
FORZA VELEZ
Kao sto je neko vec rekao, Slavija ce do kraja sezone igrati sa svim sredstvima, igrat ce prljavo, samo da dodju do sto vise bodova. U prvom dijelu su osvojili samo 7, a u nastavku su odmah ubiljezili pobjedu u gostima i kod kuce ce svim silama ici na pobjedu. Varesanovic mora posebno pripremiti ekipu za ovu utakmicu, jer sigurno je da ce Slavija napasti, a nezz da li su dovoljni kvalitetni da nam zabiju gol. Ovo mi mirise na tipicnu nasu gostujucu pobjedu od 0-1.

FORZA VELEZ

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 16 mar 2012, 18:15

Kakva je situacija sa onom malo tribinom sto su je poceli praviti za gostujuce navijace???

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 16 mar 2012, 18:49

Zelim vam puno srece,da prodjete u Finale kupa,ovo morate iskoristiti ovo vam je jedinstvena prilika za Europu.Svim silama se potruditi da prodjete.Jel vi ako prodjete u FInale,90 posto vam je sigurna Europa,a i to bi vas diglo i vratilo na mjesto ,koje vam pripada.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 16 mar 2012, 19:16

Kakva je situacija sa onom malo tribinom sto su je poceli praviti za gostujuce navijace???

TRIBINA GOTOVA:-P

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.