Hajde Željo zabij gol
samo tebi pjevamo
Željo ti si šampion
pjeva cijeli stadion
Moderator/ica: GracanicaAA

imal i jedna druga pjesmica osim ove hajde onu ti dam ti da ti damnikad_izvini je napisao/la:Samo da se najavim, dolazimo
Hajde Željo zabij gol
samo tebi pjevamo
Željo ti si šampion
pjeva cijeli stadion
Pazi, meni se ova sviđa, jel, sto ljudi, sto ćudimrzim_ulizice je napisao/la:imal i jedna druga pjesmica osim ove hajde onu ti dam ti da ti damnikad_izvini je napisao/la:Samo da se najavim, dolazimo
Hajde Željo zabij gol
samo tebi pjevamo
Željo ti si šampion
pjeva cijeli stadion

ko je simpatizer sarajevaStole iz Bora je napisao/la:Simpatizeru Sarajeva smeta pjesma Zeljinih navijaca i to iskazuje na pdf-u o Travniku .. I Sigmund bi poklekao pred takvim slucajevima ..
Jedan, ne znas ga ti ..mrzim_ulizice je napisao/la:ko je simpatizer sarajevaStole iz Bora je napisao/la:Simpatizeru Sarajeva smeta pjesma Zeljinih navijaca i to iskazuje na pdf-u o Travniku .. I Sigmund bi poklekao pred takvim slucajevima ..
 Kljucna rijec je "simpatizer" koja se poo mnogo cemu razlikuje od "navijac" ..
 Kljucna rijec je "simpatizer" koja se poo mnogo cemu razlikuje od "navijac" ..  
hehehehehehheh ako mislis na mene grdno se varas od sarajva i zelje uvjek bi zelju prvo izabro ja sam malo stariji balavurdija simpatizira sarajevoStole iz Bora je napisao/la:Jedan, ne znas ga ti ..mrzim_ulizice je napisao/la:ko je simpatizer sarajevaStole iz Bora je napisao/la:Simpatizeru Sarajeva smeta pjesma Zeljinih navijaca i to iskazuje na pdf-u o Travniku .. I Sigmund bi poklekao pred takvim slucajevima ..Kljucna rijec je "simpatizer" koja se poo mnogo cemu razlikuje od "navijac" ..
E onda se duboko izvinjavam ..mrzim_ulizice je napisao/la:hehehehehehheh ako mislis na mene grdno se varas od sarajva i zelje uvjek bi zelju prvo izabro ja sam malo stariji balavurdija simpatizira sarajevoStole iz Bora je napisao/la:Jedan, ne znas ga ti ..Kljucna rijec je "simpatizer" koja se poo mnogo cemu razlikuje od "navijac" ..

ma nista bila je greska u koracimaStole iz Bora je napisao/la:E onda se duboko izvinjavam ..mrzim_ulizice je napisao/la:hehehehehehheh ako mislis na mene grdno se varas od sarajva i zelje uvjek bi zelju prvo izabro ja sam malo stariji balavurdija simpatizira sarajevoStole iz Bora je napisao/la:Jedan, ne znas ga ti ..Kljucna rijec je "simpatizer" koja se poo mnogo cemu razlikuje od "navijac" ..

komax je napisao/la:Hej ljudi moze li mi neko reci kakav je ovaj Fajic sto igra za Travnik.

ultras je napisao/la:Eh ovako u Travniku ima tribina odvojena za goste,uvjek su svi dobro dosli pa kako god odigrali.
Posebno bih pozdravio ove robove koji znaju kakav docek imaju uvjek i prijateljstvo sa
travnicanima.Hvala vam sto nam zelite drugu ligu al bogami kako je krenulo pored bilinog
ce prolaziti i na Pirotu dolaziti.Ovaj tm vi ste takodje uvjek toplo docekani na Piroti to vise nece biti
Hvala i vama, nece vam ni osim pomoci kada vam ga Fedja zabije u subotu.
wow koji docek..uvijek nam pola tima zavrsi na hitnoj i duze vremena budu povrjedjeni..samo se sjeti zadnje tekme kad je Zahirovic dobio crveni al koje li slucajnosti kamerman to nije snimio,,onda za kolko je ono minuta Sabic izaso s terena,,i kolko je ono jos bilo ludjackih faulovaultras je napisao/la:Eh ovako u Travniku ima tribina odvojena za goste,uvjek su svi dobro dosli pa kako god odigrali.
Posebno bih pozdravio ove robove koji znaju kakav docek imaju uvjek i prijateljstvo sa
travnicanima.Hvala vam sto nam zelite drugu ligu al bogami kako je krenulo pored bilinog
ce prolaziti i na Pirotu dolaziti.Ovaj tm vi ste takodje uvjek toplo docekani na Piroti to vise nece biti

ja neznam koji je robijas reko da vas zeli u drugoj ligi pa prije bi volio da ispadne rudar i olimpik nego vi a sto se tice doceka to je smijesno ja neznam da smo ikad fino docekani u travnikuultras je napisao/la:Eh ovako u Travniku ima tribina odvojena za goste,uvjek su svi dobro dosli pa kako god odigrali.
herbion je napisao/la:Ocekujem pobjedu Travnika a Zeljo ne moze ocekivati pomoc sudija kao do sada.
Svaku tekmu ste pokrili sa Brkovicem,kakav vas fudbal.Siroki,Zrinjski i Slavija a ovi iz Travnika nisu magarci.Urban je napisao/la:herbion je napisao/la:Ocekujem pobjedu Travnika a Zeljo ne moze ocekivati pomoc sudija kao do sada.
kakva pomoc sudija sta ti pricas ziv bioo svasta ne bulazni
herbion je napisao/la:Svaku tekmu ste pokrili sa Brkovicem,kakav vas fudbal.Siroki,Zrinjski i Slavija a ovi iz Travnika nisu magarci.Urban je napisao/la:herbion je napisao/la:Ocekujem pobjedu Travnika a Zeljo ne moze ocekivati pomoc sudija kao do sada.
kakva pomoc sudija sta ti pricas ziv bioo svasta ne bulazni
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.