Eh,nek je ko ispao osim mene u III.koluCLS je napisao/la:ja ispao iz kupa pa ako ko ima prjateljsku da bacimo evo moj id ekipe1612514

P.S. Zahtjev ti je poslan

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Eh,nek je ko ispao osim mene u III.koluCLS je napisao/la:ja ispao iz kupa pa ako ko ima prjateljsku da bacimo evo moj id ekipe1612514
ma ja igrao protiv lika 700k tsi imao ja negdje oko 3k jos je i on V liga :9 i opet je guravo bilo, da sam imao jos jednog svog cm dostupnog da nije povreda i da sam ubacio glavnog napadaca, prosao bi daljeBlue_He4rt je napisao/la:Eh,nek je ko ispao osim mene u III.koluCLS je napisao/la:ja ispao iz kupa pa ako ko ima prjateljsku da bacimo evo moj id ekipe1612514
Ziva sramota
Mada, vlastita krivica je u pitanju.Nisam izveo najjaci sastav i opusteno sam usao u mec,dok je protivnik bio po mjeri.
P.S. Zahtjev ti je poslan
u pocetku, posto imas botove, samo skupljaj pare i nemoj trositi nistaZuZa3 je napisao/la:Pozdrav,
Evo tek sam se registrovao na hattrick, pa ako mi neko moze dati neki savjet kako ne bih pravio greske u pocetku.
Za početak zaposli minimalno prolaznog trenera sa jadnim vodstvom preko vanjskog zaposljavanja. Kostace te 159 000. Vodstvo ti za početak neće trebati. Kupi 2 solidna ili prolazna golmana, ne starija od 18 godina i opleti po treningu. Jedan golman da ti brani u ligaškoj drugi u prijateljskoj utakmici. Ako kupiš golmane da treniraš, a tako ćeš najbrže doći do para, trening stavi na golmane, Udio treninga kondicije 10% a Jačina treninga 100% Od osoblja zaposli 8-9 pomoćnih trenera i 2 glasnogovornika.ZuZa3 je napisao/la:Pozdrav,
Evo tek sam se registrovao na hattrick, pa ako mi neko moze dati neki savjet kako ne bih pravio greske u pocetku.
Dobar Dado dobar.. Kakav si bio sad si praviSaltCityAttack je napisao/la:ja sam prosao u kupu ..moj trenutno TSI ekipe dostize
TSI 321 730
Plata 354 744
Nacionalnosti 18
clan sam V lige i imam neki peh opasan sto se tice igre...recimo dvije sezone za redomu obadvije utakmice pobjedjujem prvaka, a on opet osvoji titulu
evo prosao sam u 5 kolo kupaBuducnost je napisao/la:
Dobar Dado dobar.. Kakav si bio sad si pravi![]()
Moje stanje izgleda ovako
TSI 698 550
Plata 532 396
Trenutno imam 1 reprezentativca BiH i 3 potencijalna odnosno 99% sigurna ako ih povrede zaobidju.
Igram ovu igru od 2005 godine, obisao sam sve lige osim Premijer lige i seste. Kad sam bio u drugoj ligi, rasprodao sam ekipu i posvetio se reprezentaciji BiH.
Trenutno sam u cetvrtoj ligi.
Pozdrav Dado od Kulina!
inace bivsi premierligasSaltCityAttack je napisao/la:evo prosao sam u 5 kolo kupaBuducnost je napisao/la:
Dobar Dado dobar.. Kakav si bio sad si pravi![]()
Moje stanje izgleda ovako
TSI 698 550
Plata 532 396
Trenutno imam 1 reprezentativca BiH i 3 potencijalna odnosno 99% sigurna ako ih povrede zaobidju.
Igram ovu igru od 2005 godine, obisao sam sve lige osim Premijer lige i seste. Kad sam bio u drugoj ligi, rasprodao sam ekipu i posvetio se reprezentaciji BiH.
Trenutno sam u cetvrtoj ligi.
Pozdrav Dado od Kulina!...dobio sam covjeka koji ima TSI blizu 600... rezultat je bio na kraju 4-1 za mene, ali ebo mater povrijedi mi 2 igraca lik, a trebaju mi sad za ulazak u 4 ligu
U 5 kolu nemam sta trazit protiv ekipe Vitezovi koji su clanovi 3 lige i nalaze se na drugoj poziciji...to bi bilo to od mene u kupu dobro je 5 kolo mislim ovo mi je drugi put da dovdje do guram mogu biti prezadovoljan
CLS je napisao/la:ako je ko zainteresiran za prijateljsku neka me izazove ovo je moj id 1612514
hahahha slijedece sedmice mozeBlue_He4rt je napisao/la:CLS je napisao/la:ako je ko zainteresiran za prijateljsku neka me izazove ovo je moj id 1612514
Neces prokomentarisat` poraz od srijede?
Lijep preokret,iskusniji tim pobijedio
Imao si posjed ali nije to ponekad` dovoljno za trijumf protiv mog tima![]()
Revans ?
ekipa je slaba ako igraci nemaju sekundarnih skillova (onda im je samo visoka plata, a nisu pretjerano jaki) i igraj sa 3 vezna jer ti je veza najbitnijaBlue_He4rt je napisao/la:@CLS
Kad budes spreman,salji zahtjev![]()
Na pocetku sezone mi je uslijedila rasprodaja tima,tako da sam ponovo lose startao u prvenstvu.Neke se stvari nisu poklopileIgraci bez kojih ne mogu tj. okosnica tima ostaju,dok određene prodam i na dotadasnji prihod dodam` i ovaj od prodanih igraca.
Tako da sada cekam sljedece kolo i novih 700 hiljada da kupim sto boljeg veznjaka koji ce mi poboljsati ekipu i formaciju 4-4-2 koju cu ubuduce preferirati![]()
Tim trenutno ovako izgleda:
----------------------------------------Izuzetan------------------------------
Svjetska klasa--------Velicanstven-----Titanski------Titanski-----
---Odlican-----------------------Natprirodan--------Vanzemaljski---
--------------------Svjetska klasa---Odlican------Svjetska klasa-----
Nemora da znaci. Veza nemora biti bitna u dosta situacija. Meni je najdraze kada protiv mene ljudi nabiju vezu do 60-70% posjeda lopte onda ih uglavnom glat dobijem.artemis77 je napisao/la:
ekipa je slaba ako igraci nemaju sekundarnih skillova (onda im je samo visoka plata, a nisu pretjerano jaki) i igraj sa 3 vezna jer ti je veza najbitnija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.