Klupa:Wiesse,Ruiz,Silvio,Rodriguez,Emanuelson,Alcantara,Menez,Pazienza,Trasch,Remy,Milito,Jurado
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- peppo_owen
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Evo da i ja napisem sta je na prodaju
Pazienza,Trasch,Jurado,Rodriguez
Klupa:Wiesse,Ruiz,Silvio,Rodriguez,Emanuelson,Alcantara,Menez,Pazienza,Trasch,Remy,Milito,Jurado
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- samir_tm87
- Kontakt:
peppo_owen je napisao/la:Samire sta trazis za Bellamija i Lenona??samir_tm87 je napisao/la:Klupa: Lloris, Juan, Castro, Fernando, Arshavin, Misimovic, Inzaghi
Prodajem: Höwedes, Baines, Lennon, Torje, Bellamy
moguce i sve ostale zamjene, moguce su prodaje i igraca sa klupe
novac, ili igrace sa minimalnim placama
lenon prodan
Zadnja izmjena: samir_tm87, dana/u 14 mar 2012, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
@Barca_87
25.000.000 € kosta D. Luiz.
Imam 2 ponude za tebe:
1. Moze to sto si mi ponudio 15.000.000 € za njega.
2. Zamjena Fellaini - Luiz.
25.000.000 € kosta D. Luiz.
Imam 2 ponude za tebe:
1. Moze to sto si mi ponudio 15.000.000 € za njega.
2. Zamjena Fellaini - Luiz.
- peppo_owen
- Kontakt:
svidjal ti se koji igrac iz moje ekipe,klupa prvenstveno,ako ne reci kolko pa da pregovaramo :dsamir_tm87 je napisao/la:peppo_owen je napisao/la:Samire sta trazis za Bellamija i Lenona??samir_tm87 je napisao/la:Klupa: Lloris, Juan, Castro, Fernando, Arshavin, Misimovic, Inzaghi
Prodajem: Höwedes, Baines, Lennon, Torje, Bellamy
moguce i sve ostale zamjene, moguce su prodaje i igraca sa klupe
novac, ili igrace sa minimalnim placama
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- samir_tm87
- Kontakt:
loris zamjenjen, lenon je prodan, jedino ako oces da ti dam belamija i inzagija za nekog napadaca
il daj 4/5 mil i nosi belamija 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
niko nije zainteresiran za moje pulene? 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- zivojinmiric
Oćeš Huntelara za Gervinha?Bosniacum Lilium je napisao/la:niko nije zainteresiran za moje pulene?
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Klupa : De Gea , Kjaer, Criscito , Hutton , Belluschi, Kroos , Anderson , Valbuena , Llorente , Zhirkov , Milner
Hajmo narode, povoljno , sve po 10 miliona
nisi mi odgorvorio za kjaerabavarian_bk je napisao/la:Klupa : De Gea , Kjaer, Criscito , Hutton , Belluschi, Kroos , Anderson , Valbuena , Llorente , Zhirkov , Milner
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- peppo_owen
- Kontakt:
Ma moze tih 5 M za bellamija.samir_tm87 je napisao/la:loris zamjenjen, lenon je prodan, jedino ako oces da ti dam belamija i inzagija za nekog napadacail daj 4/5 mil i nosi belamija
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne treba mi CFzivojinmiric je napisao/la:Oćeš Huntelara za Gervinha?Bosniacum Lilium je napisao/la:niko nije zainteresiran za moje pulene?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Jedna OBAVIJEST u vezi postavljanja ss-ova za narednu sezonu, kako bi sve bilo preglednije, pa cu vam pokusati objasniti kako bi to trebalo raditi, ako nešto ne bude jasno slobodno pitajte. Da vam upozorimo postovi koji ne bude imali ovakav oblik bit će izbrisani i kažnjeni predviđeno pravilima.
Prvi korak:
Primjer: 1. kolo Juventus [juventus 0244] - Milan [Pesmaster] 2-2
Drugi korak:
http://img223.imageshack.us/" onclick="window.open(this.href);return false; prijavite se na ovu ili neku slicanu stranicu za upload slika.
Treci korak:
Prilikom uploada odaberite image resize (640x480)
Četvrti korak:
Kad se zavrsi upload, nakon toga kliknite na my images u gornjem desnom uglu (Username: ??????? (my images) Sign Out) i pojave vam se sve slike, zatim na sliku koja vam treba i kliknete na Share It , nakon toga vam se pojavi novi prozorcic
i kopirate link Thumbnail Size/Forums i zalijepite ga ovdje u post.
Napomena: Svaki post treba da sadrzi:
1. Rezultat
2. Statistika
3. Lista Strijelaca
Primjer: Ovako post treba da izgleda:
1.kolo Real Madrid [LBJ MVP] - Juventus [juventus 0244] 2-3

Prvi korak:
Primjer: 1. kolo Juventus [juventus 0244] - Milan [Pesmaster] 2-2
Drugi korak:
http://img223.imageshack.us/" onclick="window.open(this.href);return false; prijavite se na ovu ili neku slicanu stranicu za upload slika.
Treci korak:
Prilikom uploada odaberite image resize (640x480)
Četvrti korak:
Kad se zavrsi upload, nakon toga kliknite na my images u gornjem desnom uglu (Username: ??????? (my images) Sign Out) i pojave vam se sve slike, zatim na sliku koja vam treba i kliknete na Share It , nakon toga vam se pojavi novi prozorcic
Napomena: Svaki post treba da sadrzi:
1. Rezultat
2. Statistika
3. Lista Strijelaca
Primjer: Ovako post treba da izgleda:
1.kolo Real Madrid [LBJ MVP] - Juventus [juventus 0244] 2-3

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ili jednostavnije , otiđete na http://www.dodaj.rs" onclick="window.open(this.href);return false; , izaberete vaše slike , kada se uploadaju kopirate link "Kod za forum (s pregledom). TO je sva mudrolija 
Sloboda Tuzla !!!
imal gdje koliko je kome ostalo od budzeta da su sabrani svi transferi,nezz tacno koliko je koji igrac bio da saberem sebi 
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Možete li mi reći šta da radim nakon što skinem patch ?
Ako neko ima dobrog golmana, a da je zainteresovan za neke od ovih igraca neka se javi:
De Sanctis, Marchetti, Campagnaro, Maxwell, Beck, Gago, Petrov, Eliseu, Stoch, Joaquin, Shaqiri
Također ako neko želi Suareza, pa da vidimo nesto moze i zamjena za neke igrace.
De Sanctis, Marchetti, Campagnaro, Maxwell, Beck, Gago, Petrov, Eliseu, Stoch, Joaquin, Shaqiri
Također ako neko želi Suareza, pa da vidimo nesto moze i zamjena za neke igrace.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Dam ti De Geu za De Sanctisa i Shaqirija/Becka ?
imam ja sorensena ak ti godijuventus 0244 je napisao/la:Ako neko ima dobrog golmana, a da je zainteresovan za neke od ovih igraca neka se javi:
edit: al sad ja skonta kak cu sa jednim samo golmanom igrat ligu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
juventus 0244 je napisao/la:Ako neko ima dobrog golmana, a da je zainteresovan za neke od ovih igraca neka se javi:
Mandanda? (def 86, bal 86, res 92, gk 87)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Lamela,Marchena,Coates,Fucile,J.Angel,N.Sahin,A.Song,Falcao...Iko zainteresovan,tražim dobrog napadača,bekove ili razbijača 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.