To se on tješi. Da tako ne osjeća ne bi mu ginuo apaurin ili lexilium.deni_m1312 je napisao/la:ovaj je najboljii protiv Armenije ce uzeti "najvise" jednan poen. Imam to nekako u osjecaju.samo zato sto ti to imas nekako u osjecaju to ce bit tako
![]()
Armenija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Armenija-BiH
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
ja bih da se ova tekma protiv turske odigra u banjaluci
i ako ikako moze da dodik sjedi s cirom na klupi
Da upravu si , iran im je previse usao u glavu , misle ako nas je iran pobjedio mogu i oni , a nama nije igralo 7 kljucnih igraca, a i najvise smo srece imali nakon izgubljenih prijateljskihrevan je napisao/la:Samo nek se oni uljuljkavaju fantazijama kako se oslanjamo samo na pojedince, a ustvari upravo je suprotno. Ona utakmica protiv Irana im je izgleda dala pravo pogrešnu sliku, jer vidim da dosta referiraju kako su oni razbili Ukraince, a mi zinuli od Irana. ABd poslije srijede će pjevušiti drugu melodiju. Samo da im stručni štab i igrači misle kao i navijači.
Za to bratstvo imam samo reći: u fudbalu nema nikakvog bratstva. Postojimo mi i postoje oni, trećeg nema. Prema tome; ili ćemo mi njih satrati ili oni nas. Kakvi su nam odnosi van fudbala je potpuno irelevantno.
sjecate se rijeke ? bugarske itddd
uvijek zijanimo u prijateljskim a u kval sve predsobom nosimo
treba sa turcima samo onako kako su oni sa nama !!!
pa nek neko ponese tursku zastavu !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
trebamo ga pozvatidzenidm je napisao/la:ja bih da se ova tekma protiv turske odigra u banjaluci![]()
![]()
sad i manjeVirtu4l je napisao/la:Jos 45 sati i 45 minuta
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Nemojte tako. Dobio bi čovjek anuerizam jer ne bi znao za koga navijati. Turska s jedne strane, "turci" s druge strane. To bi bilo previše i za njega.jocker123 je napisao/la:trebamo ga pozvatidzenidm je napisao/la:ja bih da se ova tekma protiv turske odigra u banjaluci![]()
![]()
![]()
![]()
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- Principatus
- Kontakt:
Pa naravno svaki covjek ima svoje misljenje i ima svakakvih. Ja se, kao sto sam rekao nadam, da ce nas podcjeniti. Kako sam se tada radovao, kada sam procitao izjavu belgijanskog co-trenera o 6 poena protiv nas. Nisam mogao povjerovati da su na tako jeftinu zezanciju se upalili, samo sto je nas strucni stab dizao Belgiju u nebo.
Prijateljstvo i respekt je ok i iskreno ne treba niciju himnu zvizdati niti uzimati zastave i transparente, cak i ako je sa njihove strane se to radilo: budimo dakle plemenitiji i bolji, i neka nam se dive.
A ovi nasi sto nose Turske zastave, sta na takav cirkus reci?
Dakle fino i lijepo sa njima, a kada pocne utakmica, treba ih navijanjem pritisnuti, a na polju toliko klepnuti da ce jos i njihovi unuci osjecati bol.
Prijateljstvo i respekt je ok i iskreno ne treba niciju himnu zvizdati niti uzimati zastave i transparente, cak i ako je sa njihove strane se to radilo: budimo dakle plemenitiji i bolji, i neka nam se dive.
Dakle fino i lijepo sa njima, a kada pocne utakmica, treba ih navijanjem pritisnuti, a na polju toliko klepnuti da ce jos i njihovi unuci osjecati bol.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
e sad jos manje!!!!!!!!!!!1Bosnier je napisao/la:sad i manjeVirtu4l je napisao/la:Jos 45 sati i 45 minuta
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
- Žil Kretenie
- Kontakt:
- -Barcelona-
- Kontakt:
mislim da je Dodik jednom rekao da ce navijati za BiH samo kad bude igrala protiv Turske
,uskoro ce imati priliku pokazati svoj patriotizam
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Referee: Eric BRAAMHAAR (NED)
Assistant Referee 1: Patrick GERRITSEN (NED)
Assistant Referee 2: Nicolaas George Nicky SIEBERT (NED)
Fourth official: Richard LIESVELD (NED)
Assistant Referee 1: Patrick GERRITSEN (NED)
Assistant Referee 2: Nicolaas George Nicky SIEBERT (NED)
Fourth official: Richard LIESVELD (NED)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
postoji li ikakva mogucnos pracenja utakmicem putem satelitski programa.... hvala ma pojes cemo ih 1-4.....salihovic,pjanic ,dzeko ,muratovic.....ako bog da.... kako je onaj turcin napisao IMAM NEKI OSJECAJ.....
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Principatus svaki ti cast za komentare slazem se da ih trebamo izvizdati.Svako onaj koje bio u turskoj na utakmici zna kako smo prosli na ulazu u stadion.Najzalije mi je transparenta sto su oduzeli nosam ga po utakmicama od 2003 i da ga bas oni uzmu.A odes u Belgiju cak i pivo imas popiti na poluvremenu.
Vec sam ti odgovorio, Armenia TV1 - na Hotbirdu.vrebac86 je napisao/la:postoji li ikakva mogucnos pracenja utakmicem putem satelitski programa.... hvala ma pojes cemo ih 1-4.....salihovic,pjanic ,dzeko ,muratovic.....ako bog da.... kako je onaj turcin napisao IMAM NEKI OSJECAJ.....
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
naj ljepse su nas danci docekali imo si pivu kupit tokom citave utakmice i na kraju nas cekali kad smo izlazili i cestitali na pobjedirime je napisao/la:Principatus svaki ti cast za komentare slazem se da ih trebamo izvizdati.Svako onaj koje bio u turskoj na utakmici zna kako smo prosli na ulazu u stadion.Najzalije mi je transparenta sto su oduzeli nosam ga po utakmicama od 2003 i da ga bas oni uzmu.A odes u Belgiju cak i pivo imas popiti na poluvremenu.
-
Mili_Mostar
- Kontakt:
Vec sam ti odgovorio, Armenia TV1 - na Hotbirdu.[/quoGenghis je napisao/la:vrebac86 je napisao/la:postoji li ikakva mogucnos pracenja utakmicem putem satelitski programa.... hvala ma pojes cemo ih 1-4.....salihovic,pjanic ,dzeko ,muratovic.....ako bog da.... kako je onaj turcin napisao IMAM NEKI OSJECAJ.....
imas li slucajno frekvenciju??
Armenia 1 TV - HotBird 6 13 E 12597 V 27500 3/4 FTA
Jel moze pomoci ?
Jel moze pomoci ?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
Mili_Mostar
- Kontakt:
hvala careGenghis je napisao/la:Armenia 1 TV - HotBird 6 13 E 12597 V 27500 3/4 FTA
Jel moze pomoci ?
joj ti slikevrebac86 je napisao/la:postoji li ikakva mogucnos pracenja utakmicem putem satelitski programa.... hvala ma pojes cemo ih 1-4.....salihovic,pjanic ,dzeko ,muratovic.....ako bog da.... kako je onaj turcin napisao IMAM NEKI OSJECAJ.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.