posto sam ja cenzurisao, da ti i odgovorim: pisao je o politici.kksiroki je napisao/la:O čem ti možda o reprezentacijibandit je napisao/la:kksiroki je napisao/la: Iz ove utakmice se dalo vidjeti to da se Naletilić teško nosi sa ulogom prvog playa ekipe , a drugo je to da je mali Ramljak bomba koja će ako bude u kontinuitetu mogao igrati ovako kao večeras odjeknuti i izvan regiona.
Pa ja ... 'nasi' vazda tesko a 'ne nasi' vazda bombe ... nije fer ....A ima i jedna serija naši i vaši.
A pitao bi administraciju šta je brijeg široki toliko ružno napisao da ste ga odmah ispravili i jeli se ovako na bosninom podforumu reagira na svaku rječicu koja je izgovorena.
HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
-
- Kontakt:
[/quote]posto sam ja cenzurisao, da ti i odgovorim: pisao je o politici.[/quote]
to je kao prvi put na ovom forumu da se piše o politici
što fino ne odgovoriš obrisao sam jer je pricao o hrvatskom jeziku ali boli me briga brisi cenzuriraj

posto sam ja cenzurisao, da ti i odgovorim: pisao je o politici.[/quote]brijeg široki je napisao/la:

Iako si mene napao ja te opet branim (i nigdje da kažeš hvala stari) , a nemoj se ti živcirat ta znaš da nije lako kad nekoga svako malo cenzuriraš.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
imal nešto o temi, ili je sve opet politika, prava, narodi i narodnosti?
široki igra dobro, pobijedili budućnost. kad je naredna tekma? zna li se ko je to najavljeno pojačanje? jel stigao mason?
široki igra dobro, pobijedili budućnost. kad je naredna tekma? zna li se ko je to najavljeno pojačanje? jel stigao mason?
Ma moj admine rasprava na forumu nije samo suhi podatci (ja sam poslije svake tekme napisao po nešto o utakmici) nego i malo prepucavanja (naravno do određene mjere ) i rasprava ali ne opet se isto dešava dođe KK_Bosna (nick sve govori) i briše po podforumu HKK Široki pa dokle majkemu a raspravljamo se ja i brijeg široki . A slijedeća tekma ti je u petak na turniru iako se još ne zna protivnik Širokog jer je Zagreb naprasno otkazao turnir iz kao naime razloga što nemaju nego 5 zdravih igrača .admin je napisao/la:imal nešto o temi, ili je sve opet politika, prava, narodi i narodnosti?
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
- Kontakt:
hvala stari
sljedeca utakmica je protiv zagreba u 20h u petak na turniru u nas
doce neki amerikanac
mason ce doc kako govore u petak

doce neki amerikanac
mason dolazi danas...barem bi trebao...brijeg široki je napisao/la:hvala stari![]()
![]()
doce neki amerikanac
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Pozdrav!
Znate li možda, hoće li neka TV prenositi turnir u Širokome u petak i subotu.
Želeo bih pogledati timove i igru na nekom stream-u, ako postoji takva mogućnost. Hvala!
Želeo bih pogledati timove i igru na nekom stream-u, ako postoji takva mogućnost. Hvala!
Ne ni pod razno , ne prenose "finala" prvenstva a kamoli ovakvo nešto.radasyu je napisao/la:Pozdrav!
-
- Kontakt:
a taj amer jel se zna koji je i jel to dogovoreno
a još sam htio nesto pitat onaj pero dujmovic jel on zavrsio karijeru
za amera neznam..samo znam da ce doci na 1-2 jedan i to je sve od pojačanja...a koliko znam Dujmović je završio karijeru..brijeg široki je napisao/la:a taj amer jel se zna koji je i jel to dogovoreno
- florin cernat
- Kontakt:
jel zna netko ima li igdje kakav forum slican ovome u kojemu se postovi nece brisati, al ozbiljno pitam valjda nisam opet uvrijedio nekoga!!!!!!!!!!!!!!! jer ja sto god napisem vrijedjam nekoga...
u koliko su sati utakmice na turniru????
Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!
utakmice su u 17 i 20.30florin cernat je napisao/la:jel zna netko ima li igdje kakav forum slican ovome u kojemu se postovi nece brisati, al ozbiljno pitam valjda nisam opet uvrijedio nekoga!!!!!!!!!!!!!!! jer ja sto god napisem vrijedjam nekoga...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
ne..KK_Bosna je napisao/la:utakmice su u 17 i 20.30florin cernat je napisao/la:jel zna netko ima li igdje kakav forum slican ovome u kojemu se postovi nece brisati, al ozbiljno pitam valjda nisam opet uvrijedio nekoga!!!!!!!!!!!!!!! jer ja sto god napisem vrijedjam nekoga...
17.30 i 20.00
inace jucer igrali protiv Zadra..izgubili 99-91
Pročitah na sajtu Zagreba da je planiran TV prenos turnira. Ako ga ima, molim vas recite koja je TV da probam naći stream. Hvala!
Evo komentara o utakmici sa Zadrom:
http://www.kkzadar.net/clanak/03-09-200 ... /index.php
Evo komentara o utakmici sa Zadrom:
http://www.kkzadar.net/clanak/03-09-200 ... /index.php
jbga znam da je 17 i 20, samo nisam znao koja je u polaKevin je napisao/la:ne..KK_Bosna je napisao/la:utakmice su u 17 i 20.30florin cernat je napisao/la:jel zna netko ima li igdje kakav forum slican ovome u kojemu se postovi nece brisati, al ozbiljno pitam valjda nisam opet uvrijedio nekoga!!!!!!!!!!!!!!! jer ja sto god napisem vrijedjam nekoga...
17.30 i 20.00
inace jucer igrali protiv Zadra..izgubili 99-91

-
- Kontakt:
za one koji ne znaju finale je u 18-00 sati,što se tiče jučer utakmica zadar razbi cedevitu 20 razlike s polovnim sastavom cedevita je neuigrana,opačak nije ni igrao ali andrija žižić je strašan igrac,pa on bi ciboni bio odlicno pojacanje,jučer imao nekih 20-ak koševa nadmoćan u skokovima,vcrs finale široki zadar bit će neizvjesno
- florin cernat
- Kontakt:
ja ne znam stvarno dokle ce vise netko gurati naletilica pa stvarno vise... ako misle da im on bude zamjenski play e onda vidimo se zadnje mjesto na tablici nlb-a... ostatak moze proci ali da bi se mogli u potpunosti nositi sa ekipama u nlb-u trebaju nam jos dva pojacanja minimalno...
Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!
-
- Kontakt:
sta naletilic pa on je jucer odigro najbolje posle sime spraljeflorin cernat je napisao/la:ja ne znam stvarno dokle ce vise netko gurati naletilica pa stvarno vise... ako misle da im on bude zamjenski play e onda vidimo se zadnje mjesto na tablici nlb-a... ostatak moze proci ali da bi se mogli u potpunosti nositi sa ekipama u nlb-u trebaju nam jos dva pojacanja minimalno...
dok je u igri nije dao disat stipcevicu
opcenito na ekipi se vidi da nisu još u formi ali ima vremena
siricevic daleko najlošiji
grgat odigro svoju najgoru utakmicu otkad je u širokom
mason vidno umoran od ljetne lige na momenta obranu odlicno napad bezidejno
puljko ispocetka loš ali onda se naljutio na onog kralja(šupak žešći) i odigro dobro i napad i obranu
ruzic ocekivano dobar u obrani u napadu kad mu se pruži prilika on je iskoristi najzahvalniji igrac daleko
mileković nista nije pokazo
ramljak u obrani dobar u napadu tako tako još nema cvrstinu i u par prilika može zabit ali boji se riskirat pa dodaje drugim
planinic novak bez minutaže
sa florinom se ne bi slozio oko naletilica i oko toga da cemo bit zadnji
ali bi se slozio da nam treba još dva pojacanja od tog sigurno jedna cetvorka
1.Marko Car.brijeg široki je napisao/la:sta naletilic pa on je jucer odigro najbolje posle sime spraljeflorin cernat je napisao/la:ja ne znam stvarno dokle ce vise netko gurati naletilica pa stvarno vise... ako misle da im on bude zamjenski play e onda vidimo se zadnje mjesto na tablici nlb-a... ostatak moze proci ali da bi se mogli u potpunosti nositi sa ekipama u nlb-u trebaju nam jos dva pojacanja minimalno...
dok je u igri nije dao disat stipcevicu
opcenito na ekipi se vidi da nisu još u formi ali ima vremena
siricevic daleko najlošiji
grgat odigro svoju najgoru utakmicu otkad je u širokom
mason vidno umoran od ljetne lige na momenta obranu odlicno napad bezidejno
puljko ispocetka loš ali onda se naljutio na onog kralja(šupak žešći) i odigro dobro i napad i obranu
ruzic ocekivano dobar u obrani u napadu kad mu se pruži prilika on je iskoristi najzahvalniji igrac daleko
mileković nista nije pokazo
ramljak u obrani dobar u napadu tako tako još nema cvrstinu i u par prilika može zabit ali boji se riskirat pa dodaje drugim
planinic novak bez minutaže
sa florinom se ne bi slozio oko naletilica i oko toga da cemo bit zadnji
ali bi se slozio da nam treba još dva pojacanja od tog sigurno jedna cetvorka
2. kako vidis da je Naletilić odigrao dobro obranu,a nevidis kako Mileković gine u obrani?
3.slagali se vi ili ne slagali doći će još jedan amer 1/2 pozicije, zapravo već se zna tko i što..ništa specijalno solidan igrač..back up..tako da nemorate maštati..pod koševima smo pokriveni...
a sad moj komentar na utakmicu: realnost..Zadar je **** dobra ekipa, dosta mlada i uigrana, borbena i žestoka u obrani ali u napadu zajebana skroz...počevši od Perića, Tome Ružića, Stipčevića, pa onog amera Downsa mi nemamo sta traziti ako ne damo 200% svojih mogućnosti..još kad im se Boisa priključi..jučer se vidilo koja je razlika između Grgata i Tome Ružića, ali i ostalih..Grgat puno priča, ne skače..nemožeš čovječe loptu s poda pokupiti..10 puta su mu digli loptu i tome ali i ovi neki manji igrači jer SKOČE....Špralja odličan..čovjek je definitivno ponovno in...jednostavno je ovo realnost, mi nemamo jaku ekipu,imamo jednu solidnu ekipu koja se ne bi trebala boriti za ostanak...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.