AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- senad_flamin
- Kontakt:
-
Red or Dead
- Kontakt:
Re: AC Milan
'ta ce barca .. 
bice sex-a u zitu 
neka stavi 10 000 eura na prolaz Barce kada je toliki stručnjak..muha milanez je napisao/la:puu.. vec nas je ovaj komentator sa arene 1 otpisao..![]()
![]()
e jesmo kurate srece u pm![]()
- muha milanez
- Kontakt:
Nesto mi je previše uvjeren u prolaz Barse,tako je bar zvučalo.. Al opet svak za sebe,vidjet ćemo kako će se sve završit..ajvardedo je napisao/la:neka stavi 10 000 eura na prolaz Barce kada je toliki stručnjak..muha milanez je napisao/la:puu.. vec nas je ovaj komentator sa arene 1 otpisao..![]()
![]()
e jesmo kurate srece u pm![]()
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Kako su smiješni postovi u temi Barcelone , pa oni već Barcelonu vide u finalu , lafo Milan i Chealsea su lagani protivnici i tu sigurno prolaze. /facepalm
Sloboda Tuzla !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kad se milan zatvori na gostovanju ko i Inter kad ih je izbacio na tu foru, nece oni tako mislitipesmaster je napisao/la:Kako su smiješni postovi u temi Barcelone , pa oni već Barcelonu vide u finalu , lafo Milan i Chealsea su lagani protivnici i tu sigurno prolaze. /facepalm
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Đusepe Meaca.SaltCityAttack je napisao/la:kad se milan zatvori na gostovanju ko i Inter kad ih je izbacio na tu foru, nece oni tako mislitipesmaster je napisao/la:Kako su smiješni postovi u temi Barcelone , pa oni već Barcelonu vide u finalu , lafo Milan i Chealsea su lagani protivnici i tu sigurno prolaze. /facepalm...gdje se igra prva tekma?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Još ako budu igrali Pato i Boateng , uz MVB , Nocerina i Aquilania u veznom redu , mislim da možemo izvući dobar rezultat. Prva utakmica se igra na San Siru.SaltCityAttack je napisao/la:kad se milan zatvori na gostovanju ko i Inter kad ih je izbacio na tu foru, nece oni tako mislitipesmaster je napisao/la:Kako su smiješni postovi u temi Barcelone , pa oni već Barcelonu vide u finalu , lafo Milan i Chealsea su lagani protivnici i tu sigurno prolaze. /facepalm...gdje se igra prva tekma?
Sloboda Tuzla !!!
zao mi je sto ce se barsa morati oprostiti od lige prvaka u cetvrt finalu..............
.......FORZA MILAN
- SaltCityAttack
- Kontakt:
eh nama samo fali Kaka, Pirlo i Ronaldinho i ja se nebi sikirao
..oni bi mogli cuvati loptu to znaju, a ujendo i predati je , tako da bi bili sa sansama... ovako ne znam , ali kao navijac Milana optimista sam svakako...pa igrali smo dobro one dvije utakmice ebiga...u Milanu smo bili i bolji, ali primili smo golove ebiga...treba sacuvati mrezu u prvom suretu pa kako god rezultat bio 0-0 nema veze...na gostovanje tamo igrati ko Inter prije par sezona
..samo ako u prvom suretu sacuvamo mrezu sanse su nam ogromne u revansu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ništa nisu bolji od nas. Uz zdrave i spremne igrače mozemo im parirati, a to smo i pokazali im već. Dali im 4 gola oni nama 5. Pobijedili su nas jer su dobili nepostojeći penal + gol iz ofsajda
... ja mislim da ima nade mada naravno bit će teško, najteže ...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zar nije na San SiruGenghis je napisao/la:Đusepe Meaca.SaltCityAttack je napisao/la:kad se milan zatvori na gostovanju ko i Inter kad ih je izbacio na tu foru, nece oni tako mislitipesmaster je napisao/la:Kako su smiješni postovi u temi Barcelone , pa oni već Barcelonu vide u finalu , lafo Milan i Chealsea su lagani protivnici i tu sigurno prolaze. /facepalm...gdje se igra prva tekma?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kao neko ko svoje beskrajne nade polaze italijanski fudbal, ne vidim kako to Milan moze u dve tekme da izbaci Katalonce. Onako, odokativno mislim da vam je suvise losa odbrana i neagilan vezni red za Barsu, pogotovo za dve utakmice. Da je jedna, pa jos i mozda na neki povuci-potegni stos...ovako: mrka kapa.
I nemojte se loziti da ste blizu Barcelone, na osnovu utakmica u grupi. To je jedan vid takmicenja, a KO faza je nesto sasvim drugo.
I nemojte se loziti da ste blizu Barcelone, na osnovu utakmica u grupi. To je jedan vid takmicenja, a KO faza je nesto sasvim drugo.
Sry ali vi nemate igrace da odigrate tamo na gostovanju kao Inter.SaltCityAttack je napisao/la:eh nama samo fali Kaka, Pirlo i Ronaldinho i ja se nebi sikirao..oni bi mogli cuvati loptu to znaju, a ujendo i predati je , tako da bi bili sa sansama... ovako ne znam , ali kao navijac Milana optimista sam svakako...pa igrali smo dobro one dvije utakmice ebiga...u Milanu smo bili i bolji, ali primili smo golove ebiga...treba sacuvati mrezu u prvom suretu pa kako god rezultat bio 0-0 nema veze...na gostovanje tamo igrati ko Inter prije par sezona
..samo ako u prvom suretu sacuvamo mrezu sanse su nam ogromne u revansu
Zelim vam svim srcem da idete dalje ali bit ce tesko, jako tesko.
Sanse dajem 60-40 za Barcu, bilo bi i vise da Zlatan neigra u ovako velikoj formi.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Uzet ih na iskustvo
. Ovo je sezona iznenadjenja, nek se nastavi do finala. Milan - APOEL finale 
-
neroazzurni
- Kontakt:
ma pustite se vi ovih prica, samo vi odigrajte prvu na Meazzi kao i Inter, znaci uz malo srece i puno zalaganja pobjediti a onda u uzvratu malo Talijanske magije i eto ga finale
sretno!
sretno!
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Milan nije bez sansi ali nije ni favorit zasigurno.Prizeljkujem poslasticu u 4-finalu.Dva velikana ponovno igraju jedan protiv drugog pa neka pobjedi bolji.
Prica da Milan moze uzeti na iskustvno mislim ne pije vode , pa ako je ko iskusna ekipa onda je to Barcelona.
Jednostavno Milan mora biti u elementu, da im se poklopi par losih opcija Barce i imaju velike sanse
Prica da Milan moze uzeti na iskustvno mislim ne pije vode , pa ako je ko iskusna ekipa onda je to Barcelona.
Jednostavno Milan mora biti u elementu, da im se poklopi par losih opcija Barce i imaju velike sanse
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Allegri: "Battiamo il Barça e andiamo in finale"

Massimiliano Allegri fa sfoggio del suo innato ottimismo e nella conferenza stampa che precede la trasferta di Parma è realista: "Abbiamo trovato i più forti al mondo; ma possiamo fare bene perché siamo migliorati rispetto all'ultima volta che li abbiano affrontati esibendo una buona gara difensiva a Barcellona e un'altra altrettanto buona al ritorno, anche se abbiamo perso in casa. Noi dobbiamo credere in quello che facciamo e il Milan in queste partite tira fuori sempre il meglio di sè stesso. Vediamo di recuperare qualche infortunato, bisogna accettare quello che capita. Ci saranno grosse difficoltà ma la nostra autostima è cresciuta molto dopo quelle due partite e abbiamo possibilità di passare il turno". E Guardiola non nasconde i suoi timori: "Per essere campioni bisogna battere i migliori. Il Milan ha giocatori fantastici, è la capolista del campionato italiano".
GLI INFORTUNATI — E aggiunge una frase significativa: "Guardiamo il lato positivo: se passiamo abbiamo grandi possibilità di arrivare in finale". Il discorso riguarda semmai gli indisponibili, anche se se intravede un raggio di luce. A cominciare da Kevin Prince Boateng, che sarà già disponibile sabato prossimo contro la Roma a San Siro, e Gattuso, già convocabile per il Tardini. Così come Seedorf, mentre la tegola è lo stop di Abate, senza dimenticare la botta subita da Robinho. "Ieri non si allenato, oggi valuteremo come sta - spiega Allegri -. Dovrei avere a disposizione anche Maxi Lopez, a centrocampo invece deciderò tra Mesbah, Zambrotta e Antonini chi far giocare; invece non convocherò Van Bommel perché ha accusato un problemino alla schiena. Meglio non rischiarlo". Resta comunque inquietante l'accavallarsi di infortuni. "Sono stati a livello traumatico, caviglie, ginocchia, occhio, cuore; dobbiamo vedere quanto di questi sono stati muscolari e di altro genere". E aggiunge: "Pato sta lavorando, farà degli esami; dire quando potrà rientrare è difficile".
L'ironia di Gandini - "E' una trasferta facilissima da organizzare. Ci abbiamo giocato nel girone e le squadre si conoscono bene". Il direttore organizzativo del Milan, Umberto Gandini, con un misto di ironia e realtà commenta il sorteggio di Nyon in cui i rossoneri hanno pescato il Barcellona di Guardiola. "Siamo usciti sconfitti a Milano con un gol dubbio, lo score totale è stato 5-4 e quindi ce la giochiamo - continua - Giocare a Barcellona, pareggiare 2-2 all'inizio della stagione è stato un fattore di convinzione nella crescita della squadra, il fatto di aver giocato alla pari 2 volte e aver tenuto testa alla squadra più forte del mondo ci ha dato grandi stimoli. Appuntamento in semifinale a questo punto: "Il Milan si è evoluto nel corso della stagione, oggi il Milan è migliore rispetto a qualche mese fa".![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.