Pretjerivanje Ituraldea Gonzlazea kao i uvijek.Lik je ludel-fighter je napisao/la:Sta je ovo danas? Igraci Valencie dobili 9 zutih kartona (nijedan crveni). Pobijedili su Granadu sa 1-0.
Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ako itko moze napraviti od gotovog veresiju onda je to VCF
Imati 4:0 i za samo sedam minuta dati rivalu dobru nadu pred revans 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ma prolazi to Valencia bez problema . Samo steta ,moglo se sve rijesiti vec u prvoj tekmi .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
I ja se nadam prolazu,ali u revansu bez Goldadajuznjak> je napisao/la:Ma prolazi to Valencia bez problema . Samo steta ,moglo se sve rijesiti vec u prvoj tekmi .
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Valencija nakon prvog poluvremena vodi 2:0 protiv Mallorce,pogodili su dali Costa i Aduriz 
EDIT:na kraju 2:2 i Valencija se zaje.baje bespotrebno
EDIT:na kraju 2:2 i Valencija se zaje.baje bespotrebno
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Opet pad u drugih 45 min
Sta se desi Adi ,nisam gledao tekmu ?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Rasturila ih Mallorca u drugom.Inače odlična tekma i najrealnija je podjela bodova,mada je Mallorca s igračem više u zadnjim minutama mogla i do pobjede.
Nisam upoznat što nije Alves branio i šta je s Miguelom
I onaj Dealbert nije za prvih 11 
Nisam upoznat što nije Alves branio i šta je s Miguelom
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ne bi rekao da je Mallorca bila bolja u drugom dijelu,jer nije.Jednostavno iskoristili su greske u odbrani VCF i znali su ih kazniti.LBJ MVP je napisao/la:Rasturila ih Mallorca u drugom.Inače odlična tekma i najrealnija je podjela bodova,mada je Mallorca s igračem više u zadnjim minutama mogla i do pobjede.
Nisam upoznat što nije Alves branio i šta je s MiguelomI onaj Dealbert nije za prvih 11
Alves nije branio jer je Guaita rezervisan za prvenstvo,a Miguel je jos par tjedana off zbog povrede
Ocigledno da psiholski momcad nije jaka.Mozda je najbolje da na kraju sezone dođe trener koji vjerujem to moze promijeniti.juznjak> je napisao/la:Opet pad u drugih 45 minSta se desi Adi ,nisam gledao tekmu ?
Od zalizanog nema kruha
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Vratite Beniteza,mozda vam vrati dane slave 
To bi bilo krasno,ali sumnjam da od tog ce biti sto.L-Train je napisao/la:Vratite Beniteza,mozda vam vrati dane slave
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Nail for Real
- Kontakt:
Sto se prije rijesite luzera Emerya vama bolje. Volio bih da imamo jos 3 relativno jaka tima za Evropu. Atletico i Athletic su po meni kandidati, jos samo vi da nadjete konstantu
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sljedece sezone ocekuj Malagu kao najjacu ekipu pored Reala i Barce.Ljudi imaju pare,a ako ostanu na cetvrtom mjestu ocekujem velika imena da vidim u MalagiNail for Real je napisao/la:Sto se prije rijesite luzera Emerya vama bolje. Volio bih da imamo jos 3 relativno jaka tima za Evropu. Atletico i Athletic su po meni kandidati, jos samo vi da nadjete konstantu.
- Nail for Real
- Kontakt:
To su govorili i za ovu sezonu. Ne, sumnjam da oni mogu do 4. mjesta, a za vise je smijesno govoriti
.
Valencia je i dalje najozbiljnija ekipa pored Reala i Barce no ima mana(zalizanog
). I naravno, nema se puno para.
Valencia je i dalje najozbiljnija ekipa pored Reala i Barce no ima mana(zalizanog
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa oni ove sezone i ciljaju na cetvrto mjesto,ako se dokopaju LP ulozice veliki novac.Valencija je sad zasad i dalje treca ekipa u Spaniji,a sljedece godine cemo vidjetiNail for Real je napisao/la:To su govorili i za ovu sezonu. Ne, sumnjam da oni mogu do 4. mjesta, a za vise je smijesno govoriti.
Valencia je i dalje najozbiljnija ekipa pored Reala i Barce no ima mana(zalizanog). I naravno, nema se puno para.
E bas to.Bice pravo zanimljivo na ljeto.Neke igrace moze dovesti samo novac,a neki ,jednostavno ,zele igrati u LP ili bar EL.L-Train je napisao/la:Sljedece sezone ocekuj Malagu kao najjacu ekipu pored Reala i Barce.Ljudi imaju pare,a ako ostanu na cetvrtom mjestu ocekujem velika imena da vidim u MalagiNail for Real je napisao/la:Sto se prije rijesite luzera Emerya vama bolje. Volio bih da imamo jos 3 relativno jaka tima za Evropu. Atletico i Athletic su po meni kandidati, jos samo vi da nadjete konstantu.
Sretno zmajevi!!
Bravo,bravo svaka cast ! Vidimo se u Bukurestu

cestitke,samo nek Spanjolci prolaze 
Bilo bi to krasno,samo bojim se da ce ovi iz NBA lige igrati finalejuznjak> je napisao/la:Bravo,bravo svaka cast ! Vidimo se u Bukurestu![]()
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ma nisu se oni htjeli toristi protiv smejsnih klubova iz PrimereAdi_Zepce je napisao/la:Bilo bi to krasno,samo bojim se da ce ovi iz NBA lige igrati finalejuznjak> je napisao/la:Bravo,bravo svaka cast ! Vidimo se u Bukurestu![]()
![]()
![]()
![]()
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Nisu njima europska natjecanja zanimljiva.To je ipak za smijesne timove iz PrimereJohny je napisao/la:Ma nisu se oni htjeli toristi protiv smejsnih klubova iz PrimereAdi_Zepce je napisao/la:Bilo bi to krasno,samo bojim se da ce ovi iz NBA lige igrati finalejuznjak> je napisao/la:Bravo,bravo svaka cast ! Vidimo se u Bukurestu![]()
![]()
![]()
![]()
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.