AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 mar 2012, 15:39

@Prinipessa

Libo me taki šta ti mrziš ili ne, samo ti govorim onako kako jeste, to što se ti primaš na svaki moj post na ovoj temi je dokaz da si klinac koji treba da odraste i nauči kontrolisati svoju agresivnost, postoje i ustanove za takve osobe.

Vaša sreća je što igrate protiv Barce, javni servis će utakmicu Milan - Barca prenositi zbog Barce sigurno ne zbog Milana, koliko ste bitni javnom servisu najbolje su pokazale utakmice revanša 1/8. :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 16 mar 2012, 15:42

Kad ce vise pacenici prestati dolazit na ovu temu, da mi je i to dozivit...

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 16 mar 2012, 15:44

@trololeri1989 dosadan si bolan. Shvati da SVE nas boli K za tvoje mišljenje. Fino ti kažem imaš streamova milion pa gledaj Juve ... Mi smo na FTV i na svim svjetskim najpoznatijim TV-programima 100000%. Dok Milan izvlači Italiju po Evropi Juve se bavi mutnim radnjama ;) Juve kad bude na FTV javi se do tada imaš mahanje slika
Allegri je na konferenciji za novinare pred meč sa Parmom, prokomentarisao žreb.

"To je najjači protivnik, najbolji tim na svetu, ali mislim da možemo da igramo protiv njih. Pre svega, mi smo Milan, a gledamo sa pozitivne strane, ako dobijemo Barcu, biće lakše do finala", rekao je trener "Rossonera".

Italijanski šampion je igrao jesenas protiv Katalonaca.

"Mi smo bolja ekipa nego tada, a ti mečevi će nam biti od velike pomoći. Ne menja se ništa, moramo da ih napadnemo visoko i da budemo koncentrisani od početka do kraja. Mislim da ću do tada imati sve povređene igrače na raspolaganju. Ali pre Barce, moramo da mislimo na Parmu, nemamo mnogo prostora za kiks u Seriji A, Juve je i dalje blizu", dodao je Allegri.
JA MU VJERUJEM 8-)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 mar 2012, 15:45

dobili ste lijepu priliku da odmjerite snage s najboljom ekipom svih vremena, nadamo se lijepim utakmicama, a vec su poceli i smijesni zaključci, tipa, bolji smo od njih ili isti smo. ako je tako, onda je ova generacija milana najbolje ekipa sto je ikada igrala fudbal, hebu onu van basten-gulit, rajkard, maldini-barezi

svasta ljudi mogu izvaliti

milan je dobra ekipa i zao mi je sto sto cete rano morati napustiti ligu prvaka, da ste nas izbjegli mogli ste i do finala dogurati,ovako stradanje vam je neminovnost, nemojte da vas zavaraju one utakmice iz grupe koje su bile poluprijateljske, sad cete imati prilike uvjeriti se sta je barca kad je maximalno napaljena
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 16 mar 2012, 15:46

Evo da se ''paćenik'' još jedan javi.
Biće teško, Barca je svakako favorit, ali daleko od toga da je apsolutni. Milan sigurno ima konja za trku i snage da izbaci moćnu Barcu, s tim što bi trebalo da se poklopi dosta ''stvari''.
Loš dan, povrede nekog od motora veznog reda Barce itd...
Nije nemoguće i bodriti ću rossonere.. neka idu koliko mogu...

ne trebate se ''gložiti'' bezze momci

@adointer nije vakcina brate, pročitaj malo šta je vakcina jbm mu miša nije teško ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 16 mar 2012, 15:48

Steta sto se Milan i Barca sastaju ovako rano Iskreno, ocekivao sam da izvucete Chelsea ili Bayern i tu bi navijao za vas. :mrgreen: Samo me interesuje na kakvu ce se postavku odluciti Milan protiv Barce, nema sanse da odigraju kao protiv Arsenala.
Don't hate what you don't understand.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 mar 2012, 15:48

Bianconeri1988 je napisao/la:@Prinipessa

Libo me taki šta ti mrziš ili ne, samo ti govorim onako kako jeste, to što se ti primaš na svaki moj post na ovoj temi je dokaz da si klinac koji treba da odraste i nauči kontrolisati svoju agresivnost, postoje i ustanove za takve osobe.

Vaša sreća je što igrate protiv Barce, javni servis će utakmicu Milan - Barca prenositi zbog Barce sigurno ne zbog Milana, koliko ste bitni javnom servisu najbolje su pokazale utakmice revanša 1/8. :lol: :lol:
Cudi me sto onda nisu prenosili utakmicu Barcelona - Plzen ili Barcelona - Bate Borisov. :mrgreen: Da je prijenos utakmice iskljucivo zbog snage Barcelone, onda bi javni emiteri prenosili njihove treninge i to je to. Inace, ovo sto ti ovdje radis na temi je trollanje, a koristeci se tvojom logikom (na forumski nacin, naravno), onda to ispadne ovako:
Navijaci Milana nisu banovani zato sto su uzorni, dok s druge strane navijaci Juventusa svake 2 sedmice osjete klimu u Banovicima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 16 mar 2012, 15:50

Monolog je napisao/la:

Cudi me sto onda nisu prenosili utakmicu Barcelona - Plzen ili Barcelona - Bate Borisov. :mrgreen: Da je prijenos utakmice iskljucivo zbog snage Barcelone, onda bi javni emiteri prenosili njihove treninge i to je to. Inace, ovo sto ti ovdje radis na temi je trollanje, a koristeci se tvojom logikom (na forumski nacin, naravno), onda to ispadne ovako:
Navijaci Milana nisu banovani zato sto su uzorni, dok s druge strane navijaci Juventusa svake 2 sedmice osjete klimu u Banovicima.
Kad je debil da skonta da je u pravoj tekmi bilo vec sve apsolutno gotovo s 4-0 i zato nisu prenosili protiv Arsenala uzvrat ...
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 16 mar 2012, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 mar 2012, 15:52

Monolog je napisao/la:

Pročitaj post iznad! Ovo ti smatraš uzornim, to dovoljno govori o tebi.

Baš me zanima kako će proći forumaš što je ono napisao.
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 16 mar 2012, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 16 mar 2012, 15:53

ramiral je napisao/la:Evo da se ''paćenik'' još jedan javi.
Biće teško, Barca je svakako favorit, ali daleko od toga da je apsolutni. Milan sigurno ima konja za trku i snage da izbaci moćnu Barcu, s tim što bi trebalo da se poklopi dosta ''stvari''.
Loš dan, povrede nekog od motora veznog reda Barce itd...
Nije nemoguće i bodriti ću rossonere.. neka idu koliko mogu...

ne trebate se ''gložiti'' bezze momci

@adointer nije vakcina brate, pročitaj malo šta je vakcina jbm mu miša nije teško ;)
Ma cast izuzetcima ;) i normalnim diskutantima ali brate onaj @bianco smara maksimalno. Dodje ovdje i samo govori kako mrzi Milan da je Juventus bolji i sta ti ja znam. Pa dobro buraz vise u redu je skontali smo (i sad jos ovo da ce javni servis prenositi Milan samo radi Barcelone - e to je za mene klasicni pacenik). A neki normalan dijalog je uvijek dobro dosao. Evo npr. sa tobom se slazem u svemu sto si ovdje kratko napisao. Takva je situacija i sta bi sad. Nase je da navijamo i da se nadamo a to ko je favorit se brate zna da se ne lazemo ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 mar 2012, 15:57

Proci ce nekaznjeno, jer Milanovi navijaci imaju protekciju. :mrgreen: Sto? Jbt, pa dosao si na temu da provociras, zar ne? Niko nikog ne tjera da voli ili mrzi nekoga, al' ti pretjerujes. Kada ljudi na normalan nacin napisu da Juventusa nema nigdje u ovom takmicenju (sto je u biti ziva istina), ti prelazis na izvlakuse u vidu nedovoljnog broja godina. :lol:
Nisam nesto gledao klupske koeficijente, al' bih volio da naredne godine Juventus bude u Barceloninom drustvu u grupnoj fazi Lige Prvaka, pa da vidimo tu snagu Conteove Stare Dame. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 16 mar 2012, 15:59

Milanezi, bice žestoka borba ali ce Barca proci dalje :mrgreen: jest navijacki ali šta cu :D
Jbg, za mene je šteta što se opet sastaju ove dvije ekipe ovako rano i koje su vec igrale u istoj grupi :? , bilo bi bolje da su se našli u Finalu ali žrijeb je ravaku velika.
A gledaj Reala i njihovog protivnika i opet ce kukati na žrijeb. Pa dokle to više ide :lol:

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 16 mar 2012, 16:01

Milanove sanse su izuzetno male, italijanska ekipa moze samo na srecu proci ili uz neku vecu sudijsku gresku.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 mar 2012, 16:03

Monolog je napisao/la:Proci ce nekaznjeno, jer Milanovi navijaci imaju protekciju. :mrgreen: Sto? Jbt, pa dosao si na temu da provociras, zar ne? Niko nikog ne tjera da voli ili mrzi nekoga, al' ti pretjerujes. Kada ljudi na normalan nacin napisu da Juventusa nema nigdje u ovom takmicenju (sto je u biti ziva istina), ti prelazis na izvlakuse u vidu nedovoljnog broja godina. :lol:
Nisam nesto gledao klupske koeficijente, al' bih volio da naredne godine Juventus bude u Barceloninom drustvu u grupnoj fazi Lige Prvaka, pa da vidimo tu snagu Conteove Stare Dame. :mrgreen:
A i očekivao sam da prođe nekažnjeno, vala kad nas kacigaš vrijeđa u svakoj diskusiji što bi i ovaj bio kažnjen jer me je nazvao debilom. Nema šta, sve po pravilima ss.ba foruma.

Ja sam prvo napisao da želim da Milan ispadne, pa je Principessa počela pričati da sam ljubomoran i onda je rasprava otišla u pogrešnom smjeru. Ako si već moderator i želiš da provodiš pravdu barem probaj da budeš upučen u srž rasprave. :mrgreen:

Ako je protiv pravila ovog foruma što sam napisao da želim da Milan ispadne, trajno me banujte slobodno. :mrgreen:
Ž '21!

jasars
Kontakt:

Post Postao/la jasars » 16 mar 2012, 16:10

Romariooo je napisao/la:dobili ste lijepu priliku da odmjerite snage s najboljom ekipom svih vremena, nadamo se lijepim utakmicama, a vec su poceli i smijesni zaključci, tipa, bolji smo od njih ili isti smo. ako je tako, onda je ova generacija milana najbolje ekipa sto je ikada igrala fudbal, hebu onu van basten-gulit, rajkard, maldini-barezi

milan je dobra ekipa i zao mi je sto sto cete rano morati napustiti ligu prvaka, da ste nas izbjegli mogli ste i do finala dogurati,ovako stradanje vam je neminovnost, nemojte da vas zavaraju one utakmice iz grupe koje su bile poluprijateljske, sad cete imati prilike uvjeriti se sta je barca kad je maximalno napaljena
Jarane, sto ne predlozis da Barci daju titulu, da neigraju vise...pa jbte, ne igraju sa Slavijom pa da podcjenjujes, sta majketi mislis, da je barca tolko jaka da joj niko nista ne moze, pa et ako mislis da su "poluprijateljske" sto vas osasuna tambura, jel vas stid da vam real cak 10 bodova bjezi, po tvojoj prici barci niko nista ne moze i ona je vec osvojila, jbte oni bolan, pa da nema xavija i inieste, vi bi i ispod valencije bili bolan ne bio, tebi je samo neko uvalio u glavu da ste "najbolji" i da vam niko nista ne moze, ja priznajem da je barca odlicna, al i njoj moze neko stati na kraj, a to ce aBd Milan uciniti, i mozda budes upravu za ovo "poluprijateljska", ako se vrate MILANU svi igraci, mogli bi vi najebati momacki, zato skloni prste sa tastature i pocni grickati nokte, pametnije ti je :) i cekaj revans na nou campu...
Forza Milan!
Forza Rossoneri!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 mar 2012, 16:10

Nije protiv pravila, al' je provokatorski. Ili nije? Mozda ovo sunce lose djeluje na mene, pa ne mogu dobro rezonovati odredjene stvari. :?

Al' ostatak "diskusije" je za svaku osudu. Umjesto o Milanu ili necemu sto ima barem neke veze sa ovim klubom, pocelo se pricati o godinama, nezrelim osobama, ovome-onome.
Bianconeri1988 je napisao/la:Principessa
I onda procitam prituzbu na racun @MaGiCe kako daje nadimke navijacima Juventusa. :lol:
Majko mila, sta sve neces procitati na forumu. :lol:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ako si već moderator i želiš da provodiš pravdu barem probaj da budeš upučen u srž rasprave.
Pa to je bar lako. Milan mnogo bolji od Juventusa, a onda dolaze Juventusovi navijaci (simpatizeri, kako je kome lakse) sa jeftinim udarcima ispod pojasa, zaboravljajuci da taj isti Juventus nije igrao Ligu Prvaka, te da za tim "slabim" Milanom zaostaje par bodova. Iako nedovoljno star, @IlPrincipe je uspostavio pravu dijagnozu. :mrgreen:

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 16 mar 2012, 16:16

Juventus je uvalio Milanu 5 golova u 3 utakmice, ne vidim kako Barselona ne bi 5 uvalila u samo dvije.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 mar 2012, 16:18

jasars je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:dobili ste lijepu priliku da odmjerite snage s najboljom ekipom svih vremena, nadamo se lijepim utakmicama, a vec su poceli i smijesni zaključci, tipa, bolji smo od njih ili isti smo. ako je tako, onda je ova generacija milana najbolje ekipa sto je ikada igrala fudbal, hebu onu van basten-gulit, rajkard, maldini-barezi

Jarane, sto ne predlozis da Barci daju titulu, da neigraju vise...pa jbte, ne igraju sa Slavijom pa da podcjenjujes, sta majketi mislis, da je barca tolko jaka da joj niko nista ne moze, pa et ako mislis da su "poluprijateljske" sto vas osasuna tambura, jel vas stid da vam real cak 10 bodova bjezi, po tvojoj prici barci niko nista ne moze i ona je vec osvojila, jbte oni bolan, pa da nema xavija i inieste, vi bi i ispod valencije bili bolan ne bio, tebi je samo neko uvalio u glavu da ste "najbolji" i da vam niko nista ne moze, ja priznajem da je barca odlicna, al i njoj moze neko stati na kraj, a to ce aBd Milan uciniti, i mozda budes upravu za ovo "poluprijateljska", ako se vrate MILANU svi igraci, mogli bi vi najebati momacki, zato skloni prste sa tastature i pocni grickati nokte, pametnije ti je :) i cekaj revans na nou campu...

decko nedostatak motiva u ligi samo znaci da ce biti iskaljivanja u ligi prvaka, a kad barca igra motivisano ekipe kao su real, united, arsenal i sl na terenu izgledaju upravo kao slavija, tako da su sve prilike da ce i Milan izgledati kao slavija, to ti je ona igra kad protivnik za 90 minuta ne vidi loptu, a kad se to desi i milanu, saznat cete zasto su skoro svi eminentni ljudi ovaj tim proglasili najvecim svih vremena
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 16 mar 2012, 16:19

jasars je napisao/la: Jarane, sto ne predlozis da Barci daju titulu, da neigraju vise...pa jbte, ne igraju sa Slavijom pa da podcjenjujes, sta majketi mislis, da je barca tolko jaka da joj niko nista ne moze, pa et ako mislis da su "poluprijateljske" sto vas osasuna tambura, jel vas stid da vam real cak 10 bodova bjezi, po tvojoj prici barci niko nista ne moze i ona je vec osvojila, jbte oni bolan, pa da nema xavija i inieste, vi bi i ispod valencije bili bolan ne bio, tebi je samo neko uvalio u glavu da ste "najbolji" i da vam niko nista ne moze, ja priznajem da je barca odlicna, al i njoj moze neko stati na kraj, a to ce aBd Milan uciniti, i mozda budes upravu za ovo "poluprijateljska", ako se vrate MILANU svi igraci, mogli bi vi najebati momacki, zato skloni prste sa tastature i pocni grickati nokte, pametnije ti je :) i cekaj revans na nou campu...
Poredis ligu prvaka sa nacionalnim prvenstvom :lol:
Jbt Liverpool je osvojio ligu prvaka,a zavrsio 5 ili 6 u domacem prvenstvu...(jos nijedan veci tim nije pobjedio Barcu ove godine,a to su utakmice gdje Barca i dalje ima motivacije)

Milan je jak klub ali mu ne dajem nikakve sanse za prolaz. Recimo na Nou Campu ,izmedju 2 gola nisu pokazali apsolutno nista a na domacem terenu izgubili,gdje im je Barca pokazala da moze zabiti kad hoce...
A jos ce sada Barca biti strasno motivisana,za razliku od proslog puta...

Jedini tim koji Barci moze nastetiti je Chelsea,zato sto ce se oni naloziti da se osvete prolazu Barce u 2009.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 mar 2012, 16:22

Monolog je napisao/la:Nije protiv pravila, al' je provokatorski. Ili nije? Mozda ovo sunce lose djeluje na mene, pa ne mogu dobro rezonovati odredjene stvari. :?

Al' ostatak "diskusije" je za svaku osudu. Umjesto o Milanu ili necemu sto ima barem neke veze sa ovim klubom, pocelo se pricati o godinama, nezrelim osobama, ovome-onome.
Bianconeri1988 je napisao/la:Principessa
I onda procitam prituzbu na racun @MaGiCe kako daje nadimke navijacima Juventusa. :lol:
Majko mila, sta sve neces procitati na forumu. :lol:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ako si već moderator i želiš da provodiš pravdu barem probaj da budeš upučen u srž rasprave.
Pa to je bar lako. Milan mnogo bolji od Juventusa, a onda dolaze Juventusovi navijaci (simpatizeri, kako je kome lakse) sa jeftinim udarcima ispod pojasa, zaboravljajuci da taj isti Juventus nije igrao Ligu Prvaka, te da za tim "slabim" Milanom zaostaje par bodova. Iako nedovoljno star, @IlPrincipe je uspostavio pravu dijagnozu. :mrgreen:
Stani onda u hlad negdje. :lol: :lol:

Govorim ti fino da nisi upučen u srž, mislim ja napišem da želim da Milan ispadne od Barce, oni meni počnu spominjati Juventus, eto i ti si počeo kao oni, mislim kakve veze ima Juventus sa utakmicom Milan - Barca? :mrgreen:

Ja napišem da želim da Milan ispadne od Barce, on mi počne pričati da sam ljubomoran jer navijam za Juve, ko je tu počeo sa off topicom? :mrgreen: :lol:

A i to za nadimke, nisi ni tu upučen, @IlPrincipessa se prvi počeo furati na @Gicu s tim nadimcima, kad je meni i par juventina nadio nadimke pritom nas je nazvao ciganima, zato sam mu i dao ovaj nadimak. Ali dobro sve je to normalno, navijači Milana su uzorni i oni smiju ponekad prekršiti privala ovog foruma makar oni kršili i pravila za koji se dobija trajni ban. :mrgreen:
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []