mozda jeste neko od nas utakmicu prodao, ali da smo osteceni od sudija nismo sigurno...opsajd je bio tako da ovo sto pisu je glupost....jos nesto Arnautovica poslao neko da sudi protiv Slobode?... pa on je nas igrac bio dugo godina , a danas je sudija...jedino ako je i njemu nesot nas klub duzan pa se sveti, ali meni to nekako nije realno da se desi...eh jedino on da nije znao sta ce se desavati na Tusnju... bilo kako bilo Sarajevo nas je dobilo regularnim golom, regularno ponistenim golom i bez nekih vecih gresaka sudije..ja ne znam nisam mogao vidjeti da li je sudija dizao pa spustao zastavicu kad je neka nasa akcija i da je to ometalo nase igrace, ali ono sto je najvaznije kad smo gol dali opsajd je bio..harry_90 je napisao/la:Prema saznanjima do kojih je došao vidiportal.ba cijeli scenario se dogodio preko leđa tuzlanske Slobode, jer je Arnautović u Gabelu delegiran od strane čelnih ljudi FK Sarajevo da pomogne momčadi iz Istočnog Sarajeva, a zauzvrat je Slavija na Tušanj poslala poslušnog Vladimira Bjelicu kako bi maksimalno zaštitio "bordo momke"?
Navodno je Arnautović - "Modriča" Maxima" nakon završetka utakmice između Slobode i Sarajeva u kojoj je uz pomoć već pomenutog sudije Vladimira Bjelice tim Dragana Jovića došao do minimalne pobjede, gradom proturio dezinformacije kako je neko od rukovodstva Slobode prodao utakmicu?
I hajde sad se okrenite ovoj slijedecoj utkamici ebo ovo, jer ovo sto danas gledate od sudjenja je mila majka kako je to bilo dok je Zrnic sudio svaki derbi izmedju Slobode i Sarajeva...a sto je najgore od svega toga nasi su se ko bunili, a sve su znali sta ce se desiti dok smo mi navijaci recimo Zrnicu ebavali sve sto ima

Ne sumnjam ja ni sekunde da mi ovo nismo sa Sarajevom i dogovorili, ali kazem pobjeda je regularna to je ono sto je prikazano na terenu....oni to lahko naprave da to drugacije izgleda ispadom Vojvodica i td...Samo mi navijaci imamo taj rivalitet, dok dvije uprave ova dva kluba to nemaju vjerujte mi..Takodjer posto mi je familija FAiko Azabagic covjek koji je bio u upravi i u onoj Slobodi proje rata , a i poslije.. uvjek sam imao priliku s anjim da budem na nekim mjestima gdje su se obavljale te stvari...bio sam recimo prisutan kada su dvije uprave Slobode-Sarajeva dogovarale transfere Granova i Uscuplica u Slobodu za tsda naseg Omera Joldica...mogo sam vidjeti kako se oni ponasaju.. jednostavno nikakvog tu rivaliteta nema samo gdje ko moze klepit lovu lahko cemo se dogovorit , a navijace ko ****... zato momci nedajte da vam zdravlje ide ebiga ko meni

Ja sam se nekad strasno nervirao i ako sam znao neke stvari..recimo ja sam vam ovdje rekao prolazimo Siroki u kupu i igramo finale protiv Slavije ..prvo Alackovic sudija vam je nas i on kad nam sudi neko nam je anstimao pobjedu ili u najmanju ruku on nas nece ostetiti..tako je i bilo u Sirokom...nije on Sirokog ostetio vec je dao njima crveni koji je bio regularan, ali mnoge sudije to nebi dale domacinu u ovoj nasoj ligi to vi znate i sami.
Sad nervirati se toliko sudije kriviti zbog poraza ne vrijedi nam...ebiga izgubili smo idemo dalje, jer i mi smo njih uzimali na Kosevu , ako nista barem po bod i to ond akad su najmanje se nadali jer su pucali na visok plasman(titulu), a mi smo im par puta pokvarili te planove, jer gubili su bodove protiv nas...i mi mo sad zigbili jer necemo ispasti iz lige,a nadoknadit cemo ove bodove ngdje drugo ako to bude bilo potrebno
Nego hajmo sad maznut Leotara zaboravite ovu tekmu sa Sarajevom koja je iza nas