Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sharapova - Ivanović 2 2.30
Ivanović rasturila Wozniacki i Bartoli, sinoć je Kirilenko imala dobijen meč protiv Sharapove. Ana igra kao u najboljim danima.
Ivanović rasturila Wozniacki i Bartoli, sinoć je Kirilenko imala dobijen meč protiv Sharapove. Ana igra kao u najboljim danima.
I ja sam ju odigrao,al' ustane li Ana na lijevu,ne piše nam se dobro.Willy je napisao/la:Sharapova - Ivanović 2 2.30
RR#9
Duel dvije najljepše tenisačice se nikako nepropušta. :ugeek:
- Papastathopoulos
- Kontakt:
a dje je onaj lik, nesto @suicidesquad, kako taj zna ubosti par, to nije humano....care, ako si tu, smiluj se i "podaj" nam sta 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Daleko najjači kladioničar ovde. Barem po pogođenim parovima. Malo me razočarao sa Marcom Gasolom, ali nije za zamjeriti, sjebaše ga produžeci.Papastathopoulos je napisao/la:a dje je onaj lik, nesto @suicidesquad, kako taj zna ubosti par, to nije humano....care, ako si tu, smiluj se i "podaj" nam sta
Krenem igrat klad, kako god skontam. Dobitak mi 30-40 KM. Umjesto 3-4 listića odigram jedan i puknem 6 KM pa hoće neće.
uplata 6
Kvota 11Braunschwig - Frankfurt oba daju gol
Frankfurt - Dresden 1
Gencler - Trabzon 3+
Nacional - Porto 2
Villareal - Cordoba X2
Federer - Del potro 1
uplata 6
- Papastathopoulos
- Kontakt:
a i ja sam to upratio...jeli ono bijese da bi pogodio par da nije tekma otisla u produzetke i u njima je ponajbolji bio, naravno m.gasol ?dzonvejn je napisao/la:Daleko najjači kladioničar ovde. Barem po pogođenim parovima. Malo me razočarao sa Marcom Gasolom, ali nije za zamjeriti, sjebaše ga produžeci.Papastathopoulos je napisao/la:a dje je onaj lik, nesto @suicidesquad, kako taj zna ubosti par, to nije humano....care, ako si tu, smiluj se i "podaj" nam sta
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Upravo tako, peh jbg.Papastathopoulos je napisao/la: a i ja sam to upratio...jeli ono bijese da bi pogodio par da nije tekma otisla u produzetke i u njima je ponajbolji bio, naravno m.gasol ?![]()
Nacional - Porto 2
Hoffenheim - Stuttgart 2
Zagreb - Široki WWin 1
Sigurnost 8/10
Genclerbirligi - Trabzon X
Federer - Del Potro 1
Sigurnost 5/10
Drugi tiket je svakako rizičniji (čitaj zbog prvog para, na kojem ću vjerovatno pasti
), no ukoliko prođe isti, Federer ne bi trebao iznevjeriti. Što se tiče prvog listića, mislim da ima potencijala. Jedino se nadam da će Švabe biti na nivou večeras. 
Hoffenheim - Stuttgart 2
Zagreb - Široki WWin 1
Sigurnost 8/10
Federer - Del Potro 1
Sigurnost 5/10
Drugi tiket je svakako rizičniji (čitaj zbog prvog para, na kojem ću vjerovatno pasti
Evo cetiri keca od mene za veceras iz Jupiler lige
FC Eindhoven - Cambuur Leeuwarden 1 2,10
FC Dordrecht - FC Emmen 1 1,35
FC Den Bosch - Telstar 1 1,35
Sparta Rotterdam - Helmond Sport 1 1,52
@5.82 Sretno
FC Eindhoven - Cambuur Leeuwarden 1 2,10
FC Dordrecht - FC Emmen 1 1,35
FC Den Bosch - Telstar 1 1,35
Sparta Rotterdam - Helmond Sport 1 1,52
@5.82 Sretno
-
TuborgGreen
- Kontakt:
Eindhoven - Cambuur 2,x2,pik2
Nesto od toga bi trebalo doc
http://www.r" onclick="window.open(this.href);return false; e z u l t a t i .com/utakmica/2XP4SK5U/#omjer
Cini mi se da igraju 3 za 3,kvota na kambur pada,pa cemo vidjet..
Nesto od toga bi trebalo doc
http://www.r" onclick="window.open(this.href);return false; e z u l t a t i .com/utakmica/2XP4SK5U/#omjer
Cini mi se da igraju 3 za 3,kvota na kambur pada,pa cemo vidjet..
Zadnja izmjena: TuborgGreen, dana/u 16 mar 2012, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
Sparta Prag - Ostrava 1 @1,30
Nacional - Porto 2 @1,50
AIK - Lulea manje od 5,5 golova @1,40
Lausanne - Langenthal više od 5,5 golova @1,80
A. Iguodala (Phil.) više od 12,5 poena @1,80
Ukupna kvota:8,8
Nacional - Porto 2 @1,50
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

je li iko uspijeo uplatiti na wwin u poslovnici?
Sve digao. Cvancika u djep... marka uplacena... dosta, sutra takodje uplacujemo nesto, bice raport..nime_tm87 je napisao/la:
Trabzon u 90-toj primio golClaus je napisao/la:Nacional - Porto 2
Hoffenheim - Stuttgart 2
Zagreb - Široki WWin 1
Sigurnost 8/10
Federer - Del Potro 1
Sigurnost 5/10
Drugi tiket je svakako rizičniji (čitaj zbog prvog para, na kojem ću vjerovatno pasti), no ukoliko prođe isti, Federer ne bi trebao iznevjeriti. Što se tiče prvog listića, mislim da ima potencijala. Jedino se nadam da će Švabe biti na nivou večeras.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Bynum over 17,5
U odlicnoj formi, zabio je Minnesoti ove sezone 21-13-26 poena.
U zadnjih 6. utakmica prebacuje granicu.
J.Wall over 18,5
Nema vise N.Younga, pa samim time kod Wizardsa se sada zna ko je glavni.
Sinoc je odmah nakon tradea Younga, zabio 26 poena, njemu loptu i pola posla je gotovo. Razigrao se i u gostima, napokon.
Wizzardsi grade ekipu oko Walla, tako da Wall postaje pravi i jedini gazda u ovoj ekipi.
D.Howard over 22,5
Ostao u Orlandu, obecao navijacima borbu za naslov.
U dobroj je formi, u zadnjih 7. utakmica dvije je u underu, proslo je bilo tesko gostovanje, danas protiv Netsa koji ce biti bez svog centra Brooka Lopeza.
Znatna prednost za Howarda i prava prilika za jos jednu dobru partiju.

Granger over 18,5
Granger je preko Iguodale ubacio 20 koseva, sigurno moze i veceras to uciniti preko Anthonyja.
Izmedju njih dvojice se pred ovu ut. malo zaostrilo, bice obojica "nabrijani" veceras.
GS Warriors-Milwaukee over 206,5
5 zadnjih ut. Milwaukee igra brzo i efikasno, jos sada su dobili Ellisa koji ce jos vise pojacati brzu igru.
GS su pokazali da i bez Monte, mogu zabijati preko 100 koseva (Bostonu 103).
Jennings under
Dobio je konkurenta, sutera Ellisa, koji ce veceras nastupiti protiv svog dojucerasnjeg tima.
Ocekuje se da Ellis odigra odlicno, sa dosta suteva i poena, tako da ce Jennings sigurno biti uskracen za trecinu svojih poena.
Ionako u zadnje vrijeme forma mu oscilira, under-over-under-over...
GL.
U odlicnoj formi, zabio je Minnesoti ove sezone 21-13-26 poena.
U zadnjih 6. utakmica prebacuje granicu.
J.Wall over 18,5
Nema vise N.Younga, pa samim time kod Wizardsa se sada zna ko je glavni.
Sinoc je odmah nakon tradea Younga, zabio 26 poena, njemu loptu i pola posla je gotovo. Razigrao se i u gostima, napokon.
Wizzardsi grade ekipu oko Walla, tako da Wall postaje pravi i jedini gazda u ovoj ekipi.
D.Howard over 22,5
Ostao u Orlandu, obecao navijacima borbu za naslov.
U dobroj je formi, u zadnjih 7. utakmica dvije je u underu, proslo je bilo tesko gostovanje, danas protiv Netsa koji ce biti bez svog centra Brooka Lopeza.
Znatna prednost za Howarda i prava prilika za jos jednu dobru partiju.

Granger over 18,5
Granger je preko Iguodale ubacio 20 koseva, sigurno moze i veceras to uciniti preko Anthonyja.
Izmedju njih dvojice se pred ovu ut. malo zaostrilo, bice obojica "nabrijani" veceras.
GS Warriors-Milwaukee over 206,5
5 zadnjih ut. Milwaukee igra brzo i efikasno, jos sada su dobili Ellisa koji ce jos vise pojacati brzu igru.
GS su pokazali da i bez Monte, mogu zabijati preko 100 koseva (Bostonu 103).
Jennings under
Dobio je konkurenta, sutera Ellisa, koji ce veceras nastupiti protiv svog dojucerasnjeg tima.
Ocekuje se da Ellis odigra odlicno, sa dosta suteva i poena, tako da ce Jennings sigurno biti uskracen za trecinu svojih poena.
Ionako u zadnje vrijeme forma mu oscilira, under-over-under-over...
GL.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
1-0 HTMont0 je napisao/la:Prvi na tiketu danas, valjda ubodemo stogodViper je napisao/la:Ipswich-Peterbourogh X-1 (subota)
Villareal-Cordoba 2-2
Support Velez, It's logical! ★
Još Iguodala, valjda prođe. :]LjumanM95 je napisao/la:Sparta Prag - Ostrava 1 @1,30
Nacional - Porto 2 @1,50
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Hah, vrijeme je da i sreća nekad posluži.smake12 je napisao/la:Trabzon u 90-toj primio golClaus je napisao/la:Nacional - Porto 2
Hoffenheim - Stuttgart 2
Zagreb - Široki WWin 1
Sigurnost 8/10
Federer - Del Potro 1
Sigurnost 5/10
Drugi tiket je svakako rizičniji (čitaj zbog prvog para, na kojem ću vjerovatno pasti), no ukoliko prođe isti, Federer ne bi trebao iznevjeriti. Što se tiče prvog listića, mislim da ima potencijala. Jedino se nadam da će Švabe biti na nivou večeras.
Uglavnom, drugi listić prolazi (Federer još malo završava posao protiv Delpa), dok je drugi propao zbog nenormalnog (
- pintol_TM87
- Kontakt:
pintol_TM87 je napisao/la:Senica vs kosice @ x2-kvota 2.3
FC Zarya Lugansk - Kryvbas @ 1 -kvota 2.5
Zagreb @ 1-kvota 2.05
Genclerbirligi - Trabzonspor @ zbroj golova x(3 gola rezultat 2:1 al ne znam za koga) kvota je 4
Vitese @ 2-kvota 3.6
Klermon vs Istres @ 1x (dosad nikad istres nije dobio klermonta u gostima)
Guingamp @manje od 3 gola
Beauvis @ x
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.