Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Koliki ti je...overall rating?littlechild je napisao/la:[youtube][/youtube]
Et,ko oce da pogleda to je jedan moj video,a ima ih jos al da vidim kako ce ovaj proci
Ista kao na prethodnim pes-ovimasancho21 je napisao/la:moze li mi neko reci kakva je grafika na play stationu 2, sto se tice soccera 2012 ?
ma nije losa moze se igrat ,zavisi i od TV-ahordas'87 je napisao/la:Ista kao na prethodnim pes-ovimasancho21 je napisao/la:moze li mi neko reci kakva je grafika na play stationu 2, sto se tice soccera 2012 ?
Za dribling ti je najbolje da "cekas" igraca. Pogotovo ako igras protiv zivog protivnika, znaci kad izadjes sa njim 1 na 1, on mora pritisnuti x da ti uzme loptu, a ti moras da mu ranije krenes u stranu i tako ga izbacis.baresi#6 je napisao/la:raja treba mi pomoć. krenuo igrati na ps3 malo 12-ke sve super samo dok se ne uštelim koji savjet, malo driblinzi, slobodnjaci i to od ovih iskusnih pes-aša... svaki savjet dobrodošao. na 11-ki se uštelio harao samali ovdje dosta drugačije. vidim više se može solirati sa igračem, naravno kao iskusni gamer isključim sva pomagala, pogotovo ono sa pasevima stavim sve na manual itd. igram 99% sa milanom.
ovo za odbranu znam stari fol još od starih pesova. igrao sam malo dobar je fudbal samo dosta se više može solirati sa ovim jakim igračima. naravno sve stavim na manual, isključim skroz onaj pass asist i sl. neki sam dan igrao baš protiv jarana juventinaSoni je napisao/la: Za dribling ti je najbolje da "cekas" igraca. Pogotovo ako igras protiv zivog protivnika, znaci kad izadjes sa njim 1 na 1, on mora pritisnuti x da ti uzme loptu, a ti moras da mu ranije krenes u stranu i tako ga izbacis.
Za ove fazone driblinge i tako to, mapiras u formaciji i deres po analogu.
Slobodnjake se mozes usteliti da skoro svaki ulazi. Gadjaj preko zivog zida, malo odmakni u stranu, pritisni R2 da zavrnes loptu i drzi stranu prema golu. Ibra ima jak sut, pa ako je neki slobodnjak do 20 metara, on bi mogao u golmanovu stranu sutati da probije golmana, ili sa R2 i dole ispod zivog zida.
Odbrana se tesko igra, al' mozes postaviti igraca na R2 kad si u defanzivi i onda mu igrat presing na X, a ako ti treba jos jedan igrac onda drzis kocku da pridje neko da ti pomogne.
Ostalo koristi sto znas, duple pasove, for i zajebancije. Nadam se da sam ti bar malo pomogao
sta moram uraditi da bih pokrenuo ovaj patchrobijasi zenica je napisao/la:ev skini ovaj http://www.pes-serbia.com/threads/23787 ... 15.04.2012" onclick="window.open(this.href);return false;.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.