Ne mislim se tako lako predati ni nakon svih tegoba, obzirom da sam svjestan da je moje tijelo izuzetno jako, te da mi je organizam u proteklom periodu pošteđen najvećih napora kakve imaju aktivni fudbaleri. Do ljeta ću najvjerovatnije odmarati, nakon čega slijedi ponovni proces oporavka.
U St. Pauliju su mi vrata otvorena i imam obećanja kako će uraditi sve da pomognu u mom oporavku, a nude mi i mjesta pomoćnika trenera što me u ovom trenutku i ne privlači previše
Nece se ovaj tek tako predati...
Bilo bi lijepo na nekoj utakici da mu navijaci daju podrsku,to bi mu sigurno puno znacilo
Poslije mojih problema sa palcem, imao sm 4 Operacije. Poslije toga sam trenirao jednu sedmicu, i odmah sam pozvan u reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Zasto sam tada bio pozvan, neznam ni ja sam, ali sam usao u igru i zabio gol. Samo da taj moment dozivim, isplatile su se te dvije godine patnje..
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!