bio sam dole u klubu i tako mi rekose ako oni mene lazu lazem i ja vasGradacac je napisao/la:Jesi siguran Fatko u to sto pricas? ? ? ? Ova mi je informacija tako legla ako samo jos bude kako treba ! ! !

bio sam dole u klubu i tako mi rekose ako oni mene lazu lazem i ja vasGradacac je napisao/la:Jesi siguran Fatko u to sto pricas? ? ? ? Ova mi je informacija tako legla ako samo jos bude kako treba ! ! !
dodji sutra u 15:30 na utakmicu na pomocnom terenu je,da imas malo bolju sliku,pozz!realinjo1 je napisao/la:Zmajjj je napisao/la:Srebrenik je u zadnje vrijeme dao puno igrača koji igraju u premijer ligi al ne mogu napravit klub kako treba a da mogu bili bi u vrhu PL. Ninković i Taletović su bili skupa u klubu i ni jednog našeg mladog igrača nisu stvorili a tu vidim i grešku Taletovića koji je mogo da isforsira nekog mladog igrača a nije... i on je sam otišo kad je Ninković dobio otkaz. Da su Cvitkušić i Durgutović bili ljubomorni na Ninkovića ne vjerujem znam samo da Ninković noje mogo dovodit svoje sarajlije pored Cvitkušića...Dori je dobro uzima dvije plate u Zvijezdi i Gračanicizmajevac je napisao/la:Kroz sva izlaganja koja svakako uvazavam dolazi se do zakljucka da ta nasa djeca nisu imala kvaliteta za PL obzirom gdje sada igraju.Uzecu jedan primjer Srebrenika manja sredina od Gradacca igraci koji su ponikli u Gradini Bekric,Husic ne nas nego onaj sto je u Sarajevu,Ostrakovic,Smajlovic,Morankic,Delic,A.Dzafic itd.Trenirali ih treneri kojima je prije svega stalo da prizvedu igraca,a za to su sigurno bili manje placeni od nasih trenera i imali losije uslove,njih sam naveo kao sredinu koja nam je najbliza,isti rad je i u Slobodi i Banovicima.Mislim da je sadasnja garnitura trenera u omladinskom pogonu izigrala povjerenje nase uprave.Sjecam se nekoliko godina unazad kada smo bili u euforiji predvodjeni Ninkovicem sto nespomenuti i Taletovicem igravsi po meni najljepsi fudbal u BiH doveden je Cvitkusic kao trener juniora,Durgutovic kao sef skole fudbala i kordinator omladinskog pogona,dotada radio privatno a koristio zvijezdino ime i teren ocekivalo se nesto od njih.Prvi se nije zadovoljio tim poslom kao i drugi pa su krenuli u ofanzivu da otjeraju Ninkovica valjda bili ljubomorni na rezultat,a njihove rezultate znamo.Neko spomenu Doru mozda on i radi al kako kad on igra profesionalno u Bradstvu kako to stize,uglavnom tu treba traziti razloge katastrofalnog stanja u omladinskom pogonu.
Moram ti odgovoriti, covjek prica sta je Srebrenik proizveo ,ono nisu ni imali novca da zadrze medjutim, mi da smo proizveli mi bi mogli zadrzati,Ninkovic i Taletovic kada su vodili Zvjezdu igrao se najbolji fudbal u Gradaccu svih vremena pa sada da li su to igrale Ninkoviceve sarajlije ili ...... neznam.I te Ninkoviceve Sarajlije pri kraju Ninkovicevog mandata su igrale ljepsi fudbal nego sa Durgutom i kasnije sa DZurguzom,tako da mi Ninkovicu nemamo sta reci a ipokazat ce vrijeme.Zavrsit cu sa rijecima i pozivom upravi:NADJITE OZBILJNE TRENERE ZA MLADE GENERACIJE!!!!!
nemoj se bedirati ova pobjeda je leotara je malo reci sumljiva...Bosanski zmaj je napisao/la:Nasa ubjedljiva pobjeda protiv Leotara jos vise dobija na tezini,nakon sto su danas Trebinjci isprasili Borac.Sutra samo hrabro i vjerujem u povoljan ishod.
Ma evo trener Borca nakon poraza u Trebinja dao ostavku,da je kojim slucajem pobjeda Leotara "sumnjiva" sigurno da trener ne bi dao ostavku.Druga stvar kada su utakmice "sumnjive" one uglavnom zavrse sa jedan razlike i trece ipak se Borac bori za Evropu i njima je svaki bod bitan, tako da ne vjerujem da su olako pristali da rasipaju bodove.emir_dj je napisao/la:nemoj se bedirati ova pobjeda je leotara je malo reci sumljiva...Bosanski zmaj je napisao/la:Nasa ubjedljiva pobjeda protiv Leotara jos vise dobija na tezini,nakon sto su danas Trebinjci isprasili Borac.Sutra samo hrabro i vjerujem u povoljan ishod.
Sretno i od mene i probajte izvuci povoljan rezultat, samo nemojte izgubiti!!Bosanski zmaj je napisao/la:SRETNO ZMAJEVI I SAMO HRABRO !
nadam se da necemo izgubit...SIR je napisao/la:Sretno i od mene i probajte izvuci povoljan rezultat, samo nemojte izgubiti!!Bosanski zmaj je napisao/la:SRETNO ZMAJEVI I SAMO HRABRO !![]()
Mozete vi to.
drugo poluvrijeme nadam se jos jaciedo_malesak je napisao/la:bgm dobri smo bili ovo prvo poluvrijeme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.