Klasična vaša priča... Čovjek priča o igraču i vašoj upravi, a u tebe u svakoj skoro rečenici riječ NAVIJAČ.. O toj svadji niko nista ne moze znati, osim Sehica i Amara, ako je uopste i bilo. Dosla super ponuda i covjek otisao, jos prije toga produzio ugovor, igrao stalno, bio najbolji igrac lige, reprezentativac, i gdje je tu kakva svadja.. Prva rata od Sehica je dosla, a kod druge je zapelo, sud je presudio, pa bice i to.. Pare su ondje gdje su i one od Dzeke, Višće, tj. u klubu majstore, i zato je budzet skoro 4 miliona, a vaš 2. Ovo ostalo mi je smijesno i da komentarisem, klasicna mahalska vasa prica zbog koje i jeste tu gdje jeste, 300 godina iza Želje trenutno.Hajde ti meni reci jer i mene jako zanima, ma sta jako zarko me zanima kako da vi sprijecite da se bodete nozevima na tribini, kako da sprijecite to da vam jedan vas navijac proda trans(Robijasima), kako to da vam se par navijaca Hordi Zla slika na jugu (neki dan), kako da popravite krov zapada da nebi neko poginuo i pregledate ostatak stadiona jer je sve u raspadu pa je svakog normalnog covjeka strah krociti nogom, kako to da navijaci svog voljenog kluba nisu ocistili na vrijeme juznu tribinu, zasto se Amar posvadjao sa Sehicem, gdje su otisle pare od Sehica, ko je dao pare za dzenazu kad mu je sestra umrla...i jos 1001 pitanje...??? pozzz
O krovu se nema sta pricati (pao je i krov skenderije), greska uprave, isto kao i za teren, ali ni vi niste tu bolji tako da je smijesno da uopste i pitas. A ovo o navijacima nema potrebe komentarisati, i vi ste isti, ako ne i gori, ali to nema nikakve veze sa onim sto je covjek tebe pitao za S-A-I-D-A...
Eto, nadam se da si sretan...