RK Čelik
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: RK Čelik
zrinjski razvaljen 42:26. jos zadnjih 15 min. izveo sabanovica, i jos uveo mlade na ostale skoro sve pozicije.
najveca prednost bila 19..
najveca prednost bila 19..
Postovanje treba zaraditi.
Ja pogriješih rekoh deset razlike očito da sam ih dobro procjenio u Goraždu......
Ma onaj Šabanović nije normalan lik a Bogami ni Zrinjski nije neka ekipa prvih 20 minuta 6 golova
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Cestitke momcima na pobjedi! Sad pripremit ekipu za Derventu, tu nam je potrebna pobjeda, da bi usli u zavrsnicu lige pod manjim pritiskom.
RZ88!
- BeyKopites
- Kontakt:
Mi da nismo uveli neke mlade igrace u Gorazdu, dobili bi ih 15 razlike isto ...
Svaka cast, bice realno da vi budete drugi a mi treci
Svaka cast, bice realno da vi budete drugi a mi treci

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Svaka cast Celiku, bas ste ih razvalili...
Čestitke i sa moje strane vidimo se u Goraždu da vidite šta je atmosfera...
Samo i nama treba pobjeda za miran nastavak sezone...bit ce interesantno u srijedu, nadam se dobrom rukometu i nasoj pobjedi...
- BeyKopites
- Kontakt:
Ne obećavaj puno, nadam se da će protiv Čelika biti bar nešto ispunjena dvorana, al' smučilo mi se kad vidim pola praznih mjesta protiv ovih slabijih ...kaca je napisao/la:Čestitke i sa moje strane vidimo se u Goraždu da vidite šta je atmosfera...
Ako bude raje na tekmi, atmosfera je po goste nepodnošljiva

-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- legenda reala
- Kontakt:
Ama šta se ovo od jednom izrodi raje iz Goražda kolko ti bog hoće ovdje
Pa ne igraju dobro, i nema raje na utakmicama
Zato kad reprezentacija dođe, bude ludnica

Pa ne igraju dobro, i nema raje na utakmicama

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nemojte nas vi atmosferi učiti, možda i možete u rukometu, samo zato što Robije nema na istom.kaca je napisao/la:Čestitke i sa moje strane vidimo se u Goraždu da vidite šta je atmosfera...
Čelik Zenica 1945
- BeyKopites
- Kontakt:
haha igra se koliko treba - kad dodje neko jaci igra se bolje i tako je tolegenda reala je napisao/la:Ama šta se ovo od jednom izrodi raje iz Goražda kolko ti bog hoće ovdje![]()
![]()
Pa ne igraju dobro, i nema raje na utakmicama![]()

-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
ako Šabanovic bude branio kao danas ma moze vas biti 10 000 opet tesko vamakaca je napisao/la:Čestitke i sa moje strane vidimo se u Goraždu da vidite šta je atmosfera...

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Prvo u srijedu u Derventi...pa onda pricajte o Gorazdu...Najveca prevaga vam je Sabanovic, bez njega ste sasvim prosjecna ekipa
Grad rukometa zna napraviti atmosferu čuvaj te se .....
Ma da mi hocemo pobijedit ove utakmice do Gorazde, pa fino doc rastereceni. Samo da ne bude situacija, da ta utakmica odlucuje o prolasku u ligu 6.kaca je napisao/la:Grad rukometa zna napraviti atmosferu čuvaj te se .....
RZ88!
Zna se i u Derventi napraviti, a vec se prica da bi sljedece sezone za trenera treba doci nas Dervencanin Zoran Dokic, bez konkurencije, najbolji i najiskusniji trener u premijer ligi...U srijedu 3 boda ostaju u Derventi...odavno je vrijeme da Derventa zauzme mjesto koje joj pripada...
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Nemas pojma koliko nas to zanimakaca je napisao/la:Grad rukometa zna napraviti atmosferu čuvaj te se .....

Kad igramo u Gorazdu

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- BeyKopites
- Kontakt:
26. KOLOEmir ZENICA je napisao/la:Nemas pojma koliko nas to zanimakaca je napisao/la:Grad rukometa zna napraviti atmosferu čuvaj te se .....![]()
Kad igramo u Gorazdu
13.04.12. 19:00 RK Goražde - RK Čelik
nadam se da će se sve riješiti do zadnjeg kola, da ne moramo igrati preozbiljno i dobiti vas nekom velikom razlikom

mala-šala
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Tamam,treba oticiBeyKopites je napisao/la:
26. KOLO
13.04.12. 19:00 RK Goražde - RK Čelik
nadam se da će se sve riješiti do zadnjeg kola, da ne moramo igrati preozbiljno i dobiti vas nekom velikom razlikom![]()
![]()
mala-šala

Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.