FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samir_tm87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samir_tm87 » 16 mar 2012, 21:24

Aldinn1 je napisao/la:
burazzz je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:zasto se Amar posvadjao sa Sehicem, gdje su otisle pare od Sehica, ko je dao pare za dzenazu kad mu je sestra umrla...i jos 1001 pitanje...??? pozzz
jel te stid pisati ovakve stvari kretenu maloumni ???
normalna navijačka diskusija je normalna i uvijek je bilo, ali ovakve maloumnike ne mogu da shvatim nikako :twisted:
Ovag treba doživotno skloniti s foruma. Ovo smeće od ljudi što pričaju ne istine i mahalske papanske priče.
Ima ljudi koji dolaze s strane i čitaju ovaj forum i treba sada širiti mahalske priče i laži. Čime se vi bavite fuj.

pa ovo i jeste mahalski forum :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 mar 2012, 21:24

ado-hz je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Kad smo kod slikanja neznam ko je prvi se kome slikao, pa ovi drugi dosli da kopiraju....samo dobro cuvajte trans jer ako ovaj jedan sto vam je ostao (glavini trans) zijanite znas sta vam je ciniti tj. znas sta je u navijackom smislu to...GASENJE GRUPE, a posto vam tjeraju vodje kako hoce, tj. maltretira vas jedan lik izgleda dam vas moze i ugasiti kad hoce :lol: :lol: :lol:
Pojma ti nemas druze moj...svi transovi su na broju hvala Bogu ;)
@ Sekiramo se evo ne znamo sta cemo..
Pogledaj tabelu jos koji put... +6 ;)
Gdje je trans "manijak ne moze biti svak" :lol: :lol: :lol: :lol: Polako polako znas ti o cemu ja pricamo dobro :D
Jos malo pa se neces vise ni javljati jer neces imati ni sta da kazes, znas ti dobro ko vas maltretira i ko vam tjera vodje, ko vam dolazi na tribinu i od koga vam se lezi krv ;) :D
Bolan pusti to sto ti neki levati pricaju gluposti o transovima, nekim sukobima, kome se ledi krv :mrgreen: :mrgreen: :lol: ko biva oni znaju :mrgreen: :mrgreen: Cuje maletretira nas :lol: :lol:

burazzz
Kontakt:

Post Postao/la burazzz » 16 mar 2012, 21:24

ado-hz je napisao/la:
burazzz je napisao/la:A kad dođe Aco... :mrgreen:
A kad dodje Aco......vratit ce vam trans :lol: :lol: :lol:
bravo ! tvoji se sigurno ponose tobom, jel de ?
Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 mar 2012, 21:25

Kaze mi jedan igrac da Said nije u formi nikako, nesto ala Pehlic :roll: Sutra u 11 trening,a u 10 ciscenje ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

niho1987
Kontakt:

Post Postao/la niho1987 » 16 mar 2012, 21:25

burazzz je napisao/la:A kad dođe Aco... :mrgreen:
Svi u Banoviće :lol: :mrgreen: . Ljudi ovo je forum na kojem se raspravlja o klubu i o desavanjima unutar kluba. Ovo vam nije mjesto za navijacka prepucavanja. Nađite se na kafi i popricajte. Postedite ljude koji hoce nesto korisno da procitaju.

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 16 mar 2012, 21:29

Pa dobro upravu ste mali plavi, neću više nikad spominjati navijanje, zna se koje najbolji i tu je kraj. Što se tiče trofeja, vidjet ćemo u maju.
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 mar 2012, 21:31

Sarajlijc@ je napisao/la:Kaze mi jedan igrac da Said nije u formi nikako, nesto ala Pehlic :roll: Sutra u 11 trening,a u 10 ciscenje ;)
Ma bolan, insan uz specijalan program smrša preko 30kg u 2 mjeseca. Nije to problem, problem u tom kontekstu može biti njegova ljenost. Problem je nedostatak utakmica, rutine u igri, ono što generalno zovu takmičarska forma.
Neka malo...sačekat ga 2-3 mjeseca, zavisno od okolnosti, tek tad možemo donositi neke kobajagi realne ocjene.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 16 mar 2012, 21:42

Jarane nisi trebao stavljati ovaj klip " onclick="window.open(this.href);return false; , poslije ove derancije na tribinima su počeli sa aferama smajnjivanja sjevera za Horde, i drugim dobro poznatim aferama jer se realno boje stanja na tribini i to je činjenica :D Sa druge strane ko kaže da Said nije pojačanje i da je loš igrač taj ili je zloban ili nema pojma šta znači kada takav profil igrača dođe u našu ligu.

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 16 mar 2012, 21:48

štrumfovi idite na svoju temu i serite do zore.

dide
Kontakt:

Post Postao/la dide » 16 mar 2012, 21:52

Mislim da Said nije trenutno u takvoj formi da moze pruziti igre kakve je pruzao u Slobodi. Mi sigurno imamo nekoliko igraca koji imaju prednost nasprem njega.
Ali kako god uprava je odradila odlican posao, odavno zvucnije ime nije stiglo na Kosevo :D :D :D

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 16 mar 2012, 21:54

dide je napisao/la:Mislim da Said nije trenutno u takvoj formi da moze pruziti igre kakve je pruzao u Slobodi. Mi sigurno imamo nekoliko igraca koji imaju prednost nasprem njega.
Ali kako god uprava je odradila odlican posao, odavno zvucnije ime nije stiglo na Kosevo :D :D :D
Nek bude 100% spreman za Europu. I fizicki nek bude dobar, dotad mu davati pomalo da se ugira a onda u Europu sa velikim pojacanjem kao sto je on pa mu produzit ugovor i po mogucnosti sta zaradit.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 16 mar 2012, 21:57

U Saidu ste dobili fino pojacanje,ali njegova karijera poslje odlaska u Werder je krenula na dole i to je sva pamet svijeta.Vi se sad trebate koncetrisat na trenutni igracki kadar i sa njim pokusat nesto,ako ovaj nabije formu i dokaze se sigurno ce dobit mijesto.I nadam se da ce aco ovog visokoumnog momka @ado.hz trajno banovat.
svoj ti pos'o !

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 16 mar 2012, 22:03

VanBasten je napisao/la:@AÐ_Official

jedno pitanje, jesil pročitao ugovor.
nemoj odgovarati, retoričko je.
Dakle, pričaš na suho.

I postaješ polahko dosadan. Boli nas sviju ovdje kolektivno kur.ac što ti i Said niste u dobrim odnosima.
Retoricko? Sta retoricko? to po tebi je ok potpisat igraca na godinu ili godinu i pol. Stalno se sere i kuka u vezi uprave, para, ovo ono a dovede se igrac koji ce imat' masnu platu i od kojeg se nema nikakve koristi. Tvoje poznavanje fudbala je ocigledno limitirano. Bolio tebe ku.rac il' ne, tako ti je.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 16 mar 2012, 22:09

jebote da je meljo doveo husejnovica bila bi grupna faza da je sloboda bila bi evropa a doveli ga mi ovako zapusten ha hu los igrac jebote ba sta vam je sta se palite na provokatora sve cemo ih rastavit na proste faktore ako bog da!!!! i lagano kolo po kolo9 i idemo do kraja!!! uprava suti i radi i to je to ko je slijhedeci 8-) do ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJ*VO!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 mar 2012, 22:10

Kaze on malo se zapustio, to je 20 dana treninga da nadoknadim :mrgreen: :mrgreen:

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 16 mar 2012, 22:12

Imali neko link ili nešto da stavi koliko je ovaj momak odigrao utakmica u dvije godine ili več koliko je u Njeamčkoj i kad je igrao posljedni put negdje ?
Konkretne stvari.
Potpis!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 mar 2012, 22:14

slika kako dramaticna slika 8-)

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 16 mar 2012, 22:15

Uprava gradi evropsko Sarajevo,mnogo dobrih stvari se dešava u i oko kluba i svi mi bordo krvi imamo jedan jedini i zajednički cilj.Sada svi dušmani, koji to normalno vide, pokušavaju na razne načine osporiti sve te pozitivne stvari i prikazati ih kao ništavne jer im se m_udo smrzlo i svezalo pa sad od straha ne mogu ni pišnut.
Ali ipak na njihovu žalost i trn u oku, FK Sarajevo će biti sve drugo će proći :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 16 mar 2012, 22:17

sjever je napisao/la:Uprava gradi evropsko Sarajevo,mnogo dobrih stvari se dešava u i oko kluba i svi mi bordo krvi imamo jedan jedini i zajednički cilj.Sada svi dušmani, koji to normalno vide, pokušavaju na razne načine osporiti sve te pozitivne stvari i prikazati ih kao ništavne jer im se m_udo smrzlo i svezalo pa sad od straha ne mogu ni pišnut.
Ali ipak na njihovu žalost i trn u oku, FK Sarajevo će biti sve drugo će proći :D
Drug samo opsuteno upravu si ti. :P

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 mar 2012, 22:23

AÐ_Official je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:@AÐ_Official

jedno pitanje, jesil pročitao ugovor.
nemoj odgovarati, retoričko je.
Dakle, pričaš na suho.

I postaješ polahko dosadan. Boli nas sviju ovdje kolektivno kur.ac što ti i Said niste u dobrim odnosima.
Retoricko? Sta retoricko? to po tebi je ok potpisat igraca na godinu ili godinu i pol. Stalno se sere i kuka u vezi uprave, para, ovo ono a dovede se igrac koji ce imat' masnu platu i od kojeg se nema nikakve koristi. Tvoje poznavanje fudbala je ocigledno limitirano. Bolio tebe ku.rac il' ne, tako ti je.
Uh, hebote...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, nedimmmm1337 i 13 gostiju.