Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- SoloJuve26
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Jel se ko sjeca ove golcine,
[youtube][/youtube]
Vrijeme je da imi damo jedan Eurogol, mozda sutra?
[youtube][/youtube]
Vrijeme je da imi damo jedan Eurogol, mozda sutra?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kad mi brat dođe, on ima dobru kameru na mobitelu, meni ne valja kvalitet na ovoj web kameri ništa, ne vidi se fino uopšte.
@Juventini sam pokazivao, ona će vam potvrditi kad bude dolazila.
A neće im ni Cerci igrati, pa vala ako ga primimo od njih, onda se moramo zapitati, a i odbrana im je spora, slično Genoi, ako budemo stvorili upola prilika kao protiv Genoe dobivamo sigurno.
@Juventini sam pokazivao, ona će vam potvrditi kad bude dolazila.
A neće im ni Cerci igrati, pa vala ako ga primimo od njih, onda se moramo zapitati, a i odbrana im je spora, slično Genoi, ako budemo stvorili upola prilika kao protiv Genoe dobivamo sigurno.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nema logike da sutra u prvi 11 bude Borriello, ali kad je Conte u pitanju tad logika ne igra ulogu
.
Ako će već počinjati neka počne od prve minute u kupu slijedeće sedmice, jedva čekam kup i da gledam Capitana 90 minuta
. Caceres je zasluzio da igra prije Bonuccia, ne bi bilo dobro ako Caceres ostane na klupi, jer to može djelovati i na njegovu psihu, jer momak je odigrao odlično zadnje dvije utakmice i da sad ide na klupu
.
Ako će već počinjati neka počne od prve minute u kupu slijedeće sedmice, jedva čekam kup i da gledam Capitana 90 minuta
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ko bude igrao sutra neće u utorak, Caceres će u utorak sigurno igrati, Quagliarella isto tako. Za njih dvojicu sam siguran.
Ja sam za to da utakmicu započnu isti igrači kao protiv Geno, ali Conte očigledno da shvata da ovim stalnim mjenjanjem neće ništa postići. Psihički ubija igrače ponekad, tu mislim na Matrija, Matri kako god da odigra on će opet u sljedećoj utakmici dati prednost Borriellu.
Ima na goal.com neki tekst kako bi Capello mogao postati jedan od menađera kluba.
Ja sam za to da utakmicu započnu isti igrači kao protiv Geno, ali Conte očigledno da shvata da ovim stalnim mjenjanjem neće ništa postići. Psihički ubija igrače ponekad, tu mislim na Matrija, Matri kako god da odigra on će opet u sljedećoj utakmici dati prednost Borriellu.
Ima na goal.com neki tekst kako bi Capello mogao postati jedan od menađera kluba.
Ž '21!
Ne bi bilo fer od strane Kontra ako ne dadne priliku Caserasu od 1 minute jer je nastupom u nedelju apsulutno zasluzio. Vrhunski, bez ijedne greske, tako bi okarakerisao njegov nastup, te je pokazao da je daleko bolji i kvalitetniji od crnog Bonucija koji ce opet imati prednost kako najavlju pojedini mediji
. Posto, Brazagli nije spreman, volio bih vidjeti kombinaciju Chielini-Caseras...
Sto kaze @bianco i corava koka zrno nadje
, nadati se da ce i Juve uspjeti pronaci nacina da zabije bar jedan pogodak koji ce donijeti 3 boda. Jos jedan neuspjeh doista bi bio razocaravajuci, tako da ocekujem pobjedu do koje ce biti jako tesko doci...
Sto kaze @bianco i corava koka zrno nadje
The Old Lady is back on TOP...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Prema Sky Sportu:

Ž '21!
kad se vratim unazda par ovih utakimica gdje su svi igraci imalu sansu i opet Juve nije mogao da ubiljezi pobjedu. Igra uvijek postoji, sanse se stvaraju, konstantni pritisak ali ono najvaznije izostaje, a to su golovi. Mozda Borielo napokon proradi, jednostavno nije ni do njega, svi nasi napadaci nisu u nekoj formi. Nekako ko god igra ja se navik'0 na ne efikasnost pa cu da kritikujem kolektivno sve napadace bez prebacivanja krivice na pojedince...
Ocekujem da Pepe proradi, napadaci su u zimskom snu
...
I Marchisu je vala vakat da odigra kako treba jer u posljednje vrijeme izgleda kao" muha bez glave"
Bilo bi lijepo vidjeti Eliau...
Puno imam zelja za ovu utakmicu, nadam se ostvarenju one najvaznije...
Ocekujem da Pepe proradi, napadaci su u zimskom snu
I Marchisu je vala vakat da odigra kako treba jer u posljednje vrijeme izgleda kao" muha bez glave"
Bilo bi lijepo vidjeti Eliau...
Puno imam zelja za ovu utakmicu, nadam se ostvarenju one najvaznije...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma skeptičan sam ja po pitanju Elie, po meni je odigrao katastrofalno onih 15 minuta, Pepe je bio naš najbolji igrač do izlaska, ali namjerno nisam htio da komentarišem Elijinu igru jer je miljenik večine vas ovdje pa da ne zakuhavam bezveze. Ako će Elia igrati kao u nedjelju daleko mu noge bile od travnjaka Artemio Franchija sutra.
Marchisio puno pretrči svaku utakmicu, ali u posljednje vrijeme sve je to uzalud uglavnom, ponekad ne trči pametno što bi se reklo.
Conte je promjenama izgubio koncepciju, govorio sam već jednom, u promjenama taktika i formacija se najbolje primjeti ta limitiranost naših igrača, čim se promjeni formacija pojedinim igračima forma totalno opadne.
Marchisio puno pretrči svaku utakmicu, ali u posljednje vrijeme sve je to uzalud uglavnom, ponekad ne trči pametno što bi se reklo.
Conte je promjenama izgubio koncepciju, govorio sam već jednom, u promjenama taktika i formacija se najbolje primjeti ta limitiranost naših igrača, čim se promjeni formacija pojedinim igračima forma totalno opadne.
Ž '21!
Ma da Elia je stvarno bio katastrofalan ali mu ne zamjeram jer u posljednjih 6 mj. nije odigrao utakmicu odnosno svih 90 min. 
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
- harebianconero
- Kontakt:
Istina je da je Elia baš loše odigrao, al' jbg, ni on se ne sjeća kada je zadnji put odigrao prije te tekme.. Treba malo da uveže utakmica da dođe u formu ..
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A znao je ložiti vas, njegove fanove, po twiteru kako je spreman i da jedva čeka da pokaže svoje umječe.
Znam da nije u takmičarskoj formi, ali i on treba da bude svjestan toga, a ne da loži raju bezveze.
Znam da nije u takmičarskoj formi, ali i on treba da bude svjestan toga, a ne da loži raju bezveze.
Ž '21!
tako je @bianco...
Tesko da je mogao Elia pokazati nesto za 15 minuta i to u utakmici gdje je vecina navijaca mislia da on moze udraditi nesto. Puno vise prilike su dobili neki drugi igraci koji su objektivno slabiji dok se od njega i sada najvise ocekuje. Treba momku dati sansu od prve minute u nekim od narednih utakmica, mozda bi mister trebao pokusato protiv Milana jer su ovi i sad u šoku, znaju sta ih ceka protiv Barce...
Elia nije moj miljenik samo sve ovo goovrim iz razloga sto trener nije pravedan i nema isti kriterijum prema igracima. Najbitnije su tri boda sutra, dok igraci dodju i prodju...ostaje samo Juve...
Tesko da je mogao Elia pokazati nesto za 15 minuta i to u utakmici gdje je vecina navijaca mislia da on moze udraditi nesto. Puno vise prilike su dobili neki drugi igraci koji su objektivno slabiji dok se od njega i sada najvise ocekuje. Treba momku dati sansu od prve minute u nekim od narednih utakmica, mozda bi mister trebao pokusato protiv Milana jer su ovi i sad u šoku, znaju sta ih ceka protiv Barce...
Elia nije moj miljenik samo sve ovo goovrim iz razloga sto trener nije pravedan i nema isti kriterijum prema igracima. Najbitnije su tri boda sutra, dok igraci dodju i prodju...ostaje samo Juve...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Neće on nikad zaigrati od prve minute, možda tek u posljdnjim kolima kad sve bude rješeno.
A smješno mi, naložio raju, konto sam kad zaigra bit će bolji od Messija.
Mišljenja sam da mu je Conte dao priliku u pogrešno vrijeme, on je trebao dobiti šansu u rezultatski gotovoj utakmici. Nije se moglo očekivati od njega da uradi nešto, isto je uradio Conte kad je ubacio Krasića protiv Cagliarija, isto kao da ih je namjerno ubacio kad je znao da neće ništa moći pokazati i da oni na neki način sami sebe unište, a da ispadne da je Conte bio u pravu što im nije davao priliku.
A smješno mi, naložio raju, konto sam kad zaigra bit će bolji od Messija.
Mišljenja sam da mu je Conte dao priliku u pogrešno vrijeme, on je trebao dobiti šansu u rezultatski gotovoj utakmici. Nije se moglo očekivati od njega da uradi nešto, isto je uradio Conte kad je ubacio Krasića protiv Cagliarija, isto kao da ih je namjerno ubacio kad je znao da neće ništa moći pokazati i da oni na neki način sami sebe unište, a da ispadne da je Conte bio u pravu što im nije davao priliku.
Ž '21!
Mah nije on mogao nikoga naloziti kada nije igrao pola godine, ne znas ni sta da ocekujes. Conte je iskljucivi krivac ako on ispadne flop.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Elia je već sada flop i on na ljeto sigurno odlazi. On ništa nije pokazao da bi zaslužio da ostane u Juventusu, a s obzirom da se na ljeto sprema dovođenje boljih igrača i samim tim jačanja konkurencije razlog više zašto će Elia ići, on ako ne može da izbori startnu postavu u konkurenciji Giaccherinija ili Pepea sigurno neće ni moći kad dođe to krilo top klase.
Sad je najlaške reći kriv je Conte jer mu nije dao šansu, ja ću reći da je kriv Elia što nije zaslužio tu šansu. Tako možemo u nedogled.
Sad je najlaške reći kriv je Conte jer mu nije dao šansu, ja ću reći da je kriv Elia što nije zaslužio tu šansu. Tako možemo u nedogled.
Ž '21!
Trening je zatvorenog tipa tako da ne znamo sta se tamo desavalo ali sumnjam da je toliko malo radio da nije uspio da se izbori za 90 min. otkako je dosao, pa mi bi je zasluzili ako je vec to neki kriterij za prvih 11. Naravno svako ima svoje misljenje pa tako da ne moramo vise o ovome.
vec duze vremena pratimo ovog igraca i imamo zelju za njegovim transferom u Italiju.

Kevin Volland (born 30 July 1992 in Marktoberdorf, Bavaria) is a German footballer, who plays for TSV 1860 München on loan from TSG 1899 Hoffenheim and previously the German under-19 national team
Paratici izgleda krenuo po cijelom svijetu trazit igrace, Pogba je jos uvijek "moguć".

Kevin Volland (born 30 July 1992 in Marktoberdorf, Bavaria) is a German footballer, who plays for TSV 1860 München on loan from TSG 1899 Hoffenheim and previously the German under-19 national team
Paratici izgleda krenuo po cijelom svijetu trazit igrace, Pogba je jos uvijek "moguć".
- Bianconeri1988
- Kontakt:

Desni klik ---> Open image in new tab
Ž '21!
Happy Birthday Trap!
March 17, 2012
Giovanni Trapattoni is a much loved figure by Juventus fans. The legendary manager’s arrival in 1977 enabled the Bianconeri to scale even greater hights and embark on a sensational winning period in the club’s history.
His list of honours - over two seperate managerial spells in Turin - is as follows:
- Intercontinental Cup
- Champions’ Cup
- Cup Winners’ Cup
- European Super Cup
- 2 UEFA Cups
- 2 Italian Cups
- 6 Scudetto victories
Today sees the current Republic of Ireland manager celebrate his seventy-third birthday. All associated with Juventus Football Club wish ‘Trap’ many happy returns.
Juventus.com
jedan od najboljih.
March 17, 2012
Giovanni Trapattoni is a much loved figure by Juventus fans. The legendary manager’s arrival in 1977 enabled the Bianconeri to scale even greater hights and embark on a sensational winning period in the club’s history.
His list of honours - over two seperate managerial spells in Turin - is as follows:
- Intercontinental Cup
- Champions’ Cup
- Cup Winners’ Cup
- European Super Cup
- 2 UEFA Cups
- 2 Italian Cups
- 6 Scudetto victories
Today sees the current Republic of Ireland manager celebrate his seventy-third birthday. All associated with Juventus Football Club wish ‘Trap’ many happy returns.
Juventus.com
jedan od najboljih.
- sarajlija89
- Kontakt:
AUGURI TRAP
Veceras bi trebali pobijediti aBd, pod uslovom da bude korektno suđenje, jel?
Viole ce dati sve od sebe, znamo vec, ali neki rani gol bi valjao, da ih smirimo i onda lagano...
FORZA JUVE
Veceras bi trebali pobijediti aBd, pod uslovom da bude korektno suđenje, jel?
Viole ce dati sve od sebe, znamo vec, ali neki rani gol bi valjao, da ih smirimo i onda lagano...
FORZA JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.