Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ma ne,ipak je arogantno smeće.
Ja stvarno ne znam što li ga navijači Uniteda i danas poštuju.
Ja stvarno ne znam što li ga navijači Uniteda i danas poštuju.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jel se moze ovo d-loadati(ili da neko postavi na neki drugi servis npr.fileserve itd) bez da se rega na ovaj rmbalkan forum, posto nisam regRaul_64 je napisao/la:Nece vjerujem za vecinu promjeniti sliku njega kao nekog ufuranog egocentrika al et,vrijedi procitati.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tyler durden
- Kontakt:
tech je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Ma meni najviše upada u oči da je Xavi za klasu bolji od Xabija![]()
Poštujem ja Xavija,ali pokretačka snaga Barce su Messi i Iniesta,Xavi je čovjek koji se dodaje često s Piqueom i Puyolom.Xabi je puno bolji defanzivno,pokriva više prostora,ima bolju dugu loptu i onda je XAvi neki vanzemaljac za njega![]()
nemoj se više provaljivati
Xavi je kljucni igrac Barce i ne znam odakle ti uopšte ideja da porediš njega i Alonsa koji igra na poziciji Busquetsa, dakle DM...pa Xavi uopšte ne igra to ,niti ima defanzivne zadatke, vec prije svega kreiranje igre, razigravanje ekipe i asistiranje napadacima. U tome je nenadmašan.
To bi isto bilo kao kad bi sad poredio Busquetsa i Ozila, nidje veze
Zar je moguce, da je neko izjavio da se Xavi najvise dodaje s Piqueom
Regaj se
dobar forum -.-
dobar forum -.-
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nego sad malo ozbiljnosti
Imali igdje na dunjaluku inf. kad se vraca Di Maria :S da nije ruzno sjeko nokte pa se opet povrijedio :I
- Nail for Real
- Kontakt:
Valjda ce biti spreman za Villareal
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
žNail for Real je napisao/la:Valjda ce biti spreman za Villareal.
Pravim šljeme
Sutra nas ocekuje dosta zanimljiva utakmica. Znamo svi da je Real imao nekih poteskoca u kupu protiv Malage.. Ja mislim da je to jedina ekipa u Spaniji,uz Barcu,koja tehnicki moze smanjiti posjed lopte i u nekim djelovima utakmice cak i preuzeti sredinu terena.. Imaju dva sjajna tehnicara u sredini-Isco i Cazorla , i jednog gorostasa u napadu koji je dominantan u zraku za sve stopere Primere. Nadam se pobjedi i dobroj partiji Pipe ,naravno ako dobije priliku 
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne, sumnjam da ce Malaga i u jednom trenutku preuzeti inicijativu na Pozornici. Ocekujem nastavak pobjeda i konacno dobru igru odbrane. Vrijeme je da pocnu podizati formu.
Benzema ce da blista.
Benzema ce da blista.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
I da... Isco, el futuro Iniesta.. Obratite paznju na ovog malog sutra ko god bude gledao utakmicu.. Jedan od najvecih talenata na svijetu, odavno nisam gledao meksu nogu od njegove,sto je najbitnije nije uzvikan kao ostali.. Pravio je pometnju i u ranijim utakmicama ove sezone protiv Reala,i vec se namece kao jedan od predvodilaca naftaske Malage.. Jedina mana mu je temperament,ali sve se to da sredit.. Da ne gotivim toliko Sarabiu i Canalesa on bi bio prvi kojeg bi prizeljkivao u bijelom dresu.. 
Zadnja izmjena: L_blancos, dana/u 17 mar 2012, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
Pa uz Muniaina apsolutno najveca nada Spanjolskog fudbala je mali Isco
Inace sutra ocekujem od prve minute Benza
Inace sutra ocekujem od prve minute Benza
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- anonymousHD
- Kontakt:
Jose Mourinho na današnjoj presici izjavio."I think Di Maria may be able to start training again next week, so we'll take no risks. The end of March and all of April will be complicated, so we're going to slow it down and prepare him well for what's to come next month."
- Cautinho
- Kontakt:
Oce li Kaka igrati u prvoj,pisalo je nesto da je povrijeden
Sutra teska utakmica,Malaga je jako kvalitetna i ambiciozna momcad koja moze puno,ocekujem ne bas laganu utakmicu za Real,ali opet,pobijeda bi bila sasvim ocekivana.Bit ce lijepa utakmica,ali Malaga nece bas puno napraviti.Obratiti paznju na Isca,da se nadovezem .
Keep walking.
Nebi rekao da ce se Isco naigrat ak mu Lass bude puhao za vrat ,smatram da je Mou itekako sposoban pa mu ni to nece promaći ...Cautinho je napisao/la:Oce li Kaka igrati u prvoj,pisalo je nesto da je povrijeden![]()
![]()
Sutra teska utakmica,Malaga je jako kvalitetna i ambiciozna momcad koja moze puno,ocekujem ne bas laganu utakmicu za Real,ali opet,pobijeda bi bila sasvim ocekivana.Bit ce lijepa utakmica,ali Malaga nece bas puno napraviti.Obratiti paznju na Isca,da se nadovezem .
- Nail for Real
- Kontakt:
Lass? Khedira briljira u posljednje vrijeme, ne vidim potrebu da tek oporavljenog Lassa guramo ispred Njemca. Mozda kasnije, kada raspored bude gust.
Doduse sad ima veci izbor za DM,a kad je Mou u pitanju,nema greskeNail for Real je napisao/la:Lass? Khedira briljira u posljednje vrijeme, ne vidim potrebu da tek oporavljenog Lassa guramo ispred Njemca. Mozda kasnije, kada raspored bude gust.
Benza ocekujem od pocetka isto
jednu jedinu stvar koju ne kontam vezano za murinja i real ove godine je ta sto sahin nema prilke da se dokaze, nista vise, pa mali je nevjerovatna igracina 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Polako, nije ga Mourinho bez veze kupio...don't worry.LenBias je napisao/la:jednu jedinu stvar koju ne kontam vezano za murinja i real ove godine je ta sto sahin nema prilke da se dokaze, nista vise, pa mali je nevjerovatna igracina
Jah, u vezi sutrašnje tekme, od srca vam želim da izgubite, ha ya
ma znam da nije, ne sumnjam u to al nekako mi je glupo jer je momak oporavljen i moze mu se davat da ulazi ovako nekad al on ni to ne dobije
bice bolje po njega uskoro, nadam se
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trener lidera španske nogometne lige (Real Madrida), Jose Mourinho, stavio je veliko rivalstvo s Barcelonom na stranu, te poželio Ericu Abidalu brzi oporavak nakon transplatacije jetre...
Francuz je već imao velikih problema s jetrom kada mu je zbog ustanovljenog tumora dio morao biti odstranjen. Transplatacija jetre bila je opcija još od početka liječenja prije godinu dana, prenosi španska Marca.
- Svi znamo da smo u ovome zajedno. Naši igrači će to pokazati. U ovome nema Real Madrida i Barcelone, nema klupskih boja, samo momak kojem svi žele oporavak, te dug i sretan život nakon toga – rekao je Mourinho na konferenciji za novinare.
- Abidal je sjajan momak s prebogatom karijerom. Ako će ponovno moći zaigrati, super. No, ako ipak neće jer je situacija preozbiljna, onda mu samo možemo poželjeti dug i sretan život izvan nogometnih travnjaka – zaključio je strateg Primerina lidera.
Portal http://www.realmadrid.ba" onclick="window.open(this.href);return false; također želi Abidalu brz oporavak !
Pa nek' i dalje govore da je Real prenapuhana ekipa , time prvenstveno misle na Mourinha
P.S. di Maria se vraca za otprilike sedmicu
Francuz je već imao velikih problema s jetrom kada mu je zbog ustanovljenog tumora dio morao biti odstranjen. Transplatacija jetre bila je opcija još od početka liječenja prije godinu dana, prenosi španska Marca.
- Svi znamo da smo u ovome zajedno. Naši igrači će to pokazati. U ovome nema Real Madrida i Barcelone, nema klupskih boja, samo momak kojem svi žele oporavak, te dug i sretan život nakon toga – rekao je Mourinho na konferenciji za novinare.
- Abidal je sjajan momak s prebogatom karijerom. Ako će ponovno moći zaigrati, super. No, ako ipak neće jer je situacija preozbiljna, onda mu samo možemo poželjeti dug i sretan život izvan nogometnih travnjaka – zaključio je strateg Primerina lidera.
Portal http://www.realmadrid.ba" onclick="window.open(this.href);return false; također želi Abidalu brz oporavak !
Pa nek' i dalje govore da je Real prenapuhana ekipa , time prvenstveno misle na Mourinha
P.S. di Maria se vraca za otprilike sedmicu
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.