http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fo ... oadcasters" onclick="window.open(this.href);return false;Zadnju sezonu je prenosila i televizija SBTV(slavonski brod),pa jel zna ko hoce li i ove?
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
toxic_alien
- Kontakt:
Re: Formula 1
telemach zamračuje SK Prime opet kad je formula a nijedna domaća televizija ne prenosi formulu...zemljo otvori se 
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
Na prvom slobodnom treningu Jenson Button odvezao najbrži krug(1:27,560),Hamilton i Schumacher su zauzeli drugo i treće mjesto.Povratnik Kimi deveti,Vettel jedanesti.Na drugom treningu Schumacher najbrži sa vremenom 1:29,183,Hulkenberg drugi,Perez treći.Ovu sezonu definitivno pratim najviše zbog Kimija koji je izjavio da je izuzetno zadovljan novim bolidom ali i da će mu trebati vremna da se prilagodi i uhvati formu.Koliko Kimi može pitanje je,ali treba očekivati sve bolje rezultate kako sezona bude odmicala.Kvalifikacije su sutra u 07:00h,trka u nedjelju u 07:00h.Koliko vidim,od programa koje ja imam,prenose jedino radi njemački RTL.
RR#9
ma znam druže za RTL,ko će švabe slušat...sramota za BiH da niko ne prenosi a znamo da ima ogroman broj raje koji obožava formulu...lupen je napisao/la:Na prvom slobodnom treningu Jenson Button odvezao najbrži krug(1:27,560),Hamilton i Schumacher su zauzeli drugo i treće mjesto.Povratnik Kimi deveti,Vettel jedanesti.Na drugom treningu Schumacher najbrži sa vremenom 1:29,183,Hulkenberg drugi,Perez treći.Ovu sezonu definitivno pratim najviše zbog Kimija koji je izjavio da je izuzetno zadovljan novim bolidom ali i da će mu trebati vremna da se prilagodi i uhvati formu.Koliko Kimi može pitanje je,ali treba očekivati sve bolje rezultate kako sezona bude odmicala.Kvalifikacije su sutra u 07:00h,trka u nedjelju u 07:00h.Koliko vidim,od programa koje ja imam,prenose jedino radi njemački RTL.
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ja sam se potajno nadao,da ce TV1 opet otkupit prava,jer mi se zaista svidjalo ono kvalifikacije,uvod u trku i sve ostalo,al' nista...alo_bola je napisao/la:ma znam druže za RTL,ko će švabe slušat...sramota za BiH da niko ne prenosi a znamo da ima ogroman broj raje koji obožava formulu...lupen je napisao/la:Na prvom slobodnom treningu Jenson Button odvezao najbrži krug(1:27,560),Hamilton i Schumacher su zauzeli drugo i treće mjesto.Povratnik Kimi deveti,Vettel jedanesti.Na drugom treningu Schumacher najbrži sa vremenom 1:29,183,Hulkenberg drugi,Perez treći.Ovu sezonu definitivno pratim najviše zbog Kimija koji je izjavio da je izuzetno zadovljan novim bolidom ali i da će mu trebati vremna da se prilagodi i uhvati formu.Koliko Kimi može pitanje je,ali treba očekivati sve bolje rezultate kako sezona bude odmicala.Kvalifikacije su sutra u 07:00h,trka u nedjelju u 07:00h.Koliko vidim,od programa koje ja imam,prenose jedino radi njemački RTL.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
**** svi do jednogArsenalisation je napisao/la: Ja sam se potajno nadao,da ce TV1 opet otkupit prava,jer mi se zaista svidjalo ono kvalifikacije,uvod u trku i sve ostalo,al' nista...
Ima li kakve koristi da se TV1 šalju mailovi? Tko će slušat Švabe, koje u pola utrke snimaju intervju iz pita i sl. gluposti.
Telemach vjerojatno zatamnjuje, jer je licenca skupa i točno određena za jedno tržište.
A ovi iz TV1 mlate gluposti o gledateljstvu i MarecoIndeksu, a računica je jasna: prenosi žnj mečeve španjolske lige, kupi što više turskih sapunica i eto ti shema. Ma bjaži!
Telemach vjerojatno zatamnjuje, jer je licenca skupa i točno određena za jedno tržište.
A ovi iz TV1 mlate gluposti o gledateljstvu i MarecoIndeksu, a računica je jasna: prenosi žnj mečeve španjolske lige, kupi što više turskih sapunica i eto ti shema. Ma bjaži!
Vlak je napisao/la:Ima li kakve koristi da se TV1 šalju mailovi? Tko će slušat Švabe, koje u pola utrke snimaju intervju iz pita i sl. gluposti.
ma svi se oni vade na neke ko biva rejtinge gledanosti a istina je ta da niko nema šta pogledati na ovim domaćim idiotskim tv stanicama
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pogledah posljednji i finalni dio treninga i pozitivno se iznenadih. Prve dvije pozicije rezervisane za Mclaren, Hamiltona i Buttona, konkurencija je bila sporija preko pola sekunde, iznenađujuće loš Vettel koji kreće tek 6. dok se Alonso i Massa nisu ni plasirali u top 10. Grosjean je bio 3. a Raikkonen tek 17, mora da je imao neki problem, to nisam uspio vidjeti.
Bit će zanimljiva utrka sutra.
Bit će zanimljiva utrka sutra.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
prvi dojmovi posle kvalifikacija hmmm...ferari razočaranje veliko ,imat će mnogo posla koliko vidim da budu konkurentni sa mclarenom i red bulom...mercedes amg čitav vikend briljantan i pušu za vrat vodećim više nego ranijih sezona...najveće iznenađenje mali grosjean iz lotus renaulta sa trećim startnim mjestom...red bull sasvim prosječan i drago mi je su im dohakali drugi timovi,čisto da se zona bude dobra...a ako se po jutro dan poznaje očekuje nas fantastična sezona 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Mclaren dominira 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Eh, da li neko ima nekih pouzdanih i kvalitetnih linkova za Formulu ? Mislim, uvijek ja mogu naći neke streamove par minuta prije utrke i slično, ali zna li neko neki blogger ili amatersku stranicu koja konstantno daje kvalitetne streaminge ?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
****www.****.tv/Genghis je napisao/la:Eh, da li neko ima nekih pouzdanih i kvalitetnih linkova za Formulu ? Mislim, uvijek ja mogu naći neke streamove par minuta prije utrke i slično, ali zna li neko neki blogger ili amatersku stranicu koja konstantno daje kvalitetne streaminge ?
ovde ti bude puno stremova za svaki sport
Hvala druže puno, vidim ima konstanti link na Sky F1, to je jedna od stvarih koja zna oraspoložiti
Hvala još jednom 
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja mislim da imas amricki kanal speed koji prensi F1 za USA I Canadu, i mislim da na njihovoj stranici mozes gledati live program...tako da tu imas apsolutno sve..pokusaj naci to, jer to je kanal na kojem ti je samo auto moto sport citav dan i noc i sve utrke su ti tu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kimi totalno podbacio,do bolida nije sigurno.Evo čitam da je Grosjean izjavio da bolid funkcioniše odlično i smatra da ako on i Kimi budu u stanju da u svaku trku unesu nešto novo,mogu čak ući i u borbu vodećim ekipama.Prvi put od kako su zajedno u McLaren-u Hamilton i Button kreću iz prvog startnog reda.Ovo što kažete za Švabe,potpuno se slažem.Jbt,u sred vožnje oni daju intervju sa Timom Glockom.
Pa onda dok se izredaju Vettel,Rosberg,Hulkenberg prođoše kvalifikacije.Al' aj',bolje i to,nego da ne mogu gledati nikako.
RR#9
Bravo sa Grosjeana.Kimi me je razocarao ali izvuci ce se on vec nekako
.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- Arsenalisation
- Kontakt:
Sve,za mene,skoro savrseno,jer sam navijac MClarena,gotivim Shumija,mrzim Vettela,jedino da se Kimi uspio ugurat medju "cenera",onda bi bilo top,al' izvuci ce Kimi najmanje 3-4 pozicije prema naprijed,jer je imao nekih problema sa upravljanjem,valjda ce se rijesit do sutra... 
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Kimi izjavio da je bolid imao potencijal za visoku poziciju,ali da je razlog ispadanja već u Q1 isključivo njegova greška.Kaže da upravljanje nije bilo savršeno,ali nije ni uticalo na njegovu vožnju i da će pokušati da sve nadoknadi u vožnji jer u bolidu ima dosta brzine.Ako uspije da se ugura u 10,ja zadovoljan. 
RR#9
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Slažem se jer sam i sam veliki Kimijev fanlupen je napisao/la:Kimi izjavio da je bolid imao potencijal za visoku poziciju,ali da je razlog ispadanja već u Q1 isključivo njegova greška.Kaže da upravljanje nije bilo savršeno,ali nije ni uticalo na njegovu vožnju i da će pokušati da sve nadoknadi u vožnji jer u bolidu ima dosta brzine.Ako uspije da se ugura u 10,ja zadovoljan.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.