u 19 h ...Johny je napisao/la:U kolko pocinju Novak i John ?
Nadam se da večeras RF prolazi jer navijam za njega a i mislim da ima više šanse protiv Djokovica, ako ovaj prođe
Ako Rafa i Novak prođu, ja bih rekao, piši još jednu titulu za Novaka
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
u 19 h ...Johny je napisao/la:U kolko pocinju Novak i John ?
Ma jesi, vec znam sta ce se desit, al' ostaje mala nada posto nije GS, tako da ima sanse!amerosm je napisao/la:Znaci veceras svim navijacima Federera preostaje nerviranje, jer ce doticni svojim glupostima Nadalu pokloniti jos jedno finale. Jesam li upravu @Edine ?![]()
A griješit će Federer enormno ...Edin TM87 je napisao/la:Ma jesi, vec znam sta ce se desit, al' ostaje mala nada posto nije GS, tako da ima sanse!amerosm je napisao/la:Znaci veceras svim navijacima Federera preostaje nerviranje, jer ce doticni svojim glupostima Nadalu pokloniti jos jedno finale. Jesam li upravu @Edine ?![]()
GO ROGER!
Savjetujem moderatorima da cenzurisu rijec 'podloga'formance je napisao/la:Hebo sam sinoć i podlogu i tenis i Nadala, sve na kamaru.![]()
Najbezbolnije rješenje.Valencia je napisao/la:Savjetujem moderatorima da cenzurisu rijec 'podloga'
Slazem se sa tim ali ne mogu se oteti utisku da u nekim situacijama u kojim je Nadal imao otvoren teren pa je slao lopte u aut.Znaci situacije koje moras zavrsit vinerom nebitno jesi li defanzivac ili ofanzivac...formance je napisao/la:samosarajvo je napisao/la:Upravo to.Primjetio sam kod Nadala jucer kad ima samopouzdanja igra odlicno i sve ulazi ali mu se precesto tokom meca desava da mu padne koncentracija a sto mu se nije desavalo prije.
I prije se njemu to dešavalo, samo što se nije manifestovalo neforsiranim greškama nego udarcima koji su završavali oko servis polja. Sada, kada igra malo agresivnije, pad koncentracije i oscilacije u igri dovode do toga da ispucava loptice u aut u želji da osvoji direktan poen. Večeras ima podlogu i protivnika koji mu odgovaraju. Očekujem prolazak Nadala, mada sa Rogerom se nikad ne zna.
Johny, u 19:00.
Jbmti sunce čovjek servira sa 3,5 m.Sve je do Novaka,u razmjenama puno bolji.Sad za sadlupen je napisao/la:Nole za sad veoma siguran,brejknuo je Johna bez izgubljenog poena.Za sada odlično vraća ove "bombe" Isnera.
E hvala sto dajes Rafi vece sanse, ti si me kosto na AOsoba 39 je napisao/la:Prvi pravi ispit za Novaka,biće guravo
Drugo polufinale,malo veće šanse Rafi
IzviniEdin TM87 je napisao/la:E hvala sto dajes Rafi vece sanse, ti si me kosto na AOsoba 39 je napisao/la:Prvi pravi ispit za Novaka,biće guravo
Drugo polufinale,malo veće šanse Rafi
Ala,kako se brzo okrenu rezultat.Čovjek od 3-5 do 6-5 za 7-8min.Ništa,idemo dalje.soba 39 je napisao/la:Jbmti sunce čovjek servira sa 3,5 m.Sve je do Novaka,u razmjenama puno bolji.Sad za sadlupen je napisao/la:Nole za sad veoma siguran,brejknuo je Johna bez izgubljenog poena.Za sada odlično vraća ove "bombe" Isnera.
Ma teško će ga uzeti,ne može on u dva dana dobiti 2 igrača iz top 3.Možda novaka i prođe ali teško da će i suta finale uzeti.Nije on taj kalibarEdin TM87 je napisao/la:Zamislite Isner osvoji Masters![]()
Sta sam ti rek'o legendo, over gemova...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.